24 nov 17, 21:30:30 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Szavazás
Kérdés: Kinek melyik Narutos lány a legbejövősebb?
Sakura
Tsunade
Hinata
Temari
Ino
Ten-ten
Ayame
Anko
Shizune
Kurenai
Konan
Tayuya
Karin
Az Ötödik Mizukage
Kushina
Samui
Karui
Kin
Shiho
Pakura (Kiszárítás ellem használó)

Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 47
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Kinek melyik Narutos lány a legbejövősebb és miért? Avagy ízlések és pofonok.  (Megtekintve 121337 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #600 Dátum: 10 aug 25, 08:26:51 »

jah tsunadenek olyan trauma volt hogy deszkaként nőtt fel, hogy túlzásba vitte... smirksweat ez már télleg túl nagy.
Naplózva
susanoo97
Újonc
*

« Válasz #601 Dátum: 10 nov 26, 14:42:41 »

Nekem azért ten ten, mert szerintem ő a legszexibb Nyelvesít
Naplózva
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #602 Dátum: 10 dec 03, 21:30:45 »

Nehéz döntés volt, mivel rengeteg szép lány van "Naruto világában". A felsoroltak közül nálam Karin kivételével mindegyikük megüti tízes skálán legalább a nyolcat és Karinnak is adnák egy hetest. Végül Ino mellett döntöttem mivel Naruto generációjából szerintem neki szánta Kishimoto az "eyecandy" (édesség a szemnek) szerepet. Tetszik a hosszú, szőke haja, a szemei, testileg is tökéletes továbbá az öltözéke is szexi, kihívó mégsem ribancos (na jó egy icipicit  Nevet). Ez ugyan nem tartozik szorosan a "igazi" Naruto-hoz (manga, anime), de a videójátékokban dögös jutsujai és akrobatikus taijutsuja van.
http://www.youtube.com/watch?v=azBWIT2d36Y&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=bGAi2jt4b4w&feature=related
Ino mellet még Hinatát, Temarit, Mei Terumit (5. Mizukage), Kurenait és Samuit tartom még nagyon szexinek. Valamint Tamakit is (http://naruto.wikia.com/wiki/Tamaki).
Naplózva
Tsunade
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."

« Válasz #603 Dátum: 10 dec 04, 22:23:07 »

Na én kimentem a divatból. Vagy benne se voltam? xD
Naplózva
Solaree
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Vérimádó gyilkológép ;D (+moe függő/tuladagoló)

« Válasz #604 Dátum: 10 dec 04, 22:28:57 »

Én rád szavaztam Nevet Még ha lány is vagyok, de akkor is szerintem  jól nézel ki Nevet
Naplózva

http://wowandnews.blogspot.com/ a wowos blogom kacsint

"Ha most nem ölöd meg őket, akkor egy napon ők fognak megölni téged!" Lucy, Elfen lied.

"Erős kávé nem létezik, csak akarat gyenge ember" Ismeretlen
"Nem, nem vagyok gyilkos. Csupán imádom a vér látványát" Solaree
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #605 Dátum: 10 dec 04, 23:01:10 »

Na én kimentem a divatból. Vagy benne se voltam? xD

Kicsit ijesztő a stílusod meg hát jutsunélkül eléggé öregesen nézel ki Nyelvesít Nevet
Naplózva
Alexa-sama
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #606 Dátum: 10 dec 09, 19:56:50 »

Tsunade-ra szavaztam Nevet Ő a legjobb, és nagyon hasonlít rám  Pirul 95 szavazat <3
Naplózva

XPdestroyer
Gennin
*

ez az én ninja utam!

« Válasz #607 Dátum: 11 jan 10, 20:42:53 »

Hát én Hinatára szavaztam;)Hát igen én is NaruHina-s vagyok,de nem ez okból tettem Hinatára,épp ellenkezőleg,Hinata miatt gondolom úgy,h Naruto csak vele tudom elképzelni,netán 1 új lánnyal,akit eddig nem láttunk,de akkor kicsit csalódott lennék,és kicsit hülyén adná magát a sztory,mert régóta kerülgetjük a forró kását....Nevet
Végtelenül kedves lány,bár önbizalomhiányban szenved 1 kicsit,DE eléggé biztató volt a Pein elleni csatában,ahogy kiállt,még ha majdnem az életébe is került.....Remélem elindult felfele a karaktere,és végül megtalálják egymást Narutóval....Most így visszagondolva,Hinata 1 eléggé kidolgozott,és 1 hosszútávon kibontakozó karakter...Még az Akadémia elött,csak 1 nagyfejű lány volt,aki olyan erős akart lenni,mint az apja,és olyan kedves lenni,mint az anyja....Naruto nagy részében, amikor láttuk,a kis aranyosat,akkor vagy 1 oszlop,vagy 1 fa mögé elbújva nézegette szerelmét,netán mikor beszélgetésbe folytak a dolgok,vagy elájult,vagy pedig a szokásos mozdulatait csinálta.Naruto végefele,már csatát is nyert:D.Mikor Shippuddenben újraláthattuk,az én véleményem szerint, sokkal nőiesebb lett,és sztem rajta látható a legjobban a külső változás(ha vkinek van tippje,h nem így van,az mondja nyugodtan,vagy helyeseljen:D).Rengeteget gyakorolt és edzett,és láthattuk,h csatákban már nem sír,hanem odaáll,és csinálja....ezután jön a híres 166. rész(Hina-Pein),amiből kiderül,h nem is annyira 1 szégyenlős lány,de igazából,ezt a jövőben derül ki,h ez 1 pillanat volt,vagy sikerült túllendülnie a nehézségeken.Ez a rész összefoglalja Hinata érzéseit,életét,összefoglalja mind a külső,és belső tulajdonságainak fejlődését....sztem még tartogat 1-2 dolgot ez a lány;)Kíváncsi vagyok,h szerintetek ki változott a legtöbbet... am igaz, a ruha....nade kérem szépen,ha úgy nézne ki,mint Temari,hiába állna neki jól,kicsit hülyén jönne ki a bujkálás,pirulás,és dadogás,szóljon vki,ha tévednék,szerintem így jó ahogy van....Nevet
Elnézést,h kicsit kitértem a NaruHinára,mert ez igazából a ki kihez illik,de ezzel tudtam rámutatást nyerni a véleményemre,és tulajdonságaira,mert nekem vhogy a belső is számít,mert az is 1 szépség;)
Röviden ennyi lett volna,szeretném megköszönni annak,aki kitartott,és elolvasta  Mosolyog Nevet Tsunade-hoz,sztem mikor ő is 16 volt,kár h keveset láthattuk úgy...Nevet
Naplózva

Skeeter
Újonc
*

« Válasz #608 Dátum: 11 jan 13, 22:42:35 »

Számomra is Hinata a legszexibb. Ha csak a külsőt nézzük, akkor is. Nincsenek eltúlozva a méretei, ellenben nem is deszka, pont jó alakja van. Emellet szép, és a szeme egzotikus külsőt ad neki. Valóságban csak egy világosabb árnyalatú kék szemmel tudnám elképzelni. Különben is a hosszú, sötét hajú csajokat kedvelem jobban, és ebben a kategóriában Hinata-chan egyeduralkodó, azt hiszem =) Na meg számomra az ártatlansága is ad a vonzerőhöz, meg az a kis naivság, ami benne van =)

És egy kis fél-OFF, ez már nem ahhoz tartozik hogy ki szexi meg ki nem, de ide írható: A tulajdonságai miatt is kedveltem mindig, számomra ő az anime világának kedvenc női szereplője, minden szempontból kedvelem. El tudnám viselni karácsonyra a fa alá. Vagy csak ha összehozna a sors egy Hinatával =) Én biza' tudnám szeretni =)
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #609 Dátum: 11 jan 16, 13:12:35 »

Anko.
Bejön a stílusa, és nem hord melltartót (meggyőződésem, hogy bugyit sem). Nevet
Naplózva
Mifune
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #610 Dátum: 11 jan 16, 13:18:12 »

5. Mizukage-ra dobtam, de Anko-t is jól eltalált, egzotikusan szép karakternek tartom. Mondjuk annyira messzire egyik karakternél se mennék, hogy hentaikat olvassak (vagy nem olvassak) róluk.

szerk.: De ha a Naruto világában kellene elképzelni egy életet simán lennék az 5. Mizukage egyik testőre. Mindig is az egyik kedvenc karakterem volt Ao. Talán ezért is.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 16, 13:20:11 írta Mifune » Naplózva

"Victory is reserved for those who are willing to pay it's price." - Sun Tzu
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #611 Dátum: 11 jan 17, 14:00:33 »

Gyerekek itt mindenki tévedésben van! Technikai KO Keressétek vissza azt a részt amikor Temari rámosolygott Shikamarura miután legyőzte Tayuyát!-és utána próbáljatok másra voksolni ! Nevet TEMARI! bow
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #612 Dátum: 11 feb 01, 21:19:58 »

Én nem tudom, hogy ti Karint miért látjátok csúnyának. Szerintem (női szemmel nézve) szép lány. És nem csak ezen a képen. http://anime.desktopnexus.com/wallpaper/546395/ Szerintem ő is megérdemel legalább egy 8,5-öst. Mosolyog
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #613 Dátum: 11 feb 01, 21:27:28 »

Lehet hogy hülyén hangzik de a körülményektől is függ hogy éppen milyennek látunk 1 lányt főleg itt animebe Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #614 Dátum: 11 feb 02, 09:54:27 »

Moderátor:
Karui és Shiho hozzáadva a listához.

Hanii:

Ez itt az "ízlések és pofonok" témája. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Oldalak: 1 ... 39 40 [41] 42 43 ... 47
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins