Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #300 Dátum: 08 júl 01, 12:29:23 » |
|
Hát nem is tom emberek...nálam a sorrend vmi ilyesmi lenne: 1. Temari 2. Temari 3. Temari Neeeeeem, csak vicceltem, de am sakurát lekéne lőni, mert hülye, ronda, hisztis meg stb... Édesem... Rám gondoltál vagy Temari-ra? Nem vagyok egos...
Saku!^^ Első Temari,Sakura,Tsunade. Majdnem egy a gondolkodásunk...
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #301 Dátum: 08 júl 01, 17:37:37 » |
|
megse kelledt volna kérdezned! tuti hogy rád gondolt!
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #302 Dátum: 08 júl 01, 19:52:41 » |
|
Abarai_Renji egyetértek veled de nem akarok sokat off-olni. on: Sakut kéne az utolsó előtti helyre rakni,mert az utolsó hinata. sorrend: 1.Tsunade 2.Anko 3.Kurenai 4.Temari 5.Tenten 6.Ino 7.Sakura 8.Hinata am nem vagyok normális sorry
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
|
DAsz-Kun
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
IVIACHI az elmebeteg shinobi
|
|
« Válasz #304 Dátum: 08 júl 10, 21:27:53 » |
|
Hinata sztem a legjobb!!!!!!!!!!! (jo fura az izlésem na és?) tsusade keblei sem semmik de az sztem tulnagy
|
|
|
Naplózva
|
IVIACHI A HANGOS GYILKOS "Jaj de szépet álmodtam" by Kakuzu az egy akatsukis élete című rajongoi történetből Tobisziget lakoja
|
|
|
Tenten-chan
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #305 Dátum: 08 júl 12, 21:29:03 » |
|
Hát ha neked Tsunade neb tetszik akkor menny el Japánba és mondd el személyesen Kishinek.Jobb ötletem nincs elvégre ő találta ki az animét vag nem?
|
|
|
Naplózva
|
Én mások hibáiból tanulok. Sajátomból néha képtelen vagyok...
|
|
|
Katie-chan
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #306 Dátum: 08 júl 13, 10:14:11 » |
|
szerintem Konan a legszexibb ! xD olyan laza és nem tudom de ezért tetszik, meg szép is ^^+
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tem
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #307 Dátum: 08 júl 17, 23:03:22 » |
|
Hinata, én azt mondom sokkal szexibb lenne, ha valami hasig érő pólója lenne, amiben igen csak jól látszanak Tsunade nagyságura megnőtt mellei. xD Én azt mondom, h szép, sőt szexibb! is lehetne, ha pulcsija nem takarná el keregded formáit. Temari? Temarira csak rá kell nézni, bár úgyan az a helyzet nálla mint Hinatanal. A ruha... Nem azt mondom, h nem jó a ruhája, én csak azt mondom lehetne kivágottabb is. [remélemértiakiérti] xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 17, 23:04:12 írta PuSsyCat »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #308 Dátum: 08 júl 17, 23:08:35 » |
|
PuSsy ezt ne anyu elött mondd mert megöl xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #309 Dátum: 08 júl 18, 00:09:53 » |
|
Én igazából titkon még mindig reménykedem, hogy Hinata-nak már legalább 8 barátja volt és mindegyik azért szakított vele, mert a második randira már bikiniben ment...najó De álmodozni azért szabad
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #310 Dátum: 08 júl 22, 10:28:51 » |
|
Sakura a legrondább amúgy alapjáraton szerintem nemrossz bőr az egész társaság, csak némelyik kicsit debil ˇˇ°
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
jennybaba
ANBU újonc
Nem elérhető
Szászke-kun fan :D
|
|
« Válasz #311 Dátum: 08 júl 27, 17:23:26 » |
|
ja szerintem se vmi szép Sakura.. a ruhája se teccik nagyon... visszakéne növesztenie a haját. am sztem Konan Tsunade és Kurenai a legszebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheMonstrum
Chuunin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #312 Dátum: 08 júl 28, 22:37:38 » |
|
Szerintem Anko a legszebb, de meg kell tudni hogy most a kabátja allat hord e valami felsőt vagy csak a háló van ez olyan mint Kakashinál hogy mi van a mask allat .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zato-7
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #313 Dátum: 08 júl 31, 03:08:22 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #314 Dátum: 08 júl 31, 10:00:26 » |
|
én valamiért szegény Deidara-t is a lányok közé soroltam folyton lánynak kébzelem el ha olvasok egy fanficit amiben szerepel na mindegy Tsunade szerintem nem olyanszép, a túlzottan nagy mell nem szép.. szerintem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|