xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #330 Dátum: 08 aug 06, 17:48:43 » |
|
jaja én is így állok a dologhoz Tema a legszexibb és Hina meg cuki de nem szexi
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #331 Dátum: 08 aug 06, 17:54:05 » |
|
pedig a shippuuba már nőiesebb és jobban is nézz ki (igaz csak 1x láttuk)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #332 Dátum: 08 aug 06, 18:03:10 » |
|
hát igen nem azzal nvan baj hogy nem nőies (hiszen van lökhárítója bőven xD megyjegyzés: Sakura Hinához képest akkora egy Deszka hogy az már fáj xD) de én most a viselkedésére utaltam Hinátának és az pedig egyáltalán nem Szexi hanem inkább olyan aranyos
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #333 Dátum: 08 aug 06, 18:20:49 » |
|
ja értem, hát ilyen szempontból nálam Temari lenne a nyerő
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #334 Dátum: 08 aug 06, 18:27:29 » |
|
Vagy Anko.. xD Azert o is olyan fajta. Am nembaj hg csaj vok.xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #335 Dátum: 08 aug 06, 18:32:17 » |
|
az sose baj csak előny
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #337 Dátum: 08 aug 06, 18:46:51 » |
|
áh ankó is Szexi xD ez vitathatatlan xD de még mindig Temari Powa xD és Mért ne szólhatna hozzá egy lányis a témához érdekes meghalgatni erről egy lány véleményét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sapis
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #338 Dátum: 08 aug 06, 18:56:19 » |
|
Sztem velem gond van mert sztem most az hogy Hinatának mekkora lökhárítója vanxD Hát istenem:D Akkor is Sakura:P(am meg létezik olyan hogy műtét:P). Sőt én megmondom őszintén utálom nagy lökhárítós lányokat. Jó nem azt mondom hogy lapos legyen, de mondjuk Tsunade az uhh, vagy mostmár Hinatának is ez uhh:DSztem:D:D:D Am Sakurának is bármikor rajzolhatnak:D:D
|
|
|
Naplózva
|
Sakura és Naruto 4EVER
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #339 Dátum: 08 aug 06, 19:04:14 » |
|
Értem hogy miről dumálsz Tsunade melle nekem is nagy és Hina hát nem tudom jobban megnézném és utánna döntenék xD ésés Saku lapos Temnek Pedig Széééép *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #340 Dátum: 08 aug 06, 19:04:53 » |
|
szegény Ten-Tent se hagyuk ki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #342 Dátum: 08 aug 06, 19:08:07 » |
|
hát igen Ten-Ten se rossz de nekem valahogy nem jön be valami rajta akármi is az
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #343 Dátum: 08 aug 06, 19:39:32 » |
|
hM.. Nekem o magaban nem teccik.xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #344 Dátum: 08 aug 06, 19:42:39 » |
|
hm akkor ezért kapott ilyen kevés szavazatot még Ino is megelőzte ( bár ő inkább idegestítő néha mint Sakura azért nem csípem )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|