|
DsAdam
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #856 Dátum: 08 jan 11, 21:06:51 » |
|
Na látod ebben egyetértunk hogy miért nem tesznek karikát de gondolom nem lehet kivétel hogy csak a naruto lesz a tobbi meg nem mert ha jól gondolom a tobbi kisgyerek is olyan mint a tesóm fia leul a jetix elé aztán már csak akkor lehet elhúzni a tv elol amikor már fáradt. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ tudjátok mit várok nagyon a naruto shippuuden movie 4 et abban végre valamit muthathatnának milessz narutoval meg hinataval ki hal meg meg ilyesmik és jólenne ha a moviekat mutatnák tv ben is
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 11, 21:08:46 írta DsAdam »
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #857 Dátum: 08 jan 11, 21:11:25 » |
|
Hát, a sírkövön Naruto neve van De a movie topicjában ezt már kiveséztük, ha gondolod, kukkold meg
Az meg, hogy a karika ellenére leül olyasvalaki, aki elvileg a karika miatt nem ülhetne le megnézni ezt-azt, az már csak a szülőkön, ill. a gyerekeken múlik. Igaz, hogy elrondítja kissé a karika, de evvan... ha meg az a baj, hogy csak 8 után lehetne adni, mert karikás, nem igaz, hogy nem tudják felcserélni valamelyik bugyuta sorozattal, ami később megy Gomen, no offence intended^^" (igen, kezd elmenni a magyarosságom... ezért is bocsánat :-X)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #858 Dátum: 08 jan 12, 21:22:13 » |
|
gondolom azért nem raknak rá karikát mert hülyék mert a jetix egy gyerekcsatorna. kár h nem tiltják be a narutot azzal a szöveggel hogy túl erőszakos ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #859 Dátum: 08 jan 12, 21:51:33 » |
|
Zabuza varázslatnak nevezi Kakashi dzsucuját. Micsoda kiváló fordítás. ez súlyosbító tényező... wow! Japánul mondták a kézpecséteket...mennyi dzs, c, cs betű :-X
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 12, 22:22:43 írta Takemitsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #860 Dátum: 08 jan 12, 23:08:31 » |
|
Hát végülis a dzsúcút lehet fordítani technikára művészetre és mágiára egyaránt. Ezzel nincs semmi baj csak azzal, hogy ha nem a megfelelőre fordítják pl egy ninja technikákat egy festő művészete egy szerzetes pedig mágiát alkalmaz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
barkasz
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #861 Dátum: 08 jan 13, 01:02:18 » |
|
Szerintem azért mondják japánul, mert nem forgott elég gyorsan a szinkronszínészek nyelve. Tirgis, ló tigris, sárkány, ló, vadkan, vadkan, mezei nyúl, ló, madáááár! Na az milyen lenne!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 13, 01:04:37 írta barkasz »
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #862 Dátum: 08 jan 13, 19:27:11 » |
|
Az angolok meddig fordították le? Nem tudaj valaki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #864 Dátum: 08 jan 13, 22:09:52 » |
|
A yutube-ra nem rég került fel a 131-es rész angol szinkronnal. Pontosabban most töltik majd a 3. parját a keresőbe ezt írjátok Naruto x eng dub (x= epizód száma) Hát belenéztem a 130. rész elejébe, és aszthittem, hogy valami usagyerek csinált egy béna szinkront a haverjaival. de aztán megláttam a CN-logot. ;D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 13, 22:12:59 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
énvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #865 Dátum: 08 jan 13, 22:51:29 » |
|
helo úgy hallotam hogy a narutónak csak annyi része magyar amenyit a tv-ben leadtak és netről se lehet sehonann leszedni magyarúl. ha mégis akkor pls adjatok linket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #866 Dátum: 08 jan 13, 22:53:15 » |
|
csak annyi van amennyit leadtak, de miért épp magyar Naruto kell neked??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
énvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #867 Dátum: 08 jan 13, 22:56:22 » |
|
azért mert még csak most tanulom az angolt és nem vagyok gyorsolvasó se.de mind1 a függőség erősebb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #868 Dátum: 08 jan 13, 22:58:02 » |
|
Lehet hozzá szerezni magyar feliratot. Tedd hozzá egy Japánhoz, higg el megéri.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
énvagyok
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #869 Dátum: 08 jan 13, 22:59:45 » |
|
egyik angy narutofan haverom azt mondja hogy 350-részes
|