24 nov 16, 10:27:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 710640 alkalommal)
0 Felhasználó és 35 vendég van a témában
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #675 Dátum: 07 dec 12, 18:13:30 »

Épp most olvastam, hogy a Disney vágta össze a Narutot...(ááá miért pont a HSM készítői? :'()
Azért...szóval ezt nem gondoltam volna róla.
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #676 Dátum: 07 dec 12, 18:17:22 »

A HSM is béna ikszdé
Nekem a mai Diney a bajom tulajdonképpen. Nomeg minden más, amit kedves népünk alkotott, a Disney csak egy példa volt, hogy nem rég tudtunk ennél jobbat is... Volt/van is egy cikk arról, hogy a magyar szinkronnak milyen nagy sikere volt, világszínvonal, stb. És pont akkoriban hanyagolták a TNBC-t =( Ma amit művelnek, én komolyan azon gondolkodok hogy átültetem magam másik országba ikszdé És nehogy azzal jöjjenek hogy hát a pénz, drágán vállalják el, egy fenét. Nekik az a lényeg, hogy minél gyorsabban! Jó, a leckével én is így vagyok, de azt mégsem sínyli meg egy ötöd magyarország ikszdé
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #677 Dátum: 07 dec 12, 19:46:48 »

Hát skacok, szerimtem a japán hanggal jobb. Először magyarul láttam a narutót, de japán hanggal jobban bejön, csak ne kéne olvasni a szöveget. ;D A magyar szinkronhangokat egy kicsit tényleg el k.rták. Ameik szereplőnek jó lenne a hanja beleélés nélkül szinkronizálták, a többiről meg ne is beszéljünk.
Naplózva
memoryan
Vendég
« Válasz #678 Dátum: 07 dec 13, 17:17:04 »

Egy újabb példa a vágásra: A chunin vizsga 2. kör. Heji VS. Hinata

Vágott: Szinte nincs vér , de most nem ez a lényeg, hanem mikor Naruto legyul a földre, hogy mondja Nejinek, hogy most megfizetsz akkor nincs vér, a simánál van. De a vágott részben meg akkor miért nyúl le!

Na ezt emlékezetből írtam és gyakran megtréfál, úgyhogy, ha mégsem így volt akkor előre is bocsának
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #679 Dátum: 07 dec 13, 18:48:52 »

Na ezért jobb az eredeti! Nincs elcseszve! Nemtom mért kell bele vágni, amikor úgy jó, ahogy van!? ;D Ha bele vágnak egyes jelenetek értelmüket vesztik. Példa memoryan hozzá szólása
Naplózva
Trixie
Vendég
« Válasz #680 Dátum: 07 dec 13, 21:12:57 »

hát köbö...meg amikor úgy volt h Sasuke meghalt,a magyar részekben Sakura odadöcögött és lenyomott egy ohhjajjaj Sasuke Sasuké-t,és nem vágtam h mért nem akadt ki normálisan ugymond...aztán az eredetiben láttam h igenis kiakadt csak kivágták,óó yeah,hogy az esetleg tévé elé kavarodó tízévenaluli pisisek lelkivilágát ne rombolja....eeember ez nem nekik készült.......bocsánat a hangnemért de má rohadt pipa vok a sok hülyeség miatt...meg a Zabuza vállán lecsorgó vért kiretusálni..nem tudtam sírjak e vagy nevessek...beleborzongtam mikor az eredeti részeket néztem annyira jóóóóóóóóóóóóó.....^^
Naplózva
Takemitsu
Kezdő Jounin
*

« Válasz #681 Dátum: 07 dec 13, 21:20:05 »

Van egy elméletem a szinkron minőségére, amire az angol Inuyasha alapján gondoltam.
A magyar szinkront szerintem az angol verzióhoz állították be, hogy hasonlítson rá. Nos ott a probléma, hogy ha rossz az angol szinkron, akkor a magyar is rossz lesz, hiába hasonlít az angolra. A japántól meg nagyon messze fog állni.
Bár angol Narutot nem láttam, de az Inuyasha alapján képzelem milyen lehet. És azért szemét dolog esti mesébe állítani a sorozatot.
Naplózva
Trixie
Vendég
« Válasz #682 Dátum: 07 dec 13, 22:09:12 »

OMG sejtettem -_-  vagy lusták vagy nincs pénzük....esetleg mind2....h nem veszik meg az eredeti MINŐSÉGI sorozatot...de azért lol h így is simán beleesetem a sorozatba ikszdé
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #683 Dátum: 07 dec 13, 22:11:57 »

Hát ja. Az a szerencséje a magyar tévé szolgáltatónak, hogy még ők sem tudták annyira elrontani, vagy elrontva megvenni, hogy ne lehessen beleszeretni. Ez tényleg jópont, bár gyanús, hogy ez magának a sorozatnak köszönhető, nem pedig a tévések jóindultának >Nevet
Naplózva
Trixie
Vendég
« Válasz #684 Dátum: 07 dec 13, 22:17:14 »

haha! naigen....mázli...de a fő az aura...bezony XDXDXDXD a hangulat..ami övezi ezt az egészet...állatijóó O.o
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #685 Dátum: 07 dec 13, 22:21:16 »

Egyértelmű, hogy a megvágott amerikai verziót vették meg (amúgy ott is jól leszólják azt a verziót :-X), az OP-ből és ED-ből meg feliratokból egyértelműen kiderül ;D
De ezt már mondtam is^^"
Naplózva

Trixie
Vendég
« Válasz #686 Dátum: 07 dec 13, 22:54:25 »

nagy hülyeség volt...de sebaj,megküzdünk az eredetiért ikszdé
Naplózva
Zakuro
Chuunin
*

« Válasz #687 Dátum: 07 dec 13, 23:04:45 »

Én kb. fél éve láttam a tv-ben pár magyar szinkronos epizódot. Jól meg is utáltam. Aztán 2 hónappal ezelött megnéztem pár AMV-t majd a japán szinkronos részeket is. Azóta Naruto-fan vagyok. :naruto_mosoly:
Ezzel azt akartam mondani hogy a magyar verzió eléggé el van rontva Szomorú
Naplózva
Trixie
Vendég
« Válasz #688 Dátum: 07 dec 13, 23:45:57 »

nemtom nekem lejött h mi a lényege^^  átjött az "életérzés"  XDXDXDXDXDXDXDXD
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #689 Dátum: 07 dec 14, 00:35:28 »

Hát tény, hogy a magyar elég gyér, mert Narutot egy kis ovodás szintjén álló 12-13 éves gyereknek állítja be. Saskura pedig, hát, mintha Naruto anyja lenne. No Comment. Illetve mégis Nevet A legelső rész amit láttam magyarul, pont a fáramászós volt, mikor Naruto nem alszik a szállásukon, hanem egyfolytában gyakorol. Na ott azt hittem, hogy Sakura  Naruto és Sasuke anyja és a kedvence Sasuke...  :naruto_lol:
Naplózva
Oldalak: 1 ... 44 45 [46] 47 48 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins