Burcsa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #645 Dátum: 07 dec 05, 16:17:10 » |
|
Hát jó ez a megaupload csak 1 gondom van vele, naponta csak 1 részt tudok letölteni xD Esetleg nincs más hely ahonnan le lehet tölteni "japánul" , magyar felirattal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #646 Dátum: 07 dec 05, 19:12:29 » |
|
jól látom h új rész megy a Jetixen?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #647 Dátum: 07 dec 05, 19:24:35 » |
|
Én a szinkronban a Kyuubi naruto hangját nem szeretem, de cenzúra /a vágás NEM/ helyes, mert oda megy a TV elé a kis 5 éves Samuka, aztán megnézi a Narutot, majd odamagy az anyja elé és az kérdi, hogy mit jelent az hogy te kis f**
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #648 Dátum: 07 dec 05, 19:24:50 » |
|
Nem, ez csak az 52. Ez eddig is volt...
Cenzúra nincs a Narutóban, mivel eredetileg sem beszélnek benne csúnyán (még Hidan sem). Itt csak egy csomó figyelmetlenség és félrefordítás van.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 19:27:09 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
yupi
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Pein is Invincible
|
|
« Válasz #649 Dátum: 07 dec 05, 19:29:49 » |
|
Aha leesett. köcce Chakra De ezek az idióták most a legelső résztől nyomják... nem hiszem EEELLLL >
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #650 Dátum: 07 dec 05, 19:31:59 » |
|
ÁÁÁ mivan ez tényleg?
Ja egyébként a Jetixnél még tervben sincs a Naruto újabb részeinek megvétele!
ezek ténylek nem normálisak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mangekyou Sharingan
Vendég
|
|
« Válasz #651 Dátum: 07 dec 05, 20:14:00 » |
|
Most minek kellett az elejétől adni? azt már majdnem mindenki látta :ninjaideg: :ninjaideg:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #652 Dátum: 07 dec 05, 20:42:18 » |
|
Én úgy hallottam, hogy jövő február tájékán lesznek új részek a Jetixen. Az pedig, hogy újrakezdik, csak időhúzás és nem több.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Burcsa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #653 Dátum: 07 dec 06, 14:47:21 » |
|
De ami tv-ben megy az nem a rendes naruto? Vagy az egy folytatás, vagy előzmény, vagy az az eredeti, vagy végülis mi ez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #654 Dátum: 07 dec 06, 14:49:29 » |
|
Hát ami a Jetixen megy az az amerikai, vagy angol eredti, vagyis vágott... Remélem jól mondtam ???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Burcsa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #655 Dátum: 07 dec 06, 15:11:51 » |
|
Csak mert van egy csomó évad mindenhol és nem tudom melyiket töltsem le, melyik az eleje, és hogy jönnek egymás után az évadok, úgyhogy kéne egykis segítség PLS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Arvael
|
|
« Válasz #656 Dátum: 07 dec 06, 16:30:58 » |
|
Van a sima Naruto sorozat. És van a Shippuuden. Na, az első sorozat "Naruto" van legelőször. A mindenféle OVA-k és movie-k ráérnek, de szerintem akkor töltsd csak le őket, amikor már valamennyire képben vagy. Én személy szerint végignéztem a részeket, ameddig lehetett és csak utána néztem őket, de azoknak az eredeti történetbe nem illeszkednek, szóval ne zavartasd magad A második sorozat, a "Naruto Shipuuden" pedig az előző vége után kb. 2,5 évvel kezdődik. Van egy kis időugrás a két rész között De ha nem láttad végig az elsőt előbb, akkor a Shippuudennél vlszeg nagyon el leszel veszve :-X
Ami a Jetix-szen megy: a tv csatorna nem a japánoktól vette meg a sorozatot, hanem az amerikaiaktól. Így több részt/részletet kivágtak belőle + más lett a főcím és végefőcím, ráadásul én személy szerint rengeteg félrefordítási hibát kihallok belőle és a szinkron sem annyira elfogadható minőségű számomra :-X
Szóval, amit javasolni tudok: a legelejétől kezdve szedd le őket (Naruto 1-220. epizód), aztán a Shippuudent (abból most jön ki a 38. rész a héten) és az OVA-kat, nagyfilmeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Burcsa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #657 Dátum: 07 dec 06, 18:58:44 » |
|
És esetleg tudsz ajánlani vmi jó oldalt ahol fent vannak a full részek a sima Naruto sorozatból, magyar felirattal? (mert az ilyen megaupload az nekem lassú, mert nem akakok naponta csak 1 részt leszedni) PLS
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #658 Dátum: 07 dec 06, 19:21:40 » |
|
Magyar feliratot a "sima" Narutóhoz itt: http://animeaddicts.hu/downloads.php?filelist.5.505A Naruto Shippudenhez pedig nálunk, vagyis itt: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=201találsz. Ha a Megaupload kiesett (én sem csípem), akkor töltheted még torrentről vagy IRC-ről is. Torrent pl.: http://www.dattebayo.com/t/#Naruto itt fent vannak a sima és Shippuudenes részek is (japán hang,angol égetett felirat). Vagy van egy bizonyos FTP-szerver amit-nem-nevezünk-nevén, onnan is tölthetőek a részek. Erről bővebben ha megkeresel PÜ-ben (Privát üzenet).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 06, 19:23:31 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #659 Dátum: 07 dec 08, 09:44:55 » |
|
Nekem annyi a gondom a magyar szöveggel hogy borzalmas. Vagyis nem az egész csak mondjuk a jutsuk nevei. Meg idegesít hogy kivágják a véres részeket. Ütés kivágva a vér aztán már csak egy ordítás.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|