24 nov 16, 12:41:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 711060 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
Burcsa
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #645 Dátum: 07 dec 05, 16:17:10 »

Hát  jó ez a megaupload csak 1 gondom van vele, naponta csak 1 részt tudok letölteni xD
Esetleg nincs más hely ahonnan le lehet tölteni "japánul" Mosolyog, magyar felirattal?
Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #646 Dátum: 07 dec 05, 19:12:29 »

jól látom h új rész megy a Jetixen?
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #647 Dátum: 07 dec 05, 19:24:35 »

Én a szinkronban a Kyuubi naruto hangját nem szeretem, de cenzúra /a vágás NEM/ helyes, mert oda megy a TV elé a kis 5 éves Samuka, aztán megnézi a Narutot, majd odamagy az anyja elé és az kérdi, hogy mit jelent az hogy te kis f**
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #648 Dátum: 07 dec 05, 19:24:50 »

Nem, ez csak az 52. Ez eddig is volt...

Cenzúra nincs a Narutóban, mivel eredetileg sem beszélnek benne csúnyán (még Hidan sem).
Itt csak egy csomó figyelmetlenség és félrefordítás van.
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 05, 19:27:09 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #649 Dátum: 07 dec 05, 19:29:49 »

Aha leesett. köcce Chakra Nyelvesít
De ezek az idióták most a legelső résztől nyomják... nem hiszem EEELLLL  >Nevet
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #650 Dátum: 07 dec 05, 19:31:59 »

ÁÁÁ mivan ez tényleg?

Ja egyébként a Jetixnél még tervben sincs a Naruto újabb részeinek megvétele!

ezek ténylek nem normálisak
Naplózva
Mangekyou Sharingan
Vendég
« Válasz #651 Dátum: 07 dec 05, 20:14:00 »

Most minek kellett az elejétől adni? azt már majdnem mindenki látta :ninjaideg: :ninjaideg:
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #652 Dátum: 07 dec 05, 20:42:18 »

Én úgy hallottam, hogy jövő február tájékán lesznek új részek a Jetixen. Az pedig, hogy újrakezdik, csak időhúzás és nem több.
Naplózva
Burcsa
Újonc
*

« Válasz #653 Dátum: 07 dec 06, 14:47:21 »

De ami tv-ben megy az nem a rendes naruto? Vagy az egy folytatás, vagy előzmény, vagy az az eredeti, vagy végülis mi ez?
Naplózva
six
ANBU Kapitány
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #654 Dátum: 07 dec 06, 14:49:29 »

Hát ami a Jetixen megy az az amerikai, vagy angol eredti, vagyis vágott... Remélem jól mondtam ???
Naplózva
Burcsa
Újonc
*

« Válasz #655 Dátum: 07 dec 06, 15:11:51 »

Csak mert van egy csomó évad mindenhol és nem tudom melyiket töltsem le, melyik az eleje, és hogy jönnek egymás után az évadok, úgyhogy kéne egykis segítség PLS  Szomorú
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #656 Dátum: 07 dec 06, 16:30:58 »

Van a sima Naruto sorozat. És van a Shippuuden.
Na, az első sorozat "Naruto" van legelőször. A mindenféle OVA-k és movie-k ráérnek, de szerintem akkor töltsd csak le őket, amikor már valamennyire képben vagy. Én személy szerint végignéztem a részeket, ameddig lehetett és csak utána néztem őket, de azoknak az eredeti történetbe nem illeszkednek, szóval ne zavartasd magad Nevet
A második sorozat, a "Naruto Shipuuden" pedig az előző vége után kb. 2,5 évvel kezdődik. Van egy kis időugrás a két rész között Mosolyog De ha nem láttad végig az elsőt előbb, akkor a Shippuudennél vlszeg nagyon el leszel veszve :-X

Ami a Jetix-szen megy: a tv csatorna nem a japánoktól vette meg a sorozatot, hanem az amerikaiaktól. Így több részt/részletet kivágtak belőle + más lett a főcím és végefőcím, ráadásul én személy szerint rengeteg félrefordítási hibát kihallok belőle és a szinkron sem annyira elfogadható minőségű számomra :-X

Szóval, amit javasolni tudok: a legelejétől kezdve szedd le őket (Naruto 1-220. epizód), aztán a Shippuudent (abból most jön ki a 38. rész a héten) és az OVA-kat, nagyfilmeket Mosolyog
Naplózva

Burcsa
Újonc
*

« Válasz #657 Dátum: 07 dec 06, 18:58:44 »

És esetleg tudsz ajánlani vmi jó oldalt ahol fent vannak a full részek a sima Naruto sorozatból, magyar felirattal? (mert az ilyen megaupload az nekem lassú, mert nem akakok naponta csak 1 részt leszedni) PLS
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #658 Dátum: 07 dec 06, 19:21:40 »

Magyar feliratot a "sima" Narutóhoz itt: http://animeaddicts.hu/downloads.php?filelist.5.505
A Naruto Shippudenhez pedig nálunk, vagyis itt: http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=201
találsz.
Ha a Megaupload kiesett (én sem csípem), akkor töltheted még torrentről vagy IRC-ről is.
Torrent pl.: http://www.dattebayo.com/t/#Naruto itt fent vannak a sima és Shippuudenes részek is (japán hang,angol égetett felirat).
Vagy van egy bizonyos FTP-szerver amit-nem-nevezünk-nevén, onnan is tölthetőek a részek. Erről bővebben ha megkeresel PÜ-ben (Privát üzenet).
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 06, 19:23:31 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Morita
Rikodu Sennin
*

« Válasz #659 Dátum: 07 dec 08, 09:44:55 »

Nekem annyi a gondom a magyar szöveggel hogy borzalmas. Vagyis nem az egész csak mondjuk a jutsuk nevei. Meg idegesít hogy kivágják a véres részeket. Ütés kivágva a vér aztán már csak egy ordítás.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins