24 nov 16, 05:24:58 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 229 230 [231] 232 233 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 709858 alkalommal)
0 Felhasználó és 23 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3450 Dátum: 11 júl 26, 12:12:01 »

Nem hiszem, hogy az animax kiadná. Ha mégis, akkor a sima naruto végén... Ha már ennyit vártak. Mellesleg magadnak is csinálhatsz egyet, bár sajnos a korai animax részek minősége elég rossz. Vagyishát rosszul lett feltöltve Mosolyog De én is szívesen fogadnék egy ilyen packot. Ismerősöm tölti a gépére, mert korlátolt netje van, de én ha kíváncsi vagyok online nézem...
Naplózva
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

No akame ga kill no life

« Válasz #3451 Dátum: 11 júl 26, 13:13:59 »

milyen lenne killerbee hangja? xD azt már kitudhatja de én jiraiya szinkronhangját képzeltem oda mert ha meg hal jiraiya azután pár résszel kell elfogni killerbee-t és jó lenne szinkronhangnak. Mosolyog szerintetek?
Naplózva
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3452 Dátum: 11 júl 27, 11:23:21 »

Most tényleg, mekkora funny lenne már, ha a japán szinkronoknak leperkálna az animax annyi lóvét, hogy megtegyék nekünk azt a szívességet, hogy ők lennének a magyar szinkronok is. Ha jó sok pénzt adnánk/adnának lehet megtennék. De az a baj, hogy: 1. honnan szerezne az animax annyi pénzt? Jó, mondjuk gyűjtést rendeznek, vagy ilyesmit, azért nincs annyi fan, hogy olyan horibilis összeget "beleöljenek" ebbe a projektbe. 2. Hogyan lehetne magát ezt a dolgot kivitelezni? Ide hozatnánk a szinkronokat, és aztán hajrá? Eleve biztos nehéz lenne nekik magyarul beszélni. Lenni egy bizonyos akcentusuk, meg gyors váltás lenne nekik. Na meg ha rengeteg zsozsót ráköltenek, azért kéne profit is. Nem mondom, hogy rossz ötlet, csak ki tudja, hogy megtérülne-e..  Gondolkozik
Naplózva

" border="0

Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik.

Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3453 Dátum: 11 júl 27, 11:42:23 »

Abszolúte jobb lenne. De ha kicsit messzebbre is tekintünk, mekkora tálatokat nyitna egyetlen közös nyelv... Bocsánat, ez már más téma. Nevet Azért nem lehetetlen ám megtanulni japánul sem, rokonomnak is sikerült, meg másoknak is. Akaraterő és türelem... (Nem mintha én rendelkeznék ezekkel a tulajdonságokkal..) Hát ha az énekesnek sikerült, bizonyára a szinkronoknak is menne. Gondolom. Nevet Hát azért jócskán csiszolgatni kéne a tudásukat, de én pl. nagyon szívesen bevállalnék bárkit, hogy segítek neki a kiejtésben. Mekkora lenne már.  ikszdé Hát Kisamenak eleve van egy igazán kellemes tájszólása. Lehet, hogy neki direkt meg kéne hagyni az akcentusát.  Nevet
Naplózva

" border="0

Egy kicsit elszórakoztam vele, hogy megijesztettem az autókat, az utolsó pillanatban futottam át. Az emberek félnek tőle, hogy gyereket találnak gázolni, és élvezet volt érezni, hogy nem voltam mindegy nekik.

Tele volt csodálatos dolgokkal, amikre nincs kifejezés, és így benne maradtak a szívében.
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3454 Dátum: 11 júl 27, 11:50:09 »

Nekem Kisame hangja magasan a legjobb orgánum az egész animeben. Nevet Nem is rossz gondolat, nekem az 1AÉ-s szinkronja is rettenetesen bejön.  Nevet
Naplózva

" border="0

mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3455 Dátum: 11 júl 27, 12:01:02 »

Hát igen, a "kis" cápafiú kinézete és hangja harmóniában van. Nevet Háát, nekem Orochimaru hangja magyarul annyira azért nem jön be, de azért jobb szinkron, mint pl. Sasuke magyar hangja (pedig nem is az övé a legrosszabb, mégis rettenetesen irritál Neeem ).
Igen Kabuto hangját sokszor hallom más műsorokban is, de szerintem ő az egyik olyan magyar szinkron ami majdnem tökéletesen illik a karakterhez. Majdnem. Nevet
Nekem az elejétől kezdve nem tetszett Sakura hangja, de az idővel egyre rosszabb lett. Szerintem egyáltalán, avgy csak kicsit hasonlít a japán hangjához. :/
Naplózva

" border="0

mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3456 Dátum: 11 júl 27, 12:26:52 »

Én tudom, hogy nem akarom hallani a shippet magyarul, hacsak nem csinálnak egy kivételesen fenomenális szinkront. Akkor érdekelne. Nevet Hát igen, a felsorolt karakterek hangjai engem is érdekelnének. Gondolkozik De sajnos benne van a pakliban, hogy hatalmas baklövés lenne a szinkronhangjuk.
Amúgy ahogy itt beszélgetünk, és elmondjuk, hogy mennyire nem tetszik a magyar szinkron, az jutott eszembe, hogy szegények ha ezt most látnák... Egyeseknek lehet ez az élete munkája, szereti csinálni, fáradságot nem ismerve csinálja, és azok akik a japán szinkronhoz vannak szokva bírálják őket. Ilyenkor kicsit szégyellem magam... :\
Naplózva

" border="0

mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3457 Dátum: 11 júl 27, 12:44:30 »

Van valami abban amit mondasz, azt hiszem megnyugodott a lelkiismeretem.  smirksweat Lehet nem is lenne rossz ezt tudniuk. Lehet javítanának rajta... vagy rossz néven vennénk, nem tudom. Pirul
Naplózva

" border="0

mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3458 Dátum: 11 júl 27, 13:05:13 »

Jah, én amúgy imádom ezt amikor azt mondják: "ha nem tetszik csinál jobbat!" Ezért egyszerűen oda vagyok.  Nevet De azt hiszem ez kicsit off megjegyzés volt...  Hümm-hümm
Hát ha nagyon keresnénk, lehet találnánk olyan embereket akiknek tök passzol a hangjuk egy-egy karakterhez.  Gondolkozik Kabuto és Kisame marad, az ő hangjukat szeressük. Kúl
Naplózva

" border="0

mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3459 Dátum: 11 júl 27, 13:20:36 »

Azért a dolgokhoz hozzá tartozik az is, hogy lehet valakinek tökéletesen olyan hangja, mint az eredeti japánnak, DE ha nem hivatásos szinkronhang, akkor (gondolom én) nem alkalmazhatja egy olyan csatorna, mint pl. az animax. De lehet, hogy eltudnák simítani dolgot, ha nagyon akarnák.
Mivel kifejezetten szeretem a karaktert, borzasztóan vártam, hogy milyen lesz. Nagyon drukkoltam, hogy jó lesz. Ééés... Nem mondom, hogy rossz. Azt se mondanám, hogy kiemelkedően jó. Néha egész jól hangzik, máskor viszont csak lesek, hogy Úristen... Tényleg nem rossz, olyan köztes. Bár gondolom nekem azért lett úgymond nagy csalódás, mert nagyon vártam őt, és ebből kifolyólag magasra tettem a mércét. :\
Naplózva

" border="0

hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3460 Dátum: 11 júl 27, 13:28:53 »

Kakashi új hangot kapott nem rég, ha jól tudom. Gondolkozik Szerintem talán a régi jobb volt. De ez se rossz, ahogy így egyszer-kétszer hallottam. Nekem Kisame hangja se tetszik. :/ Tsunade-jé egy borzalom. xD Itachiról meg már nyilatkoztam, hogy övé a legrosszabb. >.<#
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3461 Dátum: 11 júl 27, 13:32:55 »

Hát az is biztos, hogy Sakura hangja még a Shippudenbe is erőltetett lenne, nemhogy a simába. x.x
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3462 Dátum: 11 júl 27, 13:37:17 »

Egyébként szerintem az, hogy kinek melyik hang tetszik kevésbé, az személy függő is. Xy-nak pl. Ino hangja tetszik a legkevésbé Yx-nek meg mondjuk Konohamarué (most csak hasamra csaptam Nyelvesít). Max abban ért egyet a letöbb ember, hogy nem legjobb szinkron. Nevet
Naplózva

" border="0

hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3463 Dátum: 11 júl 27, 13:40:46 »

Hát igen, kinek hogy tetszik. ^^ Nekem pl: Sakura eredeti hangja nagyon bejön, de a magyar nem. Ino-é nem rossz. Amúgy Hidan hangjára lenne egy tippem, a nevét nem tudom, de hasonló hangja van. Ha nem azt adják neki, akkor komolyan mondom, még én is jobb hangokat tudnék összeválogatni. smirksweat
Naplózva

Szeretet
mii-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #3464 Dátum: 11 júl 27, 13:45:17 »

Sakura eredeti hangja nekem is az egyik best. *-* Magyarul meg... páff.  smirksweat
Amúgy ebben is van valami. Minket hajtan az, hogy jó legyen és élvezhető, hogy hű legyen az eredeti szinkronhoz. Az animaxot meg max. a pénz hajtja. És aki lusta olvasni, az úgyis megelégszik ezzel a minőséggel.  ööööö
Naplózva

" border="0

Oldalak: 1 ... 229 230 [231] 232 233 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins