24 nov 16, 03:26:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 709614 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
USasuke
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #3435 Dátum: 11 jún 18, 19:41:12 »

hát az elég szívszorító rész,de Hakunak szó mi szó adhattak volna jobb szinkron hangot...
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #3436 Dátum: 11 jún 18, 19:49:42 »

Sasuke kaphatna valamivel idősebb hangot legalábbis szerintem...Oroét eltalálták...de majd az akatsukisokra leszek kíváncsi(ha egyáltalán eljutnak odáig xD) pl:Madara,Hidan,Kakuzu Nyelvesít
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #3437 Dátum: 11 jún 18, 20:54:24 »

Én csak abban reménykedek, hogy Sasori hangja jó lesz. Nem túl fiatal, hisz vagy 40 éves, de nem is túl idős. Egy olyan kellemes 30as hang jó lenne neki. Deidarának meg vmi fiatal, de sztem vmi Steiner Kristóf szörnyű lenne neki, akárhogy is néz ki deidara.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3438 Dátum: 11 júl 14, 15:34:55 »

Fú eddig észre sem vettem, csak most, hogy újranéztem. (ITT) a végén beszél deidara... Bár a hangja borzalmas. Mondjuk annyi mentségük lehet a szinkronizálóknak, hogy nem tudták előre milyen lesz dei... mondjuk utánanézhettek volna. Remélem shippuudenbe nem ezt teszik mert az nagy csalódás lenne.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #3439 Dátum: 11 júl 14, 17:44:25 »

Én nem szoktam nézni a magyar narutot, de komolyan, ez most... OMG! Ohh My God Komolyan ezt a hangot akarják neki adni?  ikszdé Istenem, abszolút nem illik hozzá. Eddig úgy terveztem, ha majd egyszer valaha az életbe eljutnak a shippudenig, akkor belenézek, de ezek után inkább köszönöm szépen, de kihagyom. Elég volt az ízelítő.
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
Zer0
*

« Válasz #3440 Dátum: 11 júl 14, 18:04:09 »

De mivel itt az akatsuki csak pár ismeretlen hologramm, nem válogattak. Sztem ha megismerik dei jellemét, más hang lesz. Bár nekem ez a HM? sem tetszett. a japán szinkronban sokkal jobb a hmmögése Nevet
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3441 Dátum: 11 júl 14, 20:24:32 »

Nem csak az, ilyen hanggal azt hinnék a magyar nézők, hogy valami 50 éves bácsika. Nekem legalábbis eléggé öregítősnek tűnt ez a hang. Remélem is, hogy megváltoztatják minél előbb, mert ez valami borzalmas. ikszdé
Naplózva

Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Szeretet
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #3442 Dátum: 11 júl 15, 06:24:35 »

... Mondjuk annyi mentségük lehet a szinkronizálóknak, hogy nem tudták előre milyen lesz dei...

Ha a magyar szinkronos verzió 2 résszel lenne lemaradva a japán mögött, akkor ez viszonylag elfogadható indok lenne. Bár akkor sem, mert ott a manga. Amiben hang ugyan nincs, de elég jó jellemrajz.
Így viszont, hogy a Shippuuden már a 200. részen is túl van, ez egyszerűen hanyagság.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Putir
Vendég
« Válasz #3443 Dátum: 11 júl 24, 18:00:15 »

legutóbb nézegetem animaxot és az a rész volt amikor egy csávó mindenkit élve eltemetett
hogy narutonak milyen iszonyatos szinkronhangja volt  semmi köze nem volt a japán hanghoz:D
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #3444 Dátum: 11 júl 24, 18:36:29 »

Én azért Pein hangját is eléggé felháborítónak tartom...
Kisame is beszél, ha jól hallottam, meg még valaki, de az a hang se nagyon passzolt senkihez.
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #3445 Dátum: 11 júl 24, 18:45:04 »

De végülis ők még ismeretlenek. Lehet, hogy majd ha szinkronizálják a shipuudent, akkor jobbakat szereznek.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3446 Dátum: 11 júl 24, 19:28:07 »

Vagy nem. Szinte senkinek sincs jó szinkronja magyarul szerintem. Akit eltaláltak, az talááán Kiba, ééés ennyi amire most így emlékszem. ikszdé Rég nem néztem magyar Narut, csak ami most így beugrik. Ja, Itachi szinkronjától a hajam az égnek áll. Technikai KO
Naplózva

Szeretet
USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #3447 Dátum: 11 júl 25, 02:13:03 »

valaki megtudná mondani hogy az animaxon hánytól megy a naruto??
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

« Válasz #3448 Dátum: 11 júl 25, 08:12:41 »

Na ne már, minden nap megy? WTF? Miért nem inkább a japánoknál megy minden nap. Pojén ikszdé
Állítólag a bogarasan résznél járnak, a barátnőm tudósított. Ő csak szinkronosan hajlandó nézni, de amikor mondtam neki, hogy egy falat shippuden nem sok, annyi sincs leszinkronizálva, kijelentette, hogy a végén még ő is elkezdi nézni feliratosan. Nevet
Naplózva

Szeretet
sulooman
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #3449 Dátum: 11 júl 26, 11:48:36 »

Szerintetek mikor lesz Naruto dvd pack? Az összes évaddal?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 228 229 [230] 231 232 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins