Nah, végre egy ember, aki pozitívan áll a Jetixhez. (ez is ritka.. :-X) Na szóval, mostanság semmi bajom sincs a Jetixel, de a magazinnal annál több. Ezt a hsz-t azért nem az anime, manga magazinokhoz írtam, mert a Jetix magazin nem hiszem, hogy ahhoz a kategóriához tartozik. De ha tévedtem, akkor bocsánatot kérek a modiktól.
Szóval, most idéznék egy cikket, a Jetix magazinból. És a neveket nem én írtam át, hanem minden egyes pont ugyanúgy van leírva mint a magazinba. A zárójelbe tett szövegek már az én megjegyzéseim.
Szóval itt egy enyhébb szöveg. Azok akik ki voltak akadva a Mangafanos fordítás miatt és gyenge az idegrendszerük, ne olvassák el, mert nem állom a pszihológis költségeit.
"Végre itt az új sorozat! (én meg aszittem, hogy mér fél éve itt van.. :o ) Végre kiderülnek Kakasi szenszei titkai. (szerintem Kakashira csak a gaidenben térnek ki igazán... :-X) Összecsapás a csapatok között, és színrelépnek a klánok! A kiképzés alatt Naruto (legalább ezt helyesen írták.. :-X ) és társai nemcsak a falu csapataival mérik össze erejüket, hanem a többi falu geninjével is. Azokon a küldetéseken, amelyeken csapatvezetőjükkel együtt vesznek részt, gyakran találkoznak hitszegő nindzsákkal is. Útjukba kerül a gonosz Dzsabudza. (nah, ez volt az a pillanat, ahol megállt a szivem. :-X Aztán sokat gondolkoztam, hogy ki lehet ez a relytéjes és ismeretlen Ninja, aztán maradtam annál az álláspontnál, hogy Zabura-ra gondolnak.) A gyakorlati vizsgák alatt találkoznak a titokzatos Orosimaruval is." (lehet, hogy ezek németek..? Ők mondják Orochimarut Orosimarunak.)
Nah. ez egy enyhébb verzió volt. De írtak még olyat is, hogy Sasuke és Sakura az 1. részben bukkanak fel, holott ők mind a mangában mind az animében a 3. részben/fejezetben lépnek színre.
Jah, és a félreértések elkerülése végett: Én nem szeretem a dzsetikszet!