24 nov 16, 22:52:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 711670 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
Kakashi2673
Vendég
« Válasz #510 Dátum: 07 okt 15, 18:51:29 »

örüljünk neki mi lett volna ha a legesleg elejéről kezdték volna az lett volna nagy oltás..... Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #511 Dátum: 07 okt 15, 18:52:01 »

Hátt, ez így még unalmasabb ikszdé Lehet hogy nem is kapcsolok errefelé az új részekig, szól valaki ha egyszer műsorra tűzik?
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
Kakashi2673
Vendég
« Válasz #512 Dátum: 07 okt 15, 18:53:39 »

Majd megpróbálok(lunk) szólni sztem.... Nyelvesít Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva
Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #513 Dátum: 07 okt 15, 19:36:27 »

ez szívás volt......nézem-nézem hogy happy újrész erre paff......pofáraesés szószerint......
nah mindegy kibírjuk v.hogy nem? :-X
de az télleg gáz hogy még a következiket se vágták be....különös.....
de viszon a végénél már volt egy kocka egy olyan jelenteből ami még benne sem volt....
na erre varjatok gombot......ezt a penge logikát a jetix-nél.....
Naplózva
Skizoh
Vendég
« Válasz #514 Dátum: 07 okt 15, 19:52:14 »

hmmm...hát ez gáz... de nem is igazán nekünk hanem nekik , hiszen csak a nézetsége csökken azzal, hogy ismételgetnek.. hát egészségükre legyen! >Szomorú
Úgyis csak akkor nézem meg ha sírni támad kedvem ...
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 15, 19:53:08 írta Skizoh » Naplózva
Akamatsu-kun
Vendég
« Válasz #515 Dátum: 07 okt 17, 19:39:42 »

már láttam rendesen minek megnézni mégegyszer a rossz magyar szinkronnal
Naplózva
yupi
Kezdő Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

Pein is Invincible

« Válasz #516 Dátum: 07 okt 18, 08:37:28 »

az se rosz sztem ha ismételnek, mert volt/van hogy 3 részt adnak 1más után.. és ha valamelyikről lemarasz, akkor jó ha megtod nézni később is... igaz az nem jó hogy 3-4 hónapig ugyanazokat adják.. de kell 1 kis iőd a szinkronhoz..
Naplózva

Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #517 Dátum: 07 okt 18, 12:05:57 »

hááát... jah... vége van a dzsteixes Narutonak... Nevet Legalábbis egy fél évig biztos ezeket fogják ismételni.  Nevet Amúgy kicsit fura, hogy mindenki szidta, hogy milyen rossz a szinkron, erre most hiányzik egy csomó embernek, és sajnálják, hogy ismételni fognak. Mondjuk így hosszú ideig nem fogok olyan sokat röhögni, mint a Jetixes Naruto közbe....  Nevet
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #518 Dátum: 07 okt 18, 12:21:56 »

Ez a Jetixes Naruto utálat is divat lett. Sokan csak azért ócsárolják, mert most ez a divat... hmmm...
Pl.: volt egy olyan időszak amikor rengetegen utálták Sasukét és persze ott voltak a divat-utálók is, vagy amikor Sasori-mánia volt, és persze a divat-rajongók ott is... hmmm...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #519 Dátum: 07 okt 18, 12:38:49 »

fúú... én nagyon utáltam, azt a folyton Sasukét ocsároló divatot. Talán azért, mert pont akkor voltam Sasuke fanos kedvemben... Nyelvesít A Sasori mánia jó volt... Nevet De talán valóban csak divat ez a Jetixes Naruto szidás. Talán azért, mert sokaknak nem tetszik, aki meg szereti, inkább nem mondja meg, nehogy hülyének gondolják. (érthető is... :-X) De mondjuk szerintem egy kicsit hálásak lehetünk a dzsetixnek, hiszen nélküle nagyon sokan meg sem ismerték volna a Narutot.  Nevet Hiszen rengeten vannak, akik ott ismerték meg. És hááát, ha vannak emberek, akiket nem érdekel a Naruto azért mert csak a dzsetixen látta, az nem feltétlenül a Jetix hibája.
Három oka is lehet. 1: Szegényke teljesen fogyatékos... :-X
                               2:  Nincs annyi esze, hogy rájöjjön, hogy ez nem az eredeti verzió és lekéne tölteni a netről (kicsit lehet, hogy ez is megegyezik az 1. pontban leírt dologgal... :-X)
                               3: Nem érdekli a Naruto eredeti verziója sem, mert nem az ő stílusa.  Nevet

De eddig én még csak az első két pontban szereplő emberkékkel találkoztam... :-X                                                                       
Naplózva

Shiko
Kezdő Jounin
*

aoeku fanatikus

« Válasz #520 Dátum: 07 okt 18, 13:59:46 »

enegm sose érdekel az ilyen divat útálat me én szeretem a jetix-es et nemérdekel ki mit mond!
csak kár hogy vége az új részeknek... Szomorú
Naplózva
Saphira
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #521 Dátum: 07 okt 18, 15:38:02 »

Nah, végre egy ember, aki pozitívan áll a Jetixhez. (ez is ritka.. :-X) Na szóval, mostanság  semmi bajom sincs a Jetixel, de a magazinnal annál több. Ezt a hsz-t azért nem az anime, manga magazinokhoz írtam, mert a Jetix magazin nem hiszem, hogy ahhoz a kategóriához tartozik. De ha tévedtem, akkor bocsánatot kérek a modiktól.

Szóval, most idéznék egy cikket, a Jetix magazinból. És a neveket nem én írtam át, hanem minden egyes pont ugyanúgy van leírva mint a magazinba. A zárójelbe tett szövegek már az én megjegyzéseim.

Szóval itt egy enyhébb szöveg. Azok akik ki voltak akadva a Mangafanos fordítás miatt és gyenge az idegrendszerük, ne olvassák el, mert nem állom a pszihológis költségeit.

"Végre itt az új sorozat! (én meg aszittem, hogy mér fél éve itt van.. :o ) Végre kiderülnek Kakasi szenszei titkai. (szerintem Kakashira csak a gaidenben térnek ki igazán... :-X) Összecsapás a csapatok között, és színrelépnek a klánok! A kiképzés alatt Naruto (legalább ezt helyesen írták.. :-X ) és társai nemcsak a falu csapataival mérik össze erejüket, hanem a többi falu geninjével is. Azokon a küldetéseken, amelyeken csapatvezetőjükkel együtt vesznek részt, gyakran találkoznak hitszegő nindzsákkal is. Útjukba kerül a gonosz Dzsabudza. (nah, ez volt az a pillanat, ahol megállt a szivem.  :-X Aztán sokat gondolkoztam, hogy ki lehet ez a relytéjes és ismeretlen Ninja, aztán maradtam annál az álláspontnál, hogy Zabura-ra gondolnak.) A gyakorlati vizsgák alatt találkoznak a titokzatos Orosimaruval is." (lehet, hogy ezek németek..? Ők mondják Orochimarut Orosimarunak.)

Nah. ez egy enyhébb verzió volt. De írtak még olyat is, hogy Sasuke és Sakura az 1. részben bukkanak fel, holott ők mind a mangában mind az animében a 3. részben/fejezetben lépnek színre. Nevet
Jah, és a félreértések elkerülése végett: Én nem szeretem a dzsetikszet! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 18, 16:10:39 írta Saphira » Naplózva

Kakashi2673
Vendég
« Válasz #522 Dátum: 07 okt 18, 18:23:08 »

én is szeretem nem az csak néhány szinkronhang meg fordítás enyhén rossz..... ;D ;D
Naplózva
Rocky
Chuunin
*

« Válasz #523 Dátum: 07 okt 18, 19:42:36 »

Huh hát a mai naruto a Jetixen egész jó volt!  Nevet igazából egyátalán nem szoktam nézni a Jetixet, csak bátyám kitúrt a géptől és odakapcsoltam, ma ment az a rész amiben Sasuke felébred a vizsga alatt és kijön rajta az átokpecsét (asszem a 33.rész japán számozás szerint deh ebbe nem vok biztos) mind1 lehet h most páran megköveznek majd ezért, deh ezt a részt ha lehetne a naruto-kun feltehetné majd késöbb mint nemrég, ugyanis sztem ez kiemelkedik az eddigiek közül... ez az alső ami tetszett a magyarokból  :-X
nah asszem ennyi  Mosolyog
csumi  Nevet
Naplózva

Az ember lehet szélvédő, és lehet bogár...

foobie
Gennin
*

« Válasz #524 Dátum: 07 okt 18, 19:52:39 »

ne a jetixet hibáztassátok... ne ne értsetek félre télleg pocsák de mondom az érveim  Nyelvesít :Mosolyog
1. a jetix az angol cartoon networktöl vette a naruto vetítési jogát
2. az angol LION CAGE-ből jött az oroszlán ketrec---->uzumaki ketrec  >Nevet ikszdé  :'(
3. a cartoon network szabdalta szét a részeket és az openingek ill endingek kihagyása is az ő hibájuk  :'( :'(
végkifejlett: a jetixnek a borzasztó szinkron hangokon kívül más hibája feltétlen nincs viszont ez mitse változtat a tényen minthogy BORZASZTÓ amit műveltek szegény NÁÁÁÁRRUTÓÓVAL ikszdé  8)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 33 34 [35] 36 37 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins