Krieg
|
|
« Válasz #3315 Dátum: 10 jún 10, 16:42:14 » |
|
Igen, a Jetixesben Szászuke volt. Az Animax pedig jó kis röhejt csinált a Kankúróval. ^^ Engem valahogy az Animaxos szinkron kicsit...hogy is mondjam...irritál. Olyan túl lazának tűnik, szerintem nem igazán illik egy ilyen stílusú szinkronizálás a Narutóhoz...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zo-Lee
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #3316 Dátum: 10 jún 17, 07:52:25 » |
|
Tegnap lett volna az Animax-en 105 106.-rész ! De nem volt ! Az Animax.hu-n meg kiirják , hogy szerdán 105 106 ! jövőhétre meg 107 108 !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kornell123
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3317 Dátum: 10 jún 18, 08:55:19 » |
|
Hát... mostanság mer 2. féle forditás van. Van a Jetixes és az Animaxos . Hát a Jetixes egyszerűen pocsék. A szinkron s még a vérjelenetek nagy része is ki van vágva. Tiszta dedós filmet csináltak Narutoból. Ám az Animaxos verzió király nincsenek részletek kivágva belőle s eléggé jók a szereplők hangjai is. Igaz sajnos még kevés rész van igy leforditva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3318 Dátum: 10 jún 18, 10:52:55 » |
|
Nekem a jetixes szinkron sokkal jobban tetszik.. és hogy miért? hát mert narutonak nem egy 20 éves a szinkron hangja, mint az animaxon... meg amúgy a lényeg benne volt a jetix változatba, nekem nem kell folyton véres jeleneteket látnom ahhoz, hogy tetszen egy anime...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 13:11:13 írta Suigetsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
martinsama
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3319 Dátum: 10 jún 18, 15:20:43 » |
|
Az Animaxos szinkron helyenként túl modern és sok szinkronhangot nem találtak el viszont Kakashié és Narutóé jó A Jetixes verzió nagyon redva szétvan vágv meg naruto hangja kb 3-4éves kiskölyöké
|
|
|
Naplózva
|
Naruto:Aki szereti a Ramnet nem lehet rossz ember Shika:Te jó ég Choji monnd el neki az igazat Choji:az az igazság,hogy aki szereti az Ichiraku Rmnet az nem lehet rossz meber Shika:Mind ellenem vanank...ez olyan bosszantó
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #3320 Dátum: 10 jún 18, 15:38:41 » |
|
Nekem a jetixes szinkron sokkal jobban tetszik.. és hogy miért? hát mert narutonak nem egy 20 éves a szinkron hangja..
Csak megjegyzem, hogy Naruto eredeti szinkronja, Junko Takeuchi 38 éves. Attól még, hogy a karakter gyerek, nem kötelező gyerek szinkront is adni hozzá.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3321 Dátum: 10 jún 18, 15:47:22 » |
|
Nem mondtam hogy kötelező, nekem a "3-4" (aki amúgy 12) éves gyerek hanga jobban tetszik és szerintem jobban is illik narutohoz... a japán hang sem tetszik amúgy.. hogyha már naruto gyerek, akkor legyen gyerek hangja de mind1, mindenkinek más hang tetszik, más szemszögből látja a dolgokat stb, csak mondtam, hogy nekem (talán az egyetlen vagyok akinek -) tetszik a jetix szinkron
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #3322 Dátum: 10 jún 18, 15:59:12 » |
|
Dant-C: Ez igaz. Viszont annak a hölgyeménynek nem gond egy 12 éves gyerek hangját adni. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 jún 18, 15:59:53 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3323 Dátum: 10 jún 18, 16:32:10 » |
|
Suigetsu: nekem egyik magyar szinkron se tetszik,de a hangok tekintetében szerintem sokkal jobb a jetixes.(az már más kérdés hogy nincs az a pénz amiért végigszenvedném xD)még azis nagyon gyenge szerintem,de az animaxosnál jobb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
P4ndora
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3324 Dátum: 10 jún 18, 18:09:03 » |
|
hát én ugy vagyok ezzel, hogy a jetixes szinkronnal kezdtem, majd itt interneten néztem magyar felirattal tovább nemrég visszanéztem a jetixes Naruto-t (mivel régebben felvettem pár részt) és hát meg kell mondjam elég gyenge de elsőre jónak tünt, illetve nem volt gondom a szinkronnal ^^ persze gondolom ezzel majdnem mindenki igy van/volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Meroko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
Itachi fan
|
|
« Válasz #3325 Dátum: 10 jún 18, 18:21:33 » |
|
csak azok akik magyarral kezdték. Ha nem tudod/tapasztaltad, hogy van jobb, akkor a rosszabbal is megelégedsz. Ha senki nem nézné a Narutot japánul, akkor nem bántanánk ennyire a magyar szinkront, mert nem tudnánk, hogy létezik egy jóval igényesebb verzió is^^ Mondjuk kicsit sajnálom szegény magyar szinkronszínészeket, mindenki csak oltja őket nagyrészt. Mondjuk..egyszer beszéltem egy sráccal aki szinkronizált a Kaleido Starban és még csak nem is emlékezett rá, Azért megnézem, ha egy japán szinkronszínész nem emlékszik,hogy szerepelt egy 52 részes sorozatban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Takeda Miroku
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
ISTEN
|
|
« Válasz #3326 Dátum: 10 júl 20, 17:05:02 » |
|
Az Animax volt olyan kedves hogy csinált a Narutonak egy f*sza szinkront, de ezt megtehetné a Naruto Shippudennel is nem??
|
|
|
Naplózva
|
Egy Istent csak egy másik Isten tud felismerni.
|
|
|
hetyix
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
o.O[NTH]O.o
|
|
« Válasz #3327 Dátum: 10 júl 20, 19:20:10 » |
|
Nyugalom. MIndent csak sorjában. Ha levetítették (és remélem le fogják) a "sima" Narutot 220-ig, akkor következhet a Shippuuden. De arra még jópár évet várni kell...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TheSky
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
T h e S k y
|
|
« Válasz #3328 Dátum: 10 júl 20, 19:23:15 » |
|
Oo mire magyar szinkronnal leadják a Pein vs Narutot addigra már nyugdijas leszek.. Pedig nem vagyok 20-nál több és szerintem már kishi is az utolsó éveit fogja élni, de persze reméljük nem így lesz és a 2018-as foci vb ideje allatt már élvezhetjük a naruto shippudent magyar szinkronnal
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 19:25:29 írta TheSky »
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3329 Dátum: 10 júl 20, 19:25:53 » |
|
Szerintem a shippuudent lesem fogják adni a tv -ben eleve. Nem hogy szinkronizálják... még a sima naruto is gondot jelent úgy tűnik... azt csodálnám ha leadnák mind a 220 részt szinkronnal..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|