24 nov 16, 16:38:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 711492 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
con
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #2955 Dátum: 09 jan 08, 00:51:48 »

Hát bevallom nekem sem nagyon tettszik haku hangja,de így legalább tudjuk hogy fiú!  >.<#

Meg most annyira a szöveg sem jött be,rem jobb lesz a köv részekben!
Naplózva
Zato-7
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2956 Dátum: 09 jan 08, 00:54:37 »

Hát remélem is. Most arra lennék kíváncsi, hogy az Animax tényleg gyakrabban adja e a Narutot. letykák szerint arról volt szó hogy 52 rész után nem heti 1x lesz Naruto.

A Jetixről meg annyit mondok, hogy már nem érdemes nekik folytatni a sorozatot. Jól teszik ^^
Naplózva
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2957 Dátum: 09 jan 08, 01:10:26 »

Szerintem se jó Haku hangja, mert már hozzászoktam a női hangjához és mellesleg azzal a vonzó külsővel amit Naruto előtt mutat elég nehéz összeegyeztetni ezt a férfihangot, mondjuk Haku bennem mindíg is vegyes érzelmeket keltett, de valahogy úgy éreztem, hogy a nemét illetően hazudott valamiért, mert szerintem nem létezik, hogy egy ilyen külsővel rendelkező ember férfi legyen.  >.<#

Zabuza hangja meg tényleg jó lett, csak a másik mélyebb hang után amit a Jetixen hallottam kicsit szokatlan volt így elsőre.  Mosolyog

Kakashi hangja szerintem nagyon jó, Kreszpó Rodrígonál nem is találhattak volna jobb magyar hangot neki, viszont ettől a sok béna szlengezéstől amit az animaxos szinkronba beletettek, szerintem kicsit komolytalan lett az ő karaktere, pedig ő egy nagyon is komoly karakter, bár imádja Narutoékat szívatni. xD

Naplózva

Sheme
Gennin
*

« Válasz #2958 Dátum: 09 jan 08, 10:28:28 »

Látom, Haq' kissé homokos hangja senkinek sem tetszik - pedig még a mangában is lánynak hittem, nem is beszélve a Jetix-es szinkronról.

Sokkal jobb lett Naruto erőlködés-hangja, mellesleg egyre jobban bejön, mint a nyávogás, ami előtte volt.

Nagyon kár volt Kakashi Sensei-t ennyire laza figurára venni, nem áll jól neki. Ő ugyanis egy kimért, lényegre törő és választékosan beszélő ember, nem olyasvalaki, aki vicces és laza próbál lenni, mert a feladata sztm nem tűri meg.

Ikari hangja is bejön, a Hídépítőé is szerencsére megmaradt - de itt miért lett Hídmérnök...?  Gondolkozik

Ikari anyukájának is mintha maradt volna a hangja, maradjon is.

Zabuza meg nem olyan félelmetes, mint volt. Ez a szinkronhang nem olyan "veszélyes", mint előtte.

(Szerintem Jyiraya hangjának Szakácsi Sándor, vagy az a hang, aki a Las Vegas-ban Ed Deline-t szinkronizálja, nos az illene hozzá. Lécci', ezt a hangot kérjétek fel! [Remélem olvassa valamelyik Animax-os főfőnök.])
Naplózva
hraurie
Akadémiai tanuló
*

Védd a fákat, egyél hódot!

« Válasz #2959 Dátum: 09 jan 08, 15:01:26 »

Annyival kiegészítenélek, hogy Inari, nem Ikari. Illetve, én így tudom Mosolyog

Nekem Haku hangjával semmi bajom, a jetixesnél százszor jobban tetszik, bár a karakterhez tényleg elég fura, de maga a szinkronszínész szerintem szörnyen jó. Én élveztem így is a részeket, de a poénok most tényleg laposabbra sikerültek. A végén Gatou (vagy valahogy így) káromkodásánál felhúztam a szemöldököm, remélem a Naruto nem lesz tele csupa kicsillangozandó szavakkal, mint a Bleach. Máshogy is lehet érzékeltetni, hogy hűdevagányninjavagyok.
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 08, 15:02:24 írta hraurie » Naplózva

"Észrevettem, hogy mindig körülötted vagyok. Vajon ez gyűlölet? Szeretet? Vagy csak paranoia..?" Ouran

"-Senpai, fejezd be a gombanövesztést mások lakásában!"
Sheme
Gennin
*

« Válasz #2960 Dátum: 09 jan 09, 09:06:18 »

Köszi a javítást - közben eszembe jutott, hogy az Ikari egy cracker csoport volt a C64-es időkben; intro-kat csináltak az általuk megtört és terjesztett játékok elé.

Most, hogy mondod, kissé lapultak a szövegek és néhol gyerekessé váltak a párbeszédek is - Kakashi Sensei jellemét feljebb kitárgyaltuk.

Nincsenek poénos beszólások - pl amikor Kakashi Sensei edzi őket, tehát magyarázza, hogyan kell kéz nélkül felmászni a fára. Itt valahogy nem jó az a beszólás, amit Naruto-nak mond, de lehet, hogy ez akkor van a mangában, amikor Naruto leesik..

Valami olyasmi kellett volna, hogy: "Ennyit tud a Hokagék réme..."  Nevet

Attól tartok, hogy az Animax tényleg mindent megpróbál, csak a felülmúlás most nem jön be, mert ugyan a szinkronhangok jobbnak tűnnek, de az apró poénos megjegyszések/gúnyolások elmaradnak.

(A mangában, amikor Naruto üvöltözik a Harmadikkal, hogy neki komolyabb küldetések kellenek, Kakashi Sensei azt "gondolja" magában, hogy "Kezdődik a rinyafesztivál". Na az nagyon betalált.  bow
De miért maradt ki az anime szinkronjábóóóól???  Johhny Depi
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2961 Dátum: 09 jan 10, 01:30:25 »

Őszintén szólva nekem már lassan nem lesz egyértelmű hogy tényleg az Animax a Mangafanos Narutót veszi alapul-e...mert annyi eltérés van a két fordítás között...
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2962 Dátum: 09 jan 10, 01:50:09 »

Hát nem tudom, én eddig azt hittem, hogy az Animaxnak a Mangafanos fordítás alapján kel dolgozni, de elég valószínűtlen, hogy a Mangafan ennyire hülyén fordítson mindent, mert állítólag profi fordítóik vannak akik eredeti japánról fordítanak magyarra. Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 15:23:26 írta Csibe19 » Naplózva

Korina
Chuunin
*

« Válasz #2963 Dátum: 09 jan 10, 11:28:30 »

Tudna vki egy linket küldeni a 9. és 10. részről, mert nem találom sehol őket.  Technikai KO  előre is köszi   kacsint
Naplózva

Tsunade Growing Up Wallpaper[/url]

"Don't ride faster than your guardian angel can fly!"
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #2964 Dátum: 09 jan 10, 11:48:45 »

Megtévesztő, de fiú a szerencsétlen.. Egyébként az eredetiben is lny hangja volt, a jetióban is... Mosolyog
Mondjuk a hidas csata után az embernek van egy olyan beütése, hogy mi van, ha mégis lány? De elvileg fiú...  Technikai KO
Naplózva
mzalan
ANBU újonc
*

« Válasz #2965 Dátum: 09 jan 10, 11:51:39 »

Csak mert még a kinézete is lány. Az arca meg a haja is, mindene. Technikai KO
Naplózva
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2966 Dátum: 09 jan 10, 14:02:42 »

Haku fiú. Ő maga mondja, mangában, animében mindenhol.
Naplózva

uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #2967 Dátum: 09 jan 10, 14:09:57 »

Ne aggódj mzalan , nem csak te hanem nagyon sok Hentai rajzoló is tévedett Hakuval kapcsolatban... Mondjuk szerintem is Haku lánynak lett tervezve csak akkor sokan pedofil képet adtak volna Zabuzáról... Így jobban átgondolva Kishi Kage  Hümm-hümm fiút fabrikált belőle... Szerintem legalább is.
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
Shachi-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #2968 Dátum: 09 jan 10, 16:01:55 »

Nah szóval 1 kis összehasonlítás, a magyar (Jetixes) Narutoból és az eredeti japán Naruto animból.
A bal felső sarokban látszik a jetix jel!

Jetix verzió                                                   

Japán (eredeti) verzió
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 10, 16:09:56 írta Shachi-kun » Naplózva
uchiaboy
Kezdő Jounin
*

Uchiha klán egyetlen uchia-ja

« Válasz #2969 Dátum: 09 jan 10, 16:13:41 »

Hát ez kemény de őszintén egy gyerekcsatornától nem vár el az ember annyit mint egy animecsatornától... Mellesleg ez télleg brutális kép így.
Naplózva

Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha!
Azért uchiaboy mert  az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
Oldalak: 1 ... 196 197 [198] 199 200 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins