24 nov 16, 05:34:04 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 169 170 [171] 172 173 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 709898 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
rondár
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

"There can be only One."

« Válasz #2550 Dátum: 08 aug 13, 21:12:43 »

A Cartoon Networkos verzóba benne van, pont láttam azt a részt.  kacsint Nekem pedig tetszett a  Bleach szinkronja, akárki akármit mond, profibbat nehezebben lehetett volna csinálni, szóval én személy szerint meg vagyok vele elégedve. Csak Csongi hangja idegesített néha. Na mindegy, ez kissé OFF szagú. Mosolyog

A Naruto nagy cím, a Pokémon szintén az, hiosz emlékezzetek vissza a gyerekkorotokra. Mosolyog 
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Sapis
Chuunin
*

« Válasz #2551 Dátum: 08 aug 13, 21:39:35 »

Várjunk csak:) Hogyha lehet szinkronok közt válogatni:D Akkor lehet hagyni az eredetit is:D Saját magad meghazudtoltad (ha jól értettelek) Leadják szinkronosan:D Japán szinkronnal:P
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2552 Dátum: 08 aug 13, 21:40:31 »

Őőőő... Feliratosan? o.O De hisz arra itt a Naruto-Kun, nem? Nyelvesít Szerintem azért legyen szinkronos, mert ahogy így elnézem. sokkal kényelmesebb az Animaxot néző közönségnek mint azoknak akik hardcore fanok. Akármennyire is szeretnénk, az Animaxnak nem csak aza célja hogy a jelenlegi fanok nézzék hanem a rengeteg új fan találása, ami nem mindenkinek tetszik a feliratozott anmékből.
Naplózva

Csirguz
Akadémiai tanár
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #2553 Dátum: 08 aug 13, 21:45:44 »

Ja igazad van Sapis.Vagy az is jó lenne ha úgy lenne magyar,hogy a japán szinkron lenne alatta. Nyelvesít De kár,hogy ez nem fog beteljesülni.ikszdé

Szerintem meg nem  :/ elegem van már a feliratolvasásból, a Narutót már japánul sem nézem csak a mangát.
És nekem is mondana valamit, mert az 1. részeket a Jetixen láttam és nem néztem meg utána.

Rondar, nekem már az is elég ha a saját anyanyelvemen nézhetem vágatlanul, és nem cserélgetik a szinkronhangokat. (A Bleach szerintem is jó lett, meg a Death Note is pedig mind2-t előtte japánul néztem)

Off: úgy hallottam hogy a Pokémont is le fogják adni az Animax-en, bár én a régi (RTL-es) szinkronnak jobban örülnék.

*és köszi a választ
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 13, 21:50:31 írta Csirguz » Naplózva

Join The Naruto Online Multiplayer Game Naruto - Arena.com
Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #2554 Dátum: 08 aug 13, 21:48:43 »

Várjunk csak:) Hogyha lehet szinkronok közt válogatni:D Akkor lehet hagyni az eredetit is:D Saját magad meghazudtoltad (ha jól értettelek) Leadják szinkronosan:D Japán szinkronnal:P

Hát én speciel most a magyar szinkronra gondoltam ikszdé eszemben sincs az eredeti japán szinkront fikázni, nálam az az etalon. ikszdé  Pontosan
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2555 Dátum: 08 aug 13, 21:51:14 »

Az Animax egy magyar csatorna (legalábbis ez az ANimax ikszdé ) alap hogy szinkronosak legyenek nem is értem azt amikor nem az... :S
a Blech szinkronaj Profi?... erre inkább nem mondok semmit. mondok 2 jó szinront FMP és KS (és ezekben si oltári malőrök vannak az eredeti megnézése után.

Naruto most van a toppon ezért gondolod nagy névnek. ez amjd akkor fog kiderülni ha 30 év múl (ha vége lessz)xD és még akkor is lessznek iylen szintű ebszélgetések akkor elfogadom hogy nagy név... Mosolyog Pokemon? már bocs de el kell röhögnöm és sirnom magam ha csak meghalom a nevét az egyetlen értelmes dolgo benne a rakéta csapat....  jóformáns emmi története. az egyértelműen kiskorosztálynak szánt anime.  akik között tényleg sikert aratott. MElékezzek a ygerek koromra? oké  látom hogy az osztááyltársaim idióta kárytákat cserélgetnek és úgy védik mint az életüket. egyek ez csak felhajtás nekem is vannak  animés kártyájim de azt már nevetséges volt... az egyetlen anime ami megérdelmi a NAGY nevet az a Dragonball ha sorozatról ebszélünk a Filmről akkor az akira bár ez már túll OFF volt...

Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2556 Dátum: 08 aug 13, 22:02:43 »

Én csak annyit mondtam hogy NEKEM megfelelne egy olyan szintű munka is. Mosolyog Persze mindenki igényeit nem lehet kielégíteni, de szerintem ez lenne a megfelelő szint. Legalábbis aminek én örülnék.  Mosolyog
Naplózva

Sapis
Chuunin
*

« Válasz #2557 Dátum: 08 aug 13, 23:00:38 »

Bakker te jó istenxD Mindjárt öngyilkor leszek ez a RááááásengáááánxD EZ ISZONYATOSAN FÁJTXD Főbe lövöm magamxD Banyeg majdnem akkorát aszaltam hogy beleremegett volna z utcaxD Uhh én mégegyszer bele nem nézek ebbe a jetixes fosba...EZ annyira durvaxD Nem lehet elég ideig szidni... Asszem én maradok az angol vagy magyal felirat+ japán szinkron:) Az legalább normális nem ilyen abszolút selejt béna, utolsó szarság amit még a vécén se húznék le szívesen mert a csatornába se jóxD Így elszúrni:S Pedig a japánok olyan gyönyörűen mondják hogy öröm hallgatni. Ezek meg:S Sajnálom azokat az embereket akik nem hallják a rendes japán szinkront csak ezt a bénaságot:S Szerintetek a Shippuuban hogy mondja majd? Oooooooooooodamaaaaaaaa RáááááásengáááánxD uhh tényleg nem bírom abba hagyni a szidását:S
Naplózva

Sakura és Naruto 4EVER
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #2558 Dátum: 08 aug 14, 00:35:55 »

Háát... azok alapján a Narutók alapján amiket eddig hallottam különböző nyelveken, azt kell mondjama Japánokon kívül talán még az amerikaiak mondják ki királyosan: RASSENGAAN! A németek Razengannak ejtik, a románok és cshek meg... na mindegy. Nyelvesít A franciák: Orbe Turbillionante! Szóval elég érdkesek, de a magyar Naruto Rasengan kiejtése valóban szörnyű. De én örülök hogy Kilényi ki tudta ejteni, és nem Rázszengánnak ejtette, mert úgy hallottam küszködött a kiejtéssel is.  >.<#
Naplózva

Dave90
ANBU Osztag Vezető
*

Vas Országa Vas Országa

Nara jounnin

« Válasz #2559 Dátum: 08 aug 14, 00:39:01 »

hát viszont akármennyire is rossz beismerni a maygar sajnos az egyik legjob szinkron nem csak a anruto esetében az angoloké néha néha jobb de én azt sem bírom olyan gépi tudd lenni az angol hang mikor nekem kell angolul ebszélnem is kiráz a hideg brrr utálom ... -.- szal nálam az angol szinkron alaból kiesett midnennél...
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #2560 Dátum: 08 aug 14, 03:47:15 »

Tudtok olyan oldalt, ahol le lehet tölteni a szinkronos részeket a 3-4 évadtól? Vagyis Jiro megjelenésétől (Jiro=jiraiya Nyelvesít)
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2561 Dátum: 08 aug 14, 06:42:06 »

Hát azért ez már szánalmas. kabuto hangja minden új részek megjelenésekor más volt a hangja. És most mit hallok, Tsunade szerelmének hangja, kabuto legelső hangja  :/
Én most nem tudom hogy ismétlések vannak-e este, de az elég gáz volt hogy mikor Naruto megállítottakabuto kezét, úgye Narutot komolyan megvágja. Jetix: semmi vérfröccs, sőt még csak vér sincs a kezén. 5 mp-vel később. Ott ahol meg van vágva még mindíg nincs vér de a semmiből lefolyott a kezére a vér :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 07:54:02 írta -Itachi- » Naplózva

Temari-san
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #2562 Dátum: 08 aug 14, 08:15:56 »

Azon gondolkoztam, hogy milyen lenne, ha Tsunade szerelmének hangját és Kabutóét felcserélnék...talán úgy jobb lenne.
Az angol szinkronok nekem is furcsák, nem csak animnékben, hanem a filmeknél is. Igaz, hogy alig van hangsúly benne. Csak egy folyamatos szöveg.
És komolyan, mikor Naruto a Rasengant kiáltotta, lenyomtam a tv hangját...kb 5 másodpercig ordít egy ááá-t... Ohh My God ajapán sokkal jobb... Pontosan

Egyébként szerintem Tsunade szinkronhangja elég jó lehet, mert szerintem mikor sírt Oroék előtt, akkor azt igen jól játszotta, nem úgy mint más szereplők, akik még szinte sírni se tudnak... :/
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 14, 08:24:27 írta Temari-san » Naplózva
Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #2563 Dátum: 08 aug 14, 08:18:29 »

Úgy lenne az alap, mivel a szerelmének a hangaja, az Kabuto eredeti magyar hagja  kacsint
Naplózva

Xiiau
Akadémiai tanár
*

« Válasz #2564 Dátum: 08 aug 14, 12:01:58 »

szerintem is nagyon jól játsza tsunade szerepét, tényleg nagyon jól csinálta azt a jelenetett!!, és engem speciel nem zavar ha nem 25 hanem 35 évesnek tünik a hangja  >.<#

Naplózva

Oldalak: 1 ... 169 170 [171] 172 173 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins