gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2490 Dátum: 08 aug 07, 19:11:36 » |
|
ÁÁááá Tsunade hangja attól még h 50 éves nme kéne egy 50 évesnek szinkronizálnia ááááááá ennyi kész vok remélem lesz váltás
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #2491 Dátum: 08 aug 07, 20:29:46 » |
|
Na véletlen a jetixre tévedtem és meghallottam Jiraiyat h tehették ezt vele? :'( am. olyan a hangja mint egy narrátornak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2492 Dátum: 08 aug 07, 20:40:05 » |
|
Tényleg olyan a hangja.. De nekem valamiért bejön... A GitS.-ben is jól alakított.....
Itachi hangja tökéletes LENNE pl. vvalamelyik idősebb jouninnak, vagy akár kakshinak is (persze Kakashi az úgy über alles ahogy van xD)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #2493 Dátum: 08 aug 07, 20:42:03 » |
|
Jiraiya-ról mindig a Pombear maci jut eszembe a reklámból mármint a magyarhangjáról...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2494 Dátum: 08 aug 07, 20:42:17 » |
|
hat nemdutom, szerintem Kakashihoz fiatalos hang illik, mert tudtommal huszon valahany eves, igy eleg fura lenne az ohangja.. Vagy mar azota uj hangja van Jiraiyanak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lavitz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2495 Dátum: 08 aug 07, 20:49:27 » |
|
Nem nézem magyarul a Narutot de ha Itachinak tényleg egy 50éves hangja van akkor no comment Full metal Alchemistből Ed(magyar) hangja kellet vna neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2496 Dátum: 08 aug 07, 20:56:56 » |
|
A nagyi hangja dédnagyis lett Jiraiya hangja elmegy, Kakashié meg jó Akacuki tagoké viszont ratyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nagare
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2497 Dátum: 08 aug 07, 21:01:58 » |
|
jaajjjj....szegény Tsunade...ez rémes....>.< a drága perverz remeténk még mindig Pombearmaci... Itachiékról már nyilatkoztam,Kakashi hangjával pedig nekem sincs bajom...az egész jó^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xtoon
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2498 Dátum: 08 aug 07, 21:25:24 » |
|
Na véletlen a jetixre tévedtem és meghallottam Jiraiyat h tehették ezt vele? :'( am. olyan a hangja mint egy narrátornak... Nem tudom mi a bajod a hanggal. Szerintem nagyon jó! Őt bizti akarnám az animaxos szinkronba. Amúgy meg illik is hozzá!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2499 Dátum: 08 aug 07, 21:33:20 » |
|
Semmi "perverzseg" nincs a hangjaban (igaz kivagtak.xD) de szerintem nem nagyon illik hozza.. Foleg hg csak a Shippuba komoly, meg amikor az Akatsukirol stb.. beszel..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 07, 22:06:42 írta starfruit »
|
Naplózva
|
|
|
|
SasuSaku
Vendég
|
|
« Válasz #2500 Dátum: 08 aug 07, 21:56:31 » |
|
És Naruto nem is szólítja a magyarban Perverz Remetének... ez nem éééér!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kageko
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2501 Dátum: 08 aug 07, 21:58:36 » |
|
sztem Kisame hangja egész jó let Tsunade-je meg eléggé el cse*ett...shizune áhhh....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2502 Dátum: 08 aug 08, 01:41:47 » |
|
vass gábor zseniális jiraiya! és ugy tényleg nehéz perverznek lenni vagy kifejezni a ... "kétoldaluságot" ha a színész nem is tud rolla. Tsunade hangjárol meg anyit, hogy én már hallotam a hölgyet valamelyik filmben hasonló szerepkören ugyhogy bizakodo vagyok.. szerintem pedig nincs is ötvenéves hangja
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2503 Dátum: 08 aug 08, 01:47:05 » |
|
Egy kicsit jobban belekéne élnie magát Jiraiya szerepébe a hangsúlyozásról nem is beszélve és tök jó lenne. Tsunade-nál furcsa lesz amikor Naruto után kiabál bár szerintem annyira nem rossz a hangja neki sem.
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Xiiau
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2504 Dátum: 08 aug 08, 07:11:33 » |
|
. . . a hangsulyozásrol: kicsit hangosabban kellene ahhoz beszélni, de figyeljétek meg ha hangosabb lenne akkor ( még a mostaninál is jobban) elüt, kiemelkedik a környezetéből. ami azért elég idétlenül hat!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|