Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #2460 Dátum: 08 aug 05, 18:53:00 » |
|
hát ezek a szinkronok.... inkább nem commentálnám, hisz előttem már mindent elmondtakXD de az meglepett hogy nem aszonta hogy kaleidoszkóp sharingan ( igen... a SZÉP dzsetixes fordításhoz illett volna.... nah akkor 2-szer pördültem volna meg a tengejem körül ha így lett volnaXD). meg a tsukujomi kiejtés szép volt jetix, ismét hoztátok a formátokat!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2461 Dátum: 08 aug 05, 18:56:17 » |
|
Animax is jobban járna ha inkább feliratosan adná le az egészet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2462 Dátum: 08 aug 05, 19:08:22 » |
|
Nem lehetne megoldani valahogy hogy kilegyen mindig írva hogy nem a Jetix készíti a szinkron? Mondjuk ők is hibásak hogy elfogadnak egy ilyen minőségű alkotást, bár az se biztos hogy ellenőrzik... Most írtam le de 2 hsz-el utána már megint a Jetix volt szidva... na mindegy ennyit a visszaolvasásról
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Kagami-chan
Gennin
Nem elérhető
bleach fangörl a narus fórumonXD
|
|
« Válasz #2463 Dátum: 08 aug 05, 19:13:44 » |
|
Animax is jobban járna ha inkább feliratosan adná le az egészet téll jobban járnának:D a nagy narutofanok azok úgyis ragaszkodnak a japán szinkronhoz:D Most írtam le de 2 hsz-el utána már megint a Jetix volt szidva... na mindegy ennyit a visszaolvasásról sztem csak azért van mert mást nagyon nem tudunk hibáztatni:D éss ittmost mindenki elég bosszús:D kell egy bűnbakXD
|
|
|
Naplózva
|
- bleach fangörl *ICHIGOOOO* (jelenleg nagyobb blíícs fangörl, mint naru fangörlXDezvan...szpráájt) - hiszek a NaruSaku és a SasuSaku elméletben:D..valamelyik csak összejön:D - Szászúke nem gonosz, csak ilyen emo fíílingűXD
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2464 Dátum: 08 aug 05, 19:21:43 » |
|
ja kell egy bűnbak de itt alapból nem a jetixet kell hanem ahonan ők vették mert már az angol szinkron is egy rakás **** viszont láttam az új részek "ajánlóját" ledöbentem mennyire yoo volt ezért télleg megérdemelnek egy dicséretet csak az a kérdés ez is a CN től van vagy ezt ők csinálták.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #2465 Dátum: 08 aug 05, 19:29:22 » |
|
Én azt nem értem h a jetix mért olyan h...e <-----(bocsánatot kérek mindenkitől aki ezt magára venné) h több százezreket költ a Naruto részekre és nem tölti le az internetről ahogy mi? Mert hát lássuk be ez is 1 megoldás.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2466 Dátum: 08 aug 05, 19:47:31 » |
|
Bocs de akk jogdíjat kell fizetni és ha a netről töltöd le és leadod a tv-ben akk beperelnek :PP
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2467 Dátum: 08 aug 05, 19:50:51 » |
|
Egyszerűen csak azért mert az nem jogtiszta és épp emiatt eléggé szép kis pereket akaszthatnának a nyakába, és itt nem 20 ezer forintos pénzbírságról beszélek, hanem több milliós nagyságrendről. No fene mire újra bejött a fórum már leírták
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Sasuke azért is "jó"
|
|
« Válasz #2468 Dátum: 08 aug 05, 19:56:26 » |
|
Ja ezt nem tudtam és remélem h az Aniamxen jobb lesz a szinkron és egybe leadják az egészet.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2469 Dátum: 08 aug 05, 19:57:55 » |
|
nem adják le egybe hanem nem tudom hány részt aztán szünet aztán következő csomag aztán szünet kövi csomag legalábbis elvben így van xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2470 Dátum: 08 aug 05, 20:06:45 » |
|
Hát Jiraiya-nak még egész jó lenne a hangja hogyha rendesen hangsúlyozna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomix
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #2471 Dátum: 08 aug 06, 18:36:49 » |
|
istenem itachinak keresve sem találhattak volna sz*rab szinkront egy 17 éves karakternek betesznek egy 30-40 éves szinkron hangot akinek amúgy remek hangja lenne csak hát nagyon nem ide
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
csabe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2472 Dátum: 08 aug 06, 18:40:24 » |
|
kard nevét is minek fordítoták le? "Kardom a cápabőr"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 06, 18:40:57 írta csabe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2473 Dátum: 08 aug 06, 18:53:32 » |
|
Most nem értem mit kell ezen nyavajogni ikább csináljátok amit én messziről kerüljétek a Jetix-es verziót
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2474 Dátum: 08 aug 06, 19:46:07 » |
|
Ja ezt nem tudtam és remélem h az Aniamxen jobb lesz a szinkron és egybe leadják az egészet.
mi animaxon is van naruto?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 06, 19:47:51 írta gyori54 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|