Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2385 Dátum: 08 júl 22, 14:47:05 » |
|
Hátha a Desznótot nézzük, akkor igen, de vana zért jó Animaxos szinkron, pl. Mz és Lóhere ^^ Mondjuk, a Bleachben is lefordították a Zampakutók nevét, szóval a jutsukra se várhatunk mást Most jutott eszembe, hogy Zabuza hangját is felhasználták mégegyszer... Ő volt Ibiki hangja is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Akatsuki Leader - Madara
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2386 Dátum: 08 júl 22, 14:50:51 » |
|
Tényleg, most hogy mondod... xD Oh my god.. A méz és lóhere szinkronja tényleg jó. A Bleach szinkronja szerintem pocsék, meg lélek ölő kard:S meg zangetsu valami hold penge xD a Death Note szinkronja még pocsékabb.. ja igen és a FUllMetal Alchemist szinkronja sem valami virágos rét. Egyébként..Itachi és Kisame szinkronjáért aggódok legjobban:S a 20on valahanyadik részben a Jetixen tök gagyi volt Itachi hangja, bár a jetixet ismerve a 80adik részre megváltoztatta volna. De nem ők fogják szinkronozni hanem az animax..
|
|
|
Naplózva
|
Pusztuljon Konoha! Le a Senjukkal! Vissza az Uchihák méltóságát x)
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #2387 Dátum: 08 júl 22, 14:52:26 » |
|
Nemhiszem... Valszeg mind a kettő megtartja ....... A jetixesek vannak olyan kapzsi izraeliták, hogy ne dobják ki ezt a "jó mesét ^^"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2388 Dátum: 08 júl 22, 21:29:04 » |
|
Madara:
Folytatni fogják, ha jól tudom most a 100. részig fog menni a dolog, vagy legalábbis addig ahol Tsunade Hokage lesz. A Jetix meg fogja tartani a Narutót, mert ez a High School Musical mellett az Aranytojást tojó tyúk.
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2389 Dátum: 08 júl 22, 21:32:04 » |
|
Es meg sokreszes is. Legtobben rola ismerik meg a narutot, de szerencsere abba is hagyjak ott nezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2390 Dátum: 08 júl 22, 21:37:16 » |
|
Gaara fangirl: Nem hinném hogy túl sokan elpártolnának tőle, hisz bár már egyszer erre kitértünk de elmondom újra. Magyarországon nem mindenhol van Animax csatorna. Pl. Nálam sincs, így én sajna csak a neten tudok nézni animét. És szerintem még sokan osztozunk ebben a sorsban. :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gyümi
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2391 Dátum: 08 júl 22, 21:41:23 » |
|
Igen, ertem. De pl. en is ott lattam eloszor, utana kezdtem el neten, es mar nem nezem Jetixen. A legtobben akik ott nezik, nem is tdjak hg anime, es nem kulonbozik a tobbi "mesetol".. Pl:oszttarsamnak mondtam hg nem mese, erre elkezdi hg olyan mint pl a saman kiraly.. Mondom az is anime.xDD Ez volt Koti 200 kommentje.xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 22, 22:39:53 írta Gaara-fangirl »
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2392 Dátum: 08 júl 22, 21:57:13 » |
|
OFF: Azért ez csak anime, gyerekek. :'X Nem kell úgy eltúlozni hogy így hányószacskó, úgy hányószacskó. Annyire nem olyan hogy valaki elhányja magát, szóval van egy határa a dolgoknak. ON: Az Animax ezért is akar olyan szinkronszínészeket keresni, akikkel végig lehet vinni a munkát. El akarják kerülni a Jetixes egyszer férfi/egyszer nő és egyszer mély/egyszer magas hangokat. Látszik hogy ők valamennyire felelősségteljesebben dolgoznak mint a Jetix. Ha a Jetixes szinkronhoz hasonlatot kéne keresnem, akkor ez kb olyan mint a Mc Donalds. Beledaráltak mindent, a lényeg hogy vegyék az emberek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2393 Dátum: 08 júl 22, 22:00:50 » |
|
Tudtommal nem a csatorna csinálja a szoinkront hanem Szinkronstúdiók akik kitudja mi alapján csinálnak szinkront...
Am meg én egyet értek ezzel a hányós dologgal...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2394 Dátum: 08 júl 22, 22:14:42 » |
|
Én úgy tudom hogy kapnak egy lapot arról hogy a karakter milyen személyiség, és ez alapján a szinészeknek fel kell készülniük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2395 Dátum: 08 júl 22, 22:15:37 » |
|
xD akk az a cég amelyik a jetixnek csinálta a szinkront valahol elhagyhatta azokat a lapokat
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2396 Dátum: 08 júl 22, 22:37:33 » |
|
Az nem is kifejezés vagy nem is voltak ilyen lapok, mert sokszor majdhogynem alámondás szintű a szinkron.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
warmerh
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2397 Dátum: 08 júl 23, 00:57:30 » |
|
OFF: (Heh lehet hogy kikéne írni a főcímbe hogy nem a TV csatorna hanem a szinkronstúdió készíti a szinkronokat ) Amúgy tényleg valami ilyesmi lap kiosztásos dolog lehet, és ezekután már csak a színész becsülete hogy utána néz-e a karakterének. Mondjuk azt nem értem hogy ott van előttük a film és hallják a hangját meg mindent miközben szinkronizálnak, akkor hogy a fenébe tudják így elszúrni a dolgokat
|
|
|
Naplózva
|
Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul. Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #2398 Dátum: 08 júl 23, 01:12:13 » |
|
Szerintem nem hallják. Le van halkítva a szöveg, viszont a filmet szerintem is látják.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dave90
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
Nara jounnin
|
|
« Válasz #2399 Dátum: 08 júl 23, 01:30:00 » |
|
volt már alkalmam szinkronstúdióban nézelődni anno vagy 10 éve és akkor legalábbis úgy csinálták megnézték az adott jelnetett hangal midnennel rámondták majd élesben is...(ez persze nem anime szinkronizálása volt) és ezért nem értem miért iylen sz@rok bocs erre nicns jobb szó... ha halanná mivan akkor happy de így .... és így nem elhet elviselni... és ez nem csak a NArutonál van így sajnos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|