24 nov 30, 18:22:57 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 242
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto magyarul a TV-ben  (Megtekintve 716389 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
R4z0r
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1035 Dátum: 08 feb 13, 20:48:15 »

Áá télleg ,ma kapcsoltam oda és a jetixen épp ezt a részt adták hát kb.2perc után ki is kapcsoltam :-\
Nem akartam végig halgatni ahogy Naruto ott erölködik mintha wc-n lenne Nevet
Naplózva
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1036 Dátum: 08 feb 13, 20:50:02 »

Egyszer ejutunk a Chidorihoz ugyebár mint 1000 madár csicsergése lehet hogy szinkronnal már csak 100 veréb csipogása lesz! A szinkronos Naruto-t én sokra tartom este lefekvéskor van min röhögnöm egy jót! AMúgy Neji és Lee hangjával is zsiimpatizálok illetve Gaara-é még a türhető ugyanakkor nekem Sakura az 50-es éveket taposo nagyihangzással nem jön be! Egyszer 5.1-en 3D-re raktam és aszittem a nagyim jött haza :-\
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #1037 Dátum: 08 feb 13, 21:00:01 »

Ami még normális hang még szerintem Iruka és Kiba második hangja. Kiba első hangja hát az nagyon kemény volt mint akit t*kön rúgtak Nevet azt érdemes meghalgatni. De a chidorit is lefordították villámló pengének Nevet (Kakashi vs Zabuza)
Naplózva
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1038 Dátum: 08 feb 13, 21:02:34 »

Ja csakugyan arról megfeletkeztem amúgy Kibáról jut eszembe csodáltam hogy Akamaru nem kapott valami jó kis Bernarthegyi ugatást:D HInatatól vizsont kiráz a hideg!

ÉN ötletem volt a kutyaugatás szinkron! Mért jobb lett volna vmi dörmögősebb! És vágásnál úgyis újrahúzták az egész hangsávot befért volna oda egy Tequila vagy vagy valameik a 203 avgy már hány dalmata van!:D
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 13, 21:16:01 írta Gluecifer » Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1039 Dátum: 08 feb 13, 21:08:49 »

Ha jól tudom, akkor Kakashinál a Raikirit fordították villámló pengének. ???

Egy amit nemértek, de javítsatok ki, mert lehet én vagyok a hülye.

Kinek jött az a hülye ötlete, hogy leszinkronizálja egy kutya ugatását?
Naplózva

R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1040 Dátum: 08 feb 13, 21:14:15 »

Úgy már nem tudták megoldani ,hogy benne maradjon 1 eredeti hang gondolom xD
Tényleg aki Kiba elsö hangja volt az hány éves lehetett ??? Nevet
Naplózva
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1041 Dátum: 08 feb 13, 21:17:16 »

Remélem senkit nem vezettem félre! Nem adtak más hangot akamarunak csak valószínüleg újrasávozták és ott lehetett volna mélyebb avgy magasabb hangszínre vinni xD ÉS poén lenne méjebb hangfekvéssel egy kölyökkutya!
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #1042 Dátum: 08 feb 13, 21:23:55 »

Nem tudom de Kiba az metál volt szerintem a System of a Downban elmehetne hörögni Nevet Nevet Nevet Hinata hangja elég rossz. De a hang csapatból a mumia fejűnek nem jut eszembe a neve annak kajak hasonlít a hangja szerintem az eredetihez. És orochimaru hát szerintem a japán hangjánál jobb a világon nincsen és nem is lehetne neki azért a hangért én dÍjat attam volna vagy legalább az annyának Nevet Új részek új szereplők még több vágás és még több vicces hang.

u.i. Ami még jó hang az a békáké azok a japán hangok nagyon jók(gamakichi,bunta és a buta sárga béka az nagyon nagy! Nevet).
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 13, 21:24:44 írta Hiei » Naplózva
rocklee
ANBU újonc
*

« Válasz #1043 Dátum: 08 feb 13, 21:28:37 »

Dosu-nak hívják a múmia fejűt Nevet
Naplózva

"Hermész madara a nevem, szárnyimat megettem, szelíd így lettem"

Mesterem: sani-chan
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1044 Dátum: 08 feb 13, 21:48:10 »

6:59 Bocsesz de ha valaki nem nyeli le a másikat akkor az nem smár jó többnyire csak anyit látsz hogy összemennek ot duma aztán stéjönnek és köpködnek de tényleg ezen kell lovagolni kivágva akkor lenne ha a nyomát is eltüntették volna de valószínüleg elegendő kreatív fantáziával rendelkezel emg idővel hogy ezen gondolkodni tudj....
De a Japánban mutatták azt is, ahogy egmáson van a szájuk, szal a kokrát csókot. Így meg csak egy mesebli cuppanás, aztán köpködés.
Naplózva
Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1045 Dátum: 08 feb 13, 23:38:35 »

Orochimaru hangja télleg utánozhatatlan. Azt a hangot, lehetetlen. Nevet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 13, 23:42:45 írta Hige » Naplózva
kingucy
Vendég
« Válasz #1046 Dátum: 08 feb 13, 23:52:01 »

Hmm, érdekes módon a Miyazaki filmeket le tudták szinkronizálni normálisan, sőt, mondhatom ugyanolyan színvonalas lett, mint a japán. Van pár anime aminél sikerült kierőlködni elviselhető szinkront. De olyan projektbe szerintem ne vágjanak bele, amit így elrontanak, pláne, ha az a projekt egy nagyon népszerű, sokak által várt anime.
Meg aztán annyi hülyeségek képesek leadni, hogy hihetetlen, és képesek ezzel a szinkronnal az igényes, tartalmas, jó animéket is lehúzni.

A másik, hogy nem ártana felvilágosítani a kedves anyukákat, mi is az az anime, hogy a 3 éves gyerek ne nézzen már egy 16 karikás animét és hasonlók. És akkor nem kéne agyonvágni, ezáltal elferdíteni egy adott ország kultúráját...

Naplózva
Sandaimesama86
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #1047 Dátum: 08 feb 14, 07:50:27 »

Itt most nem az a lényeg, hogy anyuka tudjae valószínüleg nem if figyeli mit néz a gyerek. Bevágja a Jetix elé és elvan!

A Miyazaki animeket mg azért csinálták rendes szinkronnal mert nagyobb bevételt eredményez egy anime hogyha nagyobb társaságoknak külön fizetés ellenében vetítik mert ugyebár egy TV-adó ezt nem teheti emg mert fizetneki egy minimális összeget a szolgáltato + a reklámok és a más adoktól beszedett jogdíj amit mások fizetnek nekik! Továbbá mint már mondtam a Jetix-en a vágás elkerülhetetlen és sose fog megszünnik mert amíg kötött időszakokra van osztva egy műsorprogram addig a hoszabb és rövid részek nekik egyaránt egyetlen dolgot jelentenek: PÉNZVESZTESÉG. LÉnyegében ezért fölös törni a fjeteket! Ráadásul a Jetix nme is igazán "anime"-adó tehát nem nagyon lehet kövezni érte. Avatatlan szem számára élvezhető maradt a Naruto mert az emberek töbsége szerintme még azt se sejti, japán!
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1048 Dátum: 08 feb 14, 10:16:32 »

a részeket mindig meg kell vágniuk hiszehn ha mefigyeled a részek 24-20 perc közt mozognak ami ehhez a rendszerhez nem nagyon fekszik!
Nem ezért vágják meg a részeket, hanem az ORTT miatt. A Jetixen lévő más rajzfilmek hosszúsága is 22-24 perc közé esik Mosolyog

Narutóra ha belegondolsz igenis illik a gyerekes hang
Illene hozzá, ha átélné a szerepet... de nem éli át, és ez a baj Nevet

ezen kell lovagolni kivágva akkor lenne ha a nyomát is eltüntették volna
Ha a lényeg ugyan az maradt, akkor felesleges volt megvágni  :-X Illetve ha bármit is elferdítenek egy sorozaton belül, az már nem az eredeti. Elég itt egy apró vágás, egy kihagyott jelenet, stb... (itt nem csak erre a jelenetre gondolok hanem bármelyikre)... szóval... torzul a mű. A Jetixen a Naruto meg már annyira torz, hogy ejha...

[...]ugyebár egy TV-adó ezt nem teheti emg mert fizetneki egy minimális összeget a szolgáltato + a reklámok [...]
Anno, a Dragon Ball szinkronja szerintem elég igényesre sikeredett. Az RTL sem anime adó, ill. náluk is a pénz dominál, de mégis meg tudták oldani, hogy ne összecsapott munkát adjanak ki a kezükből. Mosolyog
A lényeg, amit már párszor leírtam... mindenki kerülje a Jetixet és akkor nincs gond x'D

Tényleg aki Kiba elsö hangja volt az hány éves lehetett ??? Nevet
Kb 8-10 körülre tippelem, de kint van a fényképe a szinkronhangok menüpontban Mosolyog

Ha jól tudom, akkor Kakashinál a Raikirit fordították villámló pengének. ???
Jaja. Raikiri=Villámló penge ; Chidori=Ezer madár.
Naplózva
Hige
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #1049 Dátum: 08 feb 14, 16:25:12 »

De mégis, ha nem tudják rendesen megcsinálni, akkor inkább ne is foglalkozzanak vele.  ;D
Igaz az is, hogy a Dragon ballt sokkal jobban megcsinálták.
A másik, hogy a Jetixen már nem is tudom hanyadjára ismétlik ugyanazokat a részeket. Ez így egyáltalán nem élvezhető, ha vmit elkezdenek, akkor csinálják is végig, még ha borzalmas is a szinkron...
Naplózva
Oldalak: 1 ... 68 69 [70] 71 72 ... 242
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins