Nos akkor leírom pontosan hogyan is ismertem meg, ezt a világot.
Először a jetixnem kezdtem el nézni, de akkor még nem tudtam mi is az az anime.
akkoriban nagy shaman King fan voltam, és egy hasonló kaliberű történetre számítottam, és nem csalódtam.
Persze akkor még nem zavartak a kivégott jelenetek, és a szinkronok sem, mert akkor még nem láttam az eredetit.
Aztán leadták a Chunnin vizsga első fordulójának végéig, engem meg zavart, hogy nem tudom, hogy mi is az a halál erdeje.
De még akkor sem gondoltam arra, hogy megnézzem Japánul. Aztán kimentem a jetix-fórumra, hogy infót szerezzek, hogy mikor folytatják, és ott találtam, olyan embereket, akik fikázták a jetixes verziót, mondván hogy rossz, és lekiabálták azokat, akik at írták, hogy szeretik ezt a mesét mondvaán, hogy ez anime. Meg kell, hogy mondjam, ezek az illetők akkoriban igencsak bosszantottak, mert gondoltam attól, hogy anime, még mese és rajzfilm. (Ami valjuk be, valamilyen szinten igaz is) De akkor még nem tudtam, hogy pontosan mi is az az anime. Rákerestem a Wikipédián az anime címszóra, csakhogy ott úgy írták le, hogy nem fogtam. :
Tehát hagytam az egészet a fenébe. Rájöttem, hogy ajetix-es fórumon nem tudok meg semmi hasznosat a további történettel kapcsolatban, úgyhoyg beírtam jóbarátunk a Google keresőbe, hogy Naruto, és magyar lapok. így keveredtem a Magyar Naruto-kun-ra. Persze akkor még a régi fórum, illetve honlap volt. Megjegyeutem megamnak, hjogy ez egy remek infógyűjtő hely, és hogy még visszanézek ide.
Aztán egyre többet jöttem ide, végül az új rórumra regiztem, rájöttem mi is az az anime/manga, megnéztem a részeket Japánul... és a többit már legalábbis sejtitek.