Sziasztok!
Hát én úgy találkoztam Narutoval, hogy egy csomó weboldalon olvastam róla - ilyen értelemben a csapból is ez folyt, merthogy személyes ismerőseim között még általános anime-fan sincs, nem hogy Naruto.
Viszont eleinte engem se fogott meg, sem a története, sem a rajzolása, semmi. Hanem, még nyáron, nagyon unatkoztam és épp nem találtam semmi kedvemre való animét amit nézhetnék és próba cseresznye alapon letöltöttem a Narutot és elkezdtem nézni, hogy max, ha nem tetszik abbahagyom. Hát így kezdődőtt, aztán megtetszett, rögtön az első rész, Narutó belépőjénél már dőltem a röhögéstől, végig nevettem az egészet és megfogott Naruto küzdeniakarása is.
Ezek után cirka két hét alatt átrágtam magam, mind a 220 részen, szinte ki se mozdultam a szobából (még jó hogy nyári szünet volt!
)
Majd elkezdtem nézni a shippuudent, akkor még a 21. részig volt kiadva asszem, végül nem tudtam kivárni az egy hetes megjelenéseket és elkezdtem olvasni a mangát is
Mára teljes Naruto-függőségben élek és időközben, még kétszer végignéztem az egész sorozatot.