24 nov 28, 14:51:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106515 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
R
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

felfújható-porszívó ügynök

« Válasz #60 Dátum: 07 nov 05, 19:07:24 »

Már egy ideje anime kedvelő voltam, mikor megismerkedtem a Narutoval. Igazából az egyik haverom ajánlotta nekem, és a Naruto 1 movievel győzött meg, hogy érdemes lenne megtekintenem ezt a sorozatot.
Most már bánom, hogy belekezdtem, mert nagyon idegesít ez a heti 1 részes dolog, meg kellett volna várnom, míg vége lesz a sorozatnak és akkor belekezdeni. De hát most már nincs mit tenni Mosolyog.
Naplózva
Der Teufel
Kezdő Jounin
*

« Válasz #61 Dátum: 07 nov 08, 15:25:15 »

Teljesen véletlenül akadtam rá a youtube-on, azóta függő vagyok Nevet
Naplózva
kakashi_sensei
Vendég
« Válasz #62 Dátum: 07 nov 09, 18:44:24 »

mint ezt az oldalt is unokatesóm ajánlotta az anime-t és a mangát is  Mosolyog
bejött...és azóta naruto fan vok Nevet
annyira yooooooo... Nevet Mosolyog >Nevet
Naplózva
sevirius
Vendég
« Válasz #63 Dátum: 07 nov 09, 18:47:28 »

nekem is az unokatesóm ajánlotta,bár ö még csak a story felénél se tart..... Nyelvesít
Nagyon jó az első néhány résznél még nem nagyon vágtam aztán meg sikerült megértenem
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 09, 18:48:25 írta sevirius » Naplózva
uchihasasuke
Vendég
« Válasz #64 Dátum: 07 nov 13, 15:38:05 »

mivel ez az első postom igy üdv mindenkinek Mosolyog
az én sztorim egy kissé fura, legalábbis szerintem. én ugyanis azért kezdtem el narutot nézni, mert találtam egy naruto kártyát a házunk előtt, amin természetesen sasuke volt, és nagyon megtetszett az átok pecséttel és az öltözködésével együtt( gáz ha fiu létemre mondok ilyet? Nevet ) aztán persze jött a youtube, majd elkezdtem letöltögetni a részeket és a rabja vagyok azóta is Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 07 nov 13, 15:38:46 írta uchihasasuke » Naplózva
Miku-chan
Vendég
« Válasz #65 Dátum: 07 nov 13, 20:45:23 »

Sziasztok!

Hát én úgy találkoztam Narutoval, hogy egy csomó weboldalon olvastam róla - ilyen értelemben a csapból is ez folyt, merthogy személyes ismerőseim között még általános anime-fan sincs, nem hogy Naruto.
Viszont eleinte engem se fogott meg, sem a története, sem a rajzolása, semmi. Hanem, még nyáron, nagyon unatkoztam és épp nem találtam semmi kedvemre való animét amit nézhetnék és próba cseresznye alapon letöltöttem a Narutot és elkezdtem nézni, hogy max, ha nem tetszik abbahagyom. Hát így kezdődőtt, aztán megtetszett, rögtön az első rész, Narutó belépőjénél már dőltem a röhögéstől, végig nevettem az egészet és megfogott Naruto küzdeniakarása is.
Ezek után cirka két hét alatt átrágtam magam, mind a 220 részen, szinte ki se mozdultam a szobából (még jó hogy nyári szünet volt!  Nevet)
Majd elkezdtem nézni a shippuudent, akkor még a 21. részig volt kiadva asszem, végül nem tudtam kivárni az egy hetes megjelenéseket és elkezdtem olvasni a mangát is Nevet
Mára teljes Naruto-függőségben élek és időközben, még kétszer végignéztem az egész sorozatot. Nevet
Naplózva
Narutorban
Chuunin
*

Bash-san(nin) Kami-sama

« Válasz #66 Dátum: 07 nov 14, 19:54:45 »

Hát én....
az előttem szólóhoz csatlakoznék...bár nem akarok szimplán másólónak tűnni de én is így voltam...letöltöttem mert nem volt más dolgom..megnéztem 2 részt ..meghaltam a röhögéstől és azóta függő vok
 Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva

APANYA tag
Én a Shousensei (kis-sensei)
Tanítványom: Mikoji^^;
xxaby
Gennin
*

« Válasz #67 Dátum: 07 nov 15, 10:41:41 »

Hát én Tv ből ismertzem meg az öcsám nézte épp m ikor kitévedtem a nappaliba azt le ragadtam  Nevet
Azóta közel a fügőséghez Nevet
Naplózva
Csillus
Kezdő Jounin
*

« Válasz #68 Dátum: 07 nov 15, 16:33:05 »

Én barátnőméknél nyaraltam és ő mutatott pár részt.Én meg beleszerettem.Mutatott más Animéket is,de ez volt a best meg még egy másik.És 10 dvd-nyi Naruto-val tértem haza Nevet
Naplózva
R4z0r
Kezdő Jounin
*

« Válasz #69 Dátum: 07 nov 26, 22:36:38 »

Nekem egyik oszt. társam volt nagy naruto fan (még mindig az Nevet ) azt a jetixen kezdtem el nézni és nagyon bejött pedig ezelött nem voltam egy ilyen nagy anime fan.. Nyelvesít
Naplózva
Arvael
VIP

-Oranjikage-

« Válasz #70 Dátum: 07 nov 27, 10:56:47 »

Nekem Naruto-rajongó ismerőseim állandóan áradoztak róla, így aztán nagyon kíváncsivá tett. Bár az összefoglalóktól, amiket olvastam róla, nem voltam elájulva...
Így történt, hogy egy unalmas nyári estén (amikor TÉNYLEG iszonyat unatkoztam), hát gondoltam, nincs is jobb idő, minthogy megnézzük, miről szól ez a Naruto. Ráadásul mázlim volt, mert egyszer ezt már eljátszottam, de az istennek nem akarta letölteni xD
És akkor néztem, meg néztem és... néztem és egyszercsak azon kaptam magam, hogy ugyanúgy élvezem ezt az animét is! És a mai napig nem értem, miért ne lehetne érdekesebb ajánlókat írni róla xD
És sikerült még szeptemberben befejeznem Shippuudenig...! Aztán persze várhattam szűk egy hetet, míg összetorlódott két epizód (illetve 3, mert az egyik dupla volt), mert abban a hónapban átléptem a letöltési korlátot és nagyon belassult a netem :-X :-*
De nem bántam meg, hogy belekezdtem! Nevet
Naplózva

memoryan
Vendég
« Válasz #71 Dátum: 07 nov 28, 16:39:38 »

Én a Jetixről ismertem meg, de miután végelett elkezdtem nézni a neten is és behatóbban ismerkedtem meg a témával.
Naplózva
nonomage
Chuunin
*

« Válasz #72 Dátum: 07 dec 02, 10:43:04 »

én is a jetixen láttam elősször aztán néztem a neten (a jetixen egy részt se néztem meg)
Naplózva
Nagyori
Vendég
« Válasz #73 Dátum: 07 dec 02, 13:03:32 »

Csatlakoznék az előbbi két hozzászólóhoz én is a jetix-en aztán a neten.De asszem előtte a haverom mondta  Nevet Mosolyog
Naplózva
Gesztenye
Vendég
« Válasz #74 Dátum: 07 dec 02, 15:30:47 »

Én barátomnál láttam egy részt, és nagyon megtetszett. CSak nem tudom ,hogy honnan tudnék még több részt megnézni:(
Naplózva
Oldalak: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins