Hát a narutot először én is a jetix-es verzióban láttam mondjuk először úgy voltam vele hogy mikor kapcsolgattam és megláttam eléggé sz..rnak tűnt de egyszer nem volt más műsor és elkezdtem nézni ha jól emlékszem a kakashi vs zabuza 1-ső fight-ját és engem kakashi mikor előkapta a saringant és elhitette zabuval hogy a jövőbe lát úgy megfogot hogy elkezdtem egyre többet nézni és egy idő után elkezdett érdekelni!
Azután mikor pedig az erdős része jött a chunin vizsgának leálllt egy ideig és mindig csak ismételték na akkor kezdett el igazán érdekelni hogy mi lehet a folytatás és mikor pár hónap múlva reklámozták hogy új részek aszzhittem megáll bennem az ütőér!
Aztán mikor a chunin vizsgán láttam a gaara vs lee fight-ot akkor azt mondtam hogy ez egy rohadt jó anime+sztory még ha szar is volt a szinkron és ugye a jetixen mindig megállt és ismételték fél évig na eközben elkezdtem nézni a német rtl 2-n akkor már ott narutóék üldözték a hang nindzsákat akikkel ugye sasu volt és mikor láttam a végső naru/kilencfarkú vs sasu/átokjel összecsapást és itachi kaleidoszkóp saringanját mert(ugye a németek így mondják)akkor lett az egyik kedvenc sztory-m+animém!
Nos és e táj körül(inkább után) lett netem és kapásból pár napra rá google-be naruto és kiadta ezt az oldalt és én hálát adtam az istennek hogy vannak ilyen jó emberek mint az NKWT-csapata és nem hittem el hogy lefordítottak az addigi minden manga/animét és innen már gondolhatjátok hogy 1-2 hétvégét csak a mangának szántam még csak a szobából sem mentem ki!
Gondolom mindenki kitalálja mikor beértem a sasu vs ita harcot még jobban tetszett a történet és elkezdtem nézni az animét is és azóta mindig szinte fanatikusan nézek minden mangát/animét!
Lehet hogy ez sok emberból azt váltja ki hogy hülyének néz mert mikor nemrég elromlott a gépem már majd hogy nem vérbe lábadt a szemem mert nem láttam 3 manga epizódot
de engem ez a történet annyira megfogott hogy még ha teljesen fanatikus is vagyok én ezt kicsit sem szégyellem!
Igaz kicsit most a mangában leült a sztori de én még mindig imádom,:Dés jöhetne szerintem a köv. hétvége hogy új infókkal gazdagodjunk
Nos "röviden"csak ennyit hogy hogy ismertem meg a naruto-t,most eléggé kifelyeztem magam szal egy ideig most pihenek szal csá mindenkinek!