24 nov 28, 14:38:29 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106462 alkalommal)
0 Felhasználó és 46 vendég van a témában
Naigiri Ayame
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #300 Dátum: 08 nov 18, 20:58:12 »

Elösszőr nem ismertem a Narutot, csak hallottam róla, és nagyon utáltam azt hittem valami gyerekmese, viszont az osztálytársaim meg állandóan arról beszéltek!!-.-"
Az egyik barátnőm már szinte kényszerített, hogy nézzek meg egy videót Youtubon (ami igazából egy rész volt) és annyirra megfogott, hogy kíváncsi voltm a folytatásra! És otthon elkeztem a legelső résztől nézni! Ahogy néztem a részeket egyre jobban megfogott! Így már képeket töltögettem és így derült ki, hogy anime!  Pirul Nevet
(Már az életemet se tudnám anime nélkül elkébzelni ikszdé)
Naplózva
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #301 Dátum: 08 nov 18, 22:32:46 »

ezt nemnagyon értem Ohh My God megnéztél néhány részt, és utána letöltöttél képeket, és akkor jöttél rá hogy anime? addig még a részeket nézted nem jöttél rá? Gondolkozik
na de nembaj a lényeg, hogy még 1  tagja van a naruto rajongótáborának ikszdé Hali Ünnep2
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #302 Dátum: 08 nov 19, 16:05:19 »

Ayame ezt én se nagyon értem...  Gondolkozik
Én úgy ismertem meg a Naruto-t, hogy az egyik magántanítványom ajánlotta. Ő is meg a bátyja is nagy rajongók voltak és nagyon biztattak, hogy kezdjem el nézni. Az első 2 részt meg a 3.-diknak az első felét néztem meg magyar szinkronnal (neten). Őszintén szólva nem nagyon jött be, a szinkronok irritáltak és a story sem keltette fel az érdeklődésemet. Ettől függetlenül végül úgy döntöttem megnézek még két részt és utána meglátom. És ez volt a kritikus dózis, mert utána teljesen rákattantam.  Nevet Nevet És azóta is imádom.
Naplózva

Sasuke1521
Újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

császár

« Válasz #303 Dátum: 08 nov 24, 12:12:35 »

Mért lenne baj hogyha valaki még nem tudta hogy anime. :/ Én is osztálytársamtól tudtam meg hogy anime.
Sőt még azelött még azt sem tudtam hogy mi az hogy anime.
Na de mindegy azért én is örülök hogy narutó vagyok. Nevet
Naplózva

mert én már csak ilyen vagyok :p
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #304 Dátum: 08 nov 24, 14:59:25 »

Mért lenne baj hogyha valaki még nem tudta hogy anime. :/ Én is osztálytársamtól tudtam meg hogy anime.
Sőt még azelött még azt sem tudtam hogy mi az hogy anime.
Na de mindegy azért én is örülök hogy narutó vagyok. Nevet

Régen én se tudtam, hogy a Naruto egy anime. Mert akkor egy olyan japán firkálmányos oldalt néztem, amit nem vettem animének a rajzfigurákat. De a Naruto szó sokszor elhangzott benne. Később egy másik továbbképző suliba kerültem, ahol összebarátkoztam egy japánmániás lánnyal. Ha japánmániás, akkor biztosan többet tud nálam. Így hát, megkérdeztem tőle, hogy ismeri-e a Narutót? Azt mondta, az nagyon jó anime és manga!
tovább nem részletezem, mert korábban írtam már erről, csak lusta voltam előhalászni  Pojén
Naplózva
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #305 Dátum: 08 nov 26, 16:17:58 »

xD ahogy látom  többség a jEtiksz-ről kattant rá (ahogy én is) XDXD
és az elején senkinek sem tetszett(ahogy nekem se) xDxD
de most már mindenki szereti mint én XDXDXD
 Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet Nevet
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #306 Dátum: 08 nov 26, 18:25:05 »

Nem... Csak a rajzolók belekódoltak olyan képi effekteket, amik látványa függőséget okoz!  Pojén De tényleg! Mindenki az mondja a Jetixes verzsönre hogy szar, és azt látta először, de ennek llenére egy rakás szar animének megkereste a folytatását... Peddig ha az embernek nem tetszik gy sorozat, akkor nem is kíváncsi a folytatásra...  Gondolkozik Hmm?
Naplózva
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #307 Dátum: 08 nov 26, 18:41:08 »

hmm Gabesz de ha először láttam a narutót akk nincs összvehasonlítási alapja(nem tudhatja h ez most jo vagy nem[minőségileg mert ugye azt mindeki el tudja dönteni h jó vagynem Nevet ez alap:D])
Naplózva
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #308 Dátum: 08 nov 26, 18:53:22 »

Mondod te... De én amikor először láttam z első 16 részt, akkor az volt az első reakcióm, hogy havernak mondtam mi a szart sóztál rám már megint?  Kúl Retek rossznak találtam... Unalmamban végignéztem, és töröltem a gépről... Követkető részek már japán nyelven jöttek, és kezdett azok által mgtecceni a sztori...

Akkor még nem volt netem, és azóta sincs jetixem...
Naplózva
sayami
Újonc
*

« Válasz #309 Dátum: 08 nov 26, 22:23:33 »

Hát, én is igazság szerint a Jetix-en láttam először részeket. Csak a csatornák között kapcsolgattam. Asszem a chunin vizsga első fordulója volt. De az annyira gáz volt, hogy elkapcsoltam. Aztán megint láttam ugyanazt a részt pár hét múlva. Akkor azt hittem, hogy mekkora egy hülyeség az egész Neeem, meg folyton ugyanaz a rész volt :/. Aztán egyszer láttam a Naruto-Haku harcot, és utána egy kicsit már kíváncsi voltam, hogy mi is van. Később, miután már láttam több részt is, és a jetixen nem fordították, elkezdtem letölteni a részeket, úgy a 26. résztől kezdve, mert már nagyon érdekelt, hogy mi lesz. Tulajdonképpen ez volt a legelső anime, amit eredeti japán szinkronnal kezdtem el nézni úgy kb tavaly ilyenkor Pontosan. Végül úgy megszerettem, hogy megnéztem minden részt és most nagy fan lettem és el sem tudnám képzelni, hogy ne nézzek néhanapján animéket. Már egy csomót láttam, és mangákat is rendszeresen olvasok. Szal köszönet a Naruto-nak. Nevet
Naplózva
Rewmac
Akadémiai tanuló
*

Six Paths Demon

« Válasz #310 Dátum: 08 nov 28, 21:07:44 »

Én iszonyatosan negatívan álltam hozzá, azt se tudtam micsoda. Szőke hülyegyereket láttam az első xbox360-as játék borítóján. Egyszer haverom kölcsönadta azt se tudtam mi merre, de nagyon megtetszett, rögtön utánanéztem az anime-nak és a mangának. 2 hét alatt képbe hoztam magamat Nevet
Naplózva

richard95
Gennin
*

Spawn a pokol harcosa

« Válasz #311 Dátum: 08 nov 28, 22:35:29 »

hát szerintem nemlep meg senkit de én is a jetixes verzsönt láttam előszőr. első megláttásra nem igazán tetszet de fokozatosan néztem a részeket és nagyon megszerettem. aztán áttértem a japán hang-magyar felirat kombinációra és sokal élvezetesebb volt aztán már kezdtem eltávolodni a jetixes verzsöntől mert a szinkront nagyon rossznak találtam
Naplózva
con
Jounin
*

« Válasz #312 Dátum: 08 nov 28, 22:51:05 »

Hát a narutot először én is a jetix-es verzióban láttam mondjuk először úgy voltam vele hogy mikor kapcsolgattam és megláttam eléggé sz..rnak tűnt de egyszer nem volt más műsor és elkezdtem nézni ha jól emlékszem a kakashi vs zabuza 1-ső fight-ját és engem kakashi mikor előkapta a saringant és elhitette zabuval hogy a jövőbe lát úgy megfogot hogy elkezdtem egyre többet nézni és egy idő után elkezdett érdekelni!

Azután mikor pedig az erdős része jött a chunin vizsgának leálllt egy ideig és mindig csak ismételték na akkor kezdett el igazán érdekelni hogy mi lehet a folytatás és mikor pár hónap múlva reklámozták hogy új részek aszzhittem megáll bennem az ütőér! >.<#

Aztán mikor a chunin vizsgán láttam a gaara vs lee fight-ot akkor azt mondtam hogy ez egy rohadt jó anime+sztory még ha szar is volt a szinkron és ugye a jetixen mindig megállt és ismételték fél évig na eközben elkezdtem nézni a német rtl 2-n akkor már ott narutóék üldözték a hang nindzsákat akikkel ugye sasu volt és mikor láttam a végső naru/kilencfarkú vs sasu/átokjel összecsapást és itachi kaleidoszkóp saringanját mert(ugye a németek így mondják)akkor lett az egyik kedvenc sztory-m+animém!

Nos és e táj körül(inkább után) lett netem és kapásból pár napra rá google-be naruto és kiadta ezt az oldalt és én hálát adtam az istennek hogy vannak ilyen jó emberek mint az NKWT-csapata és nem hittem el hogy lefordítottak az addigi minden manga/animét és innen már gondolhatjátok hogy 1-2 hétvégét csak a mangának szántam még csak a szobából sem mentem ki! >.<# Ördögi

Gondolom mindenki kitalálja mikor beértem a sasu vs ita harcot még jobban tetszett a történet és elkezdtem nézni az animét is és azóta mindig szinte fanatikusan nézek minden mangát/animét!
Lehet hogy ez sok emberból azt váltja ki hogy hülyének néz mert mikor nemrég elromlott a gépem már majd hogy nem vérbe lábadt a szemem mert nem láttam 3 manga epizódot >.<# de engem ez a történet annyira megfogott hogy még ha teljesen fanatikus is vagyok én ezt kicsit sem szégyellem!
Igaz kicsit most a mangában leült a sztori de én még mindig imádom,:Dés jöhetne szerintem a köv. hétvége hogy új infókkal gazdagodjunk
Nos "röviden"csak ennyit hogy hogy ismertem meg a naruto-t,most eléggé kifelyeztem magam szal egy ideig most pihenek szal csá mindenkinek! Ördögi bye bye
Naplózva
shapert
Újonc
*

« Válasz #313 Dátum: 08 dec 01, 08:02:49 »

szasztok én meg 3éve a tv ben ismertem meg és megteccet Nevet
Naplózva
Sasuke1521
Újonc
*

császár

« Válasz #314 Dátum: 08 dec 01, 17:42:46 »

Bocsánat hogy egy kicsit hü... írtam le az elöbbi szövegemet. De siettem.
De az igaz hogy a naruto álltal ismertem meg az animét.
Naplózva

mert én már csak ilyen vagyok :p
Oldalak: 1 ... 19 20 [21] 22 23 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins