24 nov 28, 16:28:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106637 alkalommal)
0 Felhasználó és 13 vendég van a témában
Taiki
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #270 Dátum: 08 júl 22, 17:35:05 »

Hát én a Jetix hirdetésében láttam először és utána elkezdtem érdeklődni a részek után a neten .
Naplózva
Kageko
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #271 Dátum: 08 júl 23, 19:52:42 »

Mint ahogy Taiki én is pont úgy ismertem meg... Nevet Nevet Nevet
Naplózva
TaraAkera
Akadémiai tanár
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Ma is tanultunk valami újat gyerekek~

« Válasz #272 Dátum: 08 júl 25, 21:30:23 »

Én a barátnőmtől hallottam róla,bár kezdetben (nem tudom miért,nagy hülyeség) összekevertem a Dual Masterssel ikszdé mert csak annyit hallottam,hogy Naruto,és vmi miatt a kártyás idióták ugrottak be ikszdé aztán mutatott a barátnőm képeket,de továbbra sem érdekelt különösebben.Aztán tavaly nyáron unalmamban nézegettem a tvt és megláttam a Jetixen,és ott néztem egy darabig,de aztán olvastam a rengeteg fikázást,meg megúntam h 20 részre fél évet kell várni,úgyhogy elkezdtem nézni a neten,eljutottam a Shippuuden 32ig,és onnantól átváltottam a mangára,amit mostmár koppanásig olvastam/olvasok.Érdekes sztori,lássuk be ikszdé
Naplózva

Sun9us
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #273 Dátum: 08 júl 25, 23:25:16 »

Kóteres vok és a szobánk nagy Dragon Ball fan.Egyik nap egy srác ugrott be vagy 10db DVD vel hogy nézzem meg ha érdekel (Naruto összes +Shippuuden 20-ig) Nekiálltam......Hát az eleje nem tetszett majdnem el is küldtem a srácot a pi...... anyába Pojén, hogy mért hoz nekem ide ilyen sza.....t Pojén. Végül is lusta voltam egy emeletet mászni igy néztem tovább.......Lassan beindult a történet ugyhogy jó pár hétre lefoglaltam magam.....(Annyi részt egymás után Mosolyog Mosolyog).
El sem tudjátok képzelni milyen hosszú volt az az 1hét míg kijött az ujj rész a nagy Naruto maratonom utánn....(még most is sőtt néha 2 hét) Nyelvesít Nyelvesít
Naplózva

Az élet szar játék de a grafikája ottvan........
Az élet szar játék kerüld a game over-t!
Az élet szar játék ne hagyd hogy bannoljanak......
warmerh
Kezdő Jounin
*

« Válasz #274 Dátum: 08 júl 26, 00:04:49 »

Hát igen én is először láttam a reklámját a Jetix-en, gondolom már megint valami agyament hülyeség, aztán véletlen átkapcsoltam a Jetix-re és pont ez ment Nevet Mostmár ott tartok ezzel az agyament hülyeséggel hogy az összes részt legalább 2-szer láttam és a jobb részeket pedig többször (Neji VS. Naruto, Naruto VS. Sasuke stb.)
Naplózva

Hogyha valami baromságot írok, azt ne szóld le, csak írd meg mi az, mert az ember a saját hibáiból tanul.
Olyan vagyok, mint az atomrobbanás után az elektromágneses impulzus, mindig késve érkezem.
Natsu
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #275 Dátum: 08 júl 26, 14:47:03 »

Hát, én egy animés oldalon találtam először eme híres, és kedvenc animére... Először felvont szemöldökkel néztem rá, majd elolvastam az alaptörténetet, és "jéé, ez nem is olyan rossz" arcképet vágtam. Aztán jött a Jetix-en is, és ott kezdtem el nézni... De a szinkronnal nem voltam valami nagyo megelégedve, esetleg Kakashi hangjával... Aztán azt is mondták, hogy ezek vágott részek, így hagytam a fenébe, majd a youtube-n kezdtem el nézegetni, valamint a videoplayeren... Sokkal jobb japánul angol/magyar felirattal - aminek hálásak vagyunk - nézni, mint magyarul, és nem igen jó szinkronnal, kiejtéssel, fordítással... :/ De most már ott tartok, hogy örök kedvenc ez az anime... ^^
Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #276 Dátum: 08 júl 26, 19:10:57 »

A Jetixen láttam először, azután gondoltam 1et és elkezdtem letölteni. Pontosan
Nem bántam+  Kúl
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Hekate
Chuunin
*

Filozófus Kunoichi

« Válasz #277 Dátum: 08 júl 29, 14:54:19 »

Szaporítom a Jetixes nézők sorát. Egy idő után kezdtem megunni hogy mindig ugyanazokat a részeket adják le, aztán a Jetix fórumán olvastam, hogy vannak belőle kivágott jelenetek, meg hogy a neten fent van a többi rész, és amikor megláttam a mennyiséget hát majd kiugrott nekem a szemem, úgy örültem:D Azóta nézek, olvasok, gondolkozok Narutoval kapcsolatban.
Naplózva

Az egyensúly a lényeg.
gyori54
Chuunin
*

« Válasz #278 Dátum: 08 aug 13, 15:30:21 »

Én is a Jetixen keresztül szereztem tudomást naruto világárol ikszdé
Naplózva
Hell-chan
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #279 Dátum: 08 aug 14, 13:53:40 »

Elég meglepő de ÉN IS a jetixen láttam meg először ikszdé  aztán  kerestem neten énis.ennyi Mosolyog   
Naplózva

A halál nem lehet olyan rossz dolog, még senki nem jött vissza panaszkodni.Nyelvesít    Akatsuki és  Jashin-sama  for evör!:D:P<3
Uchiha Sasuke-sama
Akadémiai tanár
*

Sasuke azért is "jó"

« Válasz #280 Dátum: 08 aug 14, 16:31:55 »

Hát mily meglepő sztem itt mindenki a Jetixen keresztül ismerte meg a Narutot kivéveaz aki eddig is az animekkel/mangákkal foglalkozott, de egyébként úgyszint jetix.
Naplózva

Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak, ezért a moderátor (Aes Sedai) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
atka94
Kezdő Jounin
*

« Válasz #281 Dátum: 08 aug 14, 19:44:03 »

ezt szerintem megköszönhetjük a jetixnek, akármilyen sz@r a szinkron, mégiscsak jetix nélkül nem néznénk narutot elég sokan. Mosolyog
Naplózva

"Pein legyőzhetetlen -.-" " Nevet
Kazekage sama
Uchiha Madara
*

« Válasz #282 Dátum: 08 aug 16, 15:03:31 »

Én a haveromnál játszottam PS2-ön az Ultimate Ninjával és aztán utána néztem a dolgoknak... xd
Naplózva

sasuke99
Akadémiai tanuló
*

Kakashi Hatake Sharingan!

« Válasz #283 Dátum: 08 aug 16, 17:23:30 »

Én egyszer a barátomal játszotam az ultimate ninja 2 ővel és azután minden nap néztem
Naplózva

Kakashi 4ever!
Sharingan 4ever!                                                     
Raikiri!

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #284 Dátum: 08 aug 16, 17:44:45 »

A Haverom Folyamatosan erről vakerolt és hála istennek magával rántott.
Mai napig háhás vagyok neki.
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 17 18 [19] 20 21 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins