Gaaralover
Vendég
|
|
« Válasz #240 Dátum: 08 jún 22, 19:32:55 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
raidou
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
11-23 Field Commander
|
|
« Válasz #241 Dátum: 08 jún 23, 10:10:49 » |
|
Én csak egyszer véletlenül kapcsoltam a jetixre, azóta nézem
|
|
|
Naplózva
|
Raidou no.1 Combine Soldier, replikátor és kutyahal fan. "One vision, one purpose - PEACE through POWER" -Kane
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #242 Dátum: 08 jún 23, 18:32:31 » |
|
raidou: A Jetixes verzió egy nagy kalap szar, inkább eredeti szinkronnal és magyar felirattal nézd úgy sokkal jobb. Mondjuk én is Jetixen kezdem, de annyira gyér volt a szinkron, hogy inkább letöltöttem eredeti szinkronnal az egészet és úgy néztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
narin12
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
(20130814-1) AZ ELFELEDETT
|
|
« Válasz #243 Dátum: 08 jún 23, 18:37:26 » |
|
Én a tesóm által ismertem meg a narutot neki az osztálytársa adta h ez egy nagyon jó anime érdemes megnézni, és szólt nekem mert tudja h én nagyon nagy anime fan vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
misi94
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #244 Dátum: 08 jún 23, 21:23:13 » |
|
én a jetixen kezdtem nézni és utánna mikor minden részt láttam vagy 2 x er el kezdtem töltögetni az ujjab részeket de ezeket a barártom tanácsára csináltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
splazi
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #245 Dátum: 08 jún 24, 19:17:56 » |
|
Látom jó sokan kezdték a Jetixen( többek közt énis) de szerencsére mind megtértek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ichigo Enma
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #246 Dátum: 08 jún 24, 19:38:03 » |
|
elősször a nagyobbik báttyámtól hallodtam de ő aztmondta hogy nemérdemes megnézni (megtudom érteni, ő mindig csak a felsőbb réteg anime-ket nézi ) gyűrtem hogy töltselenekem de lusta hozzá aztán a dszetikszen kezdtem nézni, de én aztmondtam hogy marhanagyot csalódtam az anime-ben, mert annyira magasztalják meg minden aztán ilyen gagyi (tény len a mlegjobb anime) de a japán ezerszer jobb.. hálátadok hogy a kisebbik báttyám elhozta dvd-n az első kétszáz részt (vagy mennyit??) és megnéztemőket kb négy nap alatt aztán idetaláltam és a mangákat kezdtem olvasni és mivelkönyvmoly vagyok nagyonhamarbeértem Kishimoto-t
|
|
|
Naplózva
|
UTÁLJA, GYŰLÖLI SAKURVÁT DE TÉNYLEG!! GAC - Gödöllői Anime Clubb tag S.E.Sz alapító (Sakura Ellenes Szervezet) Ichigo Clan alapító N.E.Sz alapító Ichigo Enma/Vuk 2007 - őszi animecon - Sailor Moon S - Healer 2008 tavaszi animecon - Naruto- boxeres Naruto - NGE - Ayanami Rei (harciruha) 2008 -Őszi AnimeCon - - Di Gi Charet - Puchiko -Titok
|
|
|
NejiHyuuga666
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Hyuuga klán vezetője
|
|
« Válasz #247 Dátum: 08 jún 27, 19:47:01 » |
|
Alap hogy a Jetix-en kezdtem! Először még csak öcsém nézegette, meg mondta hogy nézzed a Naruto-ot. Én meg: hagyál már azzal a baromsággal. Majd megnéztem az első 3 részt és....teljesen beszipantott ez a sorozat!!!!! Nem tudom abbahagyni!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #248 Dátum: 08 jún 28, 05:08:02 » |
|
Wáó! Először mindenki szarnak tartja a Narutot?! Utána meg nem lehet lelőni se senkit, akkora Naruto-fan lessz!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #249 Dátum: 08 jún 28, 13:16:35 » |
|
Nálam is így volt, először utáltamXD Bár mivel nincs is Jetixem, értelemszerűen nem ott néztem. Egyre több Naruto fan lett körülöttem, aztán utáltam h már a csapból is Naruto folyik. Megnéztem az első 2 részt, aztán abbahagytam, mert nem kötött le. A mánia akkor kezdődött, mikor barátnőmnél megnéztük az Itachi-Sasukés visszaemlékezéstXD Nah akkor kezdtem újra, és lettem fan^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #251 Dátum: 08 jún 28, 14:32:30 » |
|
Te is lányom anyósom,Temy? xD mindenki jetixen kezdte xD csak én nem xD én úgy ismertem meg,hogy mindenhol naruto-naruto-sasuke-sakura ,és gondoltam elkezdem nézni xD nem bántam meg xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #253 Dátum: 08 jún 28, 14:42:27 » |
|
Ciklon, én sem a Jetixen kezdtem el nézniXD Lol, nincs is Jetixem, soha nem is voltXD Azt a verziót úgy ismertem meg, h nah, lássuk milyen szar, rákerestem és letöltöttem vhonnan a netről... jót szörnyülködtem/nevettem rajta Jól emlékszem, h 2007-es Sakuraconon még haverokkal akartuk meggyújtani a Naruto cosplayereket, annyira nem szerettükXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #254 Dátum: 08 jún 28, 15:04:49 » |
|
Én sem Jetixen láttam először. Nekem az első rész, amit láttam (62.) kicsit furán került elém .
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
|