24 nov 28, 16:33:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hogyan ismerted meg Naruto-t?  (Megtekintve 106651 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Shini
Vendég
« Válasz #120 Dátum: 08 feb 16, 15:31:30 »

Messze nem ez volt az első anime, amit gépen láttam.. Legjobb barátommal együtt versengünk állandóan, nézzük azaniméket folyamatosan,megállás nélkül,mangázunk neten.. aztán elkezdte nézni.. kérkedett,h mennyire ismeri.. elekdztem 1-2 hónap után én is nézni, de nagyon nem akartam tudatni vele, h érdekel engem is xD majd megtudta, oszt fankodunk már egy jó másfél éve xD
Naplózva
pomegranate
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Kabalababa XD

« Válasz #121 Dátum: 08 feb 16, 15:33:31 »

És nagyon nem szerettem az animéket. A Narutoért azonban már oda vagyok :-[
Naplózva

Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart.

Anyum: Zakuro
Apum:Gangstakun
Hugim:Tenchi
Senseiem:Adachi
CHPK 3-as számú tagja ikszdé
tatatomi
Gennin
*

Mangekyou Sharingan

« Válasz #122 Dátum: 08 feb 17, 18:50:10 »

Én is az egyik haveromtól.de azóta már sokkal többet tudok róla(a narutórol)
Naplózva

Gondolkodom tehát..... .vagyok??
Gangstakun
ANBU Kapitány
*

« Válasz #123 Dátum: 08 feb 17, 23:08:25 »

Egy haverom mondta, hogy sz*r én megnézttem . Háát nekem bejön . De ez a haverom amúgy is p*cs szóval nem is halgattam rá és milyen iagazam lett . Nevet
Naplózva

SR club alapító és tag
feleségem : Zakuro
lányaim : Tenchi , Pomegranate

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #124 Dátum: 08 feb 17, 23:11:18 »

Gangstakun, megteszed, hogy legközelebb a haverod minősítését kihagyod?
Köszi. :-)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tsaruno-chan
Vendég
« Válasz #125 Dátum: 08 feb 22, 12:06:14 »

Én legelöször a JETIX-en láttam kisebb koromban.Akkor nem annyira tettszett.De mostanában most amikor ilyen pasi nézegetős lettem rátaláltam Gaarára és onnantól kezdve néztem Nevet Pirul >.<#
Naplózva
1713
Gennin
*

« Válasz #126 Dátum: 08 feb 22, 15:09:11 »

Én jetixen ismerkedtem meg vele, torrent segítségével meg barátok lettünk (megnéztem összes részt Mosolyog)
Naplózva
pansy
Újonc
*

« Válasz #127 Dátum: 08 feb 23, 19:32:54 »

Első hozzászólásnak (ha már bemutatkozó topikot nem találtam) leírom, hogy hogyan is találkoztam a sorozattal. ^^

Kb. 3 éve, mikor végre lett internet hozzáférésem újra felfedeztem a gyerekkori nagy szerelmet, a DB-t és ezzel együtt megismerkedtem az anime/manga fogalommal. Ezután egyik kedvenc együttesem zenéjével láttam egy AMV-t, és hát kicsit BL beütése volt (yaoi fan desu... nézzétek el), ez volt a Naruto. Elkezdtem nézni, az hamar lejött, hogy nincs benne semmi yaoi, de nem is tetszett először. A 20. rész után kezdett nagyon megtetszeni, és onnantól kezdve nem volt megállás. Naruto fórumok, fanficek, doujinshik és persze a manga. Azóta egy kicsit alább hagyott a dolog, és már csak a mangát követem hétről-hétre, az animét kb. 10 részenként nézem sűrítve. Mindenesetre, ez az egyik kedvenc mangám, sőt, mondhatni az első számú kedvenc, már több, mint 3 éve.  >.<# Még szerencse, hogy ez ilyen "neverending" sorozat.  Pojén
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #128 Dátum: 08 feb 23, 23:41:52 »

Bemutatkozó téma itt:
http://nemesis.intrex.hu/naruto-kun/forum/index.php?topic=118.0
Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 08 feb 23, 23:42:34 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #129 Dátum: 08 feb 24, 17:12:23 »

én is a JJetixen lttam először, hatalmas bar*mságnak tartottam! de én ilyen romantikus alkat vagyok, és igazából Sasuke meg Sakura miatt kezdtem el nézni..egy csomó AMV t  kerestem róluk, aztán rájöttem hogy ennél komolyabb a dolog.. de mostmár függő vagyok és a neten lógok naphosszat (szüleim nagy bánatára:):Nevet
Naplózva
Minato
Akadémiai tanár
*

« Válasz #130 Dátum: 08 feb 26, 23:08:42 »

Én tavaly ősszel kezdtem el nézni a jetixen, és csak azért mert jól esett bambulni valamin esténként.  Nevet
Különben elég szánalmasnak tartottam. De idő közben belopta magát a szívembe. Egyre inkább érdekelni kezdtek a csaták, a párok, és az egyéni sorsok. Szóval most már függő vagyok.  Nevet Januárban pedig viharos sebességgel hoztam be a lemaradásomat  Mosolyog ugyanis a Jetixen enyhén szólva is csiga lassúsággal adnak új epizódokat.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #131 Dátum: 08 feb 27, 15:03:40 »

Az úgy volt, hogy Naruto turista ként Magyarországra látogatott, és hát kérdezgette a járókelőket. Persze én se kerülhettem el, hogy megkérdezze tőlem, hogy "Hol lehet gulyásrámnt enni?". A gulyásról volt fogalmam, de a másikvele kissé zavaros volt, így hát meg kérdeztem, hogy mi is lehet az a rámen. Ezután vagy fél órát áradozott az említett táplálékról, de vékül is kiderült, hogy ez egy ilyen keleti tésztaételféleség csonlében meg minden félével. Úgy gondoltam, hogy ez elég érdekes, így hát elhatároztuk, hogy keresünk egy japán-magyar éttermet.
Persze ilyen nem volt se közel, se távol.
Hát végül is találtunk egy helyet, ahol az utcán egy mással szemben volt Chak Chupa Mouching Szöchke Tömi Sushival Hasa nevű étterme és Józsi bá Bugrácsosa.
Ez idáig meg volt, Így hát megpróbáltuk rábeszélni a két szakácsot, hogy dolgozzanak má' össze, de azok közt túl nagy volt a konkurencia harc és nem engedtek a kérésnek.
Erre Naruto előkap két dobócsillagot. Mondom neki mit akarsz azokkal a dobócsillagokkal?
Rögtön meg is fedett, hogyhát miféle dobocsillagokat beszélek, ezek shuriknek, rejtett ninja fegyverek.
- Oks és legalább jól suhan?
- Persze mint a pinty! Vágta rá.
- Rendben, de mit csinálunk vele?
- Ezeken méreg van. Elintézük a két szakácsot, majd lenyúljuk a hozzávalókat, és megfőzzök mi a gulyásráment.
Hát ndom neki, te én gasztrónómiához. Erre furán néz, hogy mi van? Kiderült hogy ő se.
Ekkor támadt az ötletem, hogy méreg helyett szimplán csak altatót rakjunk a shurikenekre.
Át is beszéltük a jó kis tervet, majd mind a ketten célbavettünk egy-egy szakácsot, majd lebobtuk őket, akik mély álomba szenderültek.
Itt ütött be a probléma, hogy hát a szakácsok elég jó húsban voltak, és hát a járókelők segítségével sem tudtuk őket arébb vonszolni.
Ekkor mondja Naruto nagy ötletesen, hogy ő tud ám Kagebunshin-t,
Há' mondom mi van megint? kanyarban a budi?
Nem! Ka-ge-bun-shin úgy mint árnyék klón.
Furán néztem. Majd mondom melyik szórakozott professzor talált ki ilyen hülyeséged a szesz égető felrobbanása után, hogy klónozza az árnékot. Hát nem egyszerübb egy olyan helyre álni, ahol több oldali megvilágítás van és máris több árnyéka van az embernek?
Alig fejeztem be a mondókámat, Naruto keresztbe teszi az ujjait, majd elkiáltja magát, hogy Kagebunshin no Jutsu! Aminek hatására agyerek úgy osztódott, mint valami mutáns egysejtű.
Ezután fogta és századmagával felkapta és kicserélte a két szakácsot, vagyis egyik a másik konyhájába került.
Nem volt más dolgunk, mint várni. Tehát vártunk.
És még mindig vártunk.
Továbbá is.
Végül jópár óra multán felébredt a két szakács. Mindkettő azon a véleményen volt, hogy a másik akarja megszivatni s rak a fortlogó fazekába fura dolgokat, míg az nem figyel. Persz előröl akarták kezdeni az egész műveletet, csakhogy a hozzávalk nagy részét gondosan elrejtettük, így hát azzal kellett dolgozniuk ami van.
A séfmesterek rögvest megpróbálták "visszaalakítani" saját nemzetük ételkultúrájukra emlékleztető valamivé.
De végül is tudtukon kívűl mindkettő elkészítette a gulyásráment, ami nagyon népszerú lett mindkét vendégtáor körében. Ezutánelmondtuk nekik, gogy mi is történt, persze kissé bosszúsak voltak, de végülis meglátták a jó üzleti lehetőséget, összevonták az éttermüket, és megszületett az első japán-magyar étterem.
Ezután neki is láttunk az étkezésnek, mivel már eléggé korgott a gyomrunk.
Naruto egy hörpintésre bevégta az egészet, csakhát a gulyás paprikás, és hát ninja barátunk nem nagyon bírja az erős ételeket.
Lerekott pár bankót az asztalra, majd rögvest futásnak eredt Avarrejtek falva irányában lévő otthona felé, mivel a torkában lévő égető fájdalom elvette az eszét.
Csakhogy a tűz országa előtt megolndolta magát és egy éles jobb kanyar kiséretében beszálguldott Kirigakure-ba, Ahol megszerezte a mizukage címet, Suiton no Jutsukkal hűsítse égő garatját.
Itt a vége fuss el véle.

Bocsesz, de a téma címe miatt nem tudtam megálni. :'X Nyelvesít

Igazából, az történt, hogy az egyik Dragonballos oldalon volt egy szavazás, amiben benne volt a Naruto is, aminek utánnanéztem és letöltöttem, meg korábban láttam róla egy amv-t ami tök jó volt, csak akkor még nem tudtam, hogy miről van szó. De rég volt már... legalább két és fél éve, ha nem több. Hümm-hümm
Naplózva

Ita
ANBU Kapitány
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #132 Dátum: 08 feb 27, 15:09:36 »

Én a jetixen ismertem meg.Először nem akartam megnézni de jó hogy megtettem.
Naplózva

jennybaba
ANBU újonc
*

Szászke-kun fan :D

« Válasz #133 Dátum: 08 feb 27, 15:12:41 »

jajj Shiro ez nagyon őrült volt! MosolyogMosolyog Nyelvesít főleg a Chak Chupa Mouching Szöchke Tömi Sushival Hasa Nevet:D  szupi lett!
Naplózva
Gaara14
Vendég
« Válasz #134 Dátum: 08 feb 29, 16:59:33 »

Én egyszer véletlenül a Jetixre kapcsoltam. Pont 3 rész volt egymás után. Pont a Chounin vizsga első két vizsgája volt. Az elsőben tetszett ahogyan puskáznak és ahogyan Naruto szenved.Ezért megnéztem.Utána elkezdték a 2. vizsgát és én azt már nem láttam :neee:Ezért valahogy megragadt bennem a vágy hogy lássam a következő részt Hümm-hümmÉs így tovább minden eggyes résznél Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 36
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins