Chakra
|
 |
« Válasz #390 Dátum: 08 jan 21, 22:48:02 » |
|
Ez igen! Ilyen elismerést sem kaptunk még! Nagyon köszönjük!  Hogy nehéz-e a fordítás? Csak gondoltam mint másik, sokadik fordító én is válaszolok: ^^ Hmmm... Felelősségteljes munka. Ez nem vicc, pont ezért: csak egy egész ország látja (plusz a külföldiai magyarok).  Szórakoztató és sikerélményt ad. Arról nem is beszélve, hogy kiválló gyakorlat. És ott van a "vizsgadrukk" is, pont az "egész ország" miatt. 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 21, 22:49:53 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #391 Dátum: 08 jan 22, 17:21:49 » |
|
előzőképpen akartam írni csak lefelejtettem h a Naruto ugyan abban a korban élhet mint mi csak nekik nem az a szórakoztató h leülnek gép elé és mesét néznek  pl Narutot  hanem kint edzenek az erdőben.... VHS, Számítógép, Dobozos tej ( amikor narutonak ment a hasa, mikor sasuke alakját felvette), Fénykép, Rádió adó-vevő, TV szinte minden van .... Kivéve Lőfegyvereket...ami azért másítja meg a világot mert nem az fog győzni akik a legtöbben vannak meg legnagyobb tűzerővel rendelkeznek, hanem aki a legtöbbet edz és legerősebb lessz  Pl, láthattuk a shippuuden elején a Homokfalunál h a légelháíró rakéták helyett nyílpuskához hasonlító katapultok voltak  ...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
 |
« Válasz #392 Dátum: 08 jan 22, 20:45:48 » |
|
így utólag visszagondolva tényleg benne volt a dobozos tej, stb. na mindegy. A lényeg hogy csináltak 1 k jó mangát és és csak ez a fontos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
 |
« Válasz #393 Dátum: 08 jan 22, 21:31:09 » |
|
Hát igen, érdekes h pl van TV-jük, de egyszer nem láttuk még h nézték volnaXD Mondjuk egy ninjának tényleg az előnyös inkább ha edzi magát, nem pedig a TV előtt ülve punnyad 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kacsa
Vendég
|
 |
« Válasz #394 Dátum: 08 jan 22, 23:18:04 » |
|
HELLO!!!
Tudnátok neken segíteni?: Honnan tudom letölteni az összes Naruto részt? A kilencfarkú róka Narutoba bezárásától a végéig! ;D
Segítségeteket előre is köszönöm!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #395 Dátum: 08 jan 23, 00:16:57 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 23, 00:29:26 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
glonczy
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #396 Dátum: 08 jan 23, 16:07:05 » |
|
Nekem is lenne egy kérésem mert én már ott az egészet elolvastam,de hol találom a legújabbakat vagy mikor lesz fennt a legújabb rész?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gibson
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #398 Dátum: 08 jan 24, 13:28:11 » |
|
bocs, h új témát hozok fel, de, hogy lehet az, hogy minden erős shinobi elhagyja a falvát? mert ha lenne legalább 1 valaki aki fel tudná venni a versenyt pl az Akatsukival akkor biztos hamarabb elkapták volna őket és nem maradnak fenn évtizedekig Oo. Konohában is ki lehet a legerősebb? Narutó? Tsunade? bizton állítom 1edül 1 v 1 ben 1 akatsuki tagtól kikapnának. Szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
KAtma0119
Vendég
|
 |
« Válasz #399 Dátum: 08 jan 24, 17:13:38 » |
|
Na én még a fordításokhoz akarok hozászólni: fantasztikus.szupper, jó hogy valaki ilyesmivel is foglalkozik, lementem tőle hídba de komolyan!!!!! NA meg én még csak a végére lennék kíváncsi nagyon...am az eddigi részek közül az utolsónak mi is a vége?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #400 Dátum: 08 jan 24, 20:21:23 » |
|
...am az eddigi részek közül az utolsónak mi is a vége?
Hát attól függ, hogy az animére vagy a mangára gondolsz... De végülis mindegy, mert mindkettőnek van saját témája és itt OFF-ok lennének. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #401 Dátum: 08 feb 10, 23:46:14 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
 |
« Válasz #402 Dátum: 08 feb 11, 21:33:30 » |
|
Ezt a játékot le kell töltenem !! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tien
Gennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #403 Dátum: 08 feb 13, 20:43:31 » |
|
Ez kész eza videó!!! Gaara ahogy táncol és énekel Sasuka meg gitározik hihetetlen!!! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
 |
« Válasz #404 Dátum: 08 feb 14, 20:41:10 » |
|
De szerintem még ebben is az a legjobb ahogy a Kakashi csapat szívózik egymással.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|