Lond
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #825 Dátum: 11 aug 23, 10:12:07 » |
|
Sziasztok! Megtudná nekem mondani valaki hanyadik rész a Naruto Shippuuden-ből Konoha Történetének az a fejezete, ahol a kis Kakash-t mutatják be? (obito a szemét adja, etc)
Kösz a választ előre is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #826 Dátum: 11 aug 23, 12:26:20 » |
|
119-120. Kakashi krónikák: Egy fiú élete a csatatéren! <Törölve> Moderátor, Chakra: A link törölve, hogy ne reklámozzunk más animés oldalt.
Helyette itt a link a Naruto-kun.hu -n lévő verzióhoz:http://www.naruto-kun.hu/downloads.php?cat_id=226&rowstart=0
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 13:23:05 írta Chakra »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Lond
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Hang Falu
|
|
« Válasz #827 Dátum: 11 aug 23, 23:38:15 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 23, 23:38:57 írta Lond »
|
Naplózva
|
|
|
|
Doujin
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #828 Dátum: 11 aug 27, 18:51:39 » |
|
Hali nekem volna egy kérdésem, hogy ez baki-e egyesek szerint vagy nem? Ugye a Mangekyou Sharingan-hoz megkell ölni a legjobb barátodat és, hogy meg is maradjon a testvéredet is. Itachi mondta Sasuke-nek ha megszerzi ő lesz a harmadik aki használni tudta, pedig most a mangában kiderült ugye, hogy Shisui volt Itachi legjobb barátja és vissza és ügye ő egyezett bele, hogy Itachi megölje viszont neki akkor már volt Mangekyou Sharinganja most akkor nem csak 3 ember volt Mangekyou-val hanem 4 és Shisui meg hogyan szerezte meg a Mangekyou-t ? Nem Itachi volt a legjobb barátja? Ő is megölte volna a testvérét? Ha egyáltalán volt neki, és ha igen, hogy nem tűnt fel a klánnak? Akkora patáliát csaptak, hogy nem mentek el egy találkozóra de az nem tűnt volna fel, hogy megölte a legjobb barátját és az öcsét? És az sem illik Shisui személyiségéhez, hogy ilyen áron megszerezze a Mangekyou-t hisz Itachi azt mondta olyan volt mint Naruto és minden áron a falut és a klánt akarta védeni, na ez most szerintetek, hogy van ?Ilyen egyszerű már Mangekyou-t szerezni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 27, 18:53:44 írta Balegh »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #829 Dátum: 11 aug 27, 19:22:42 » |
|
Szerintem ezzel a kérdéseddel ha benézel a vérvonal technikák topic-ba és elolvasol pár oldalt akkor megkapod a választ.Shisui-val kapcsolatban nem tudjuk, hogy hogy szerezte a MS-t de ő is biztos elveszített valakit aki fontos volt neki, mert ez kell hozzá, hogy legyen MS-od.Egy olyan lelki trauma kell, hogy érjen mint például meghal előtted egy családtagod akit nagyon szeretsz vagy egy barátod.Ha elérted a három pöttyös sharingan-t és egy ilyen trauma ér akkor alakul ki a MS.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #830 Dátum: 11 aug 28, 12:39:10 » |
|
Moderátor: Tegnap már töröltem pár hsz-t, de úgy tűnik, nem tűnt fel. Akkor most írok is a törlések mellé: Ezzel irány a Technikák > Vérvonal képességek téma.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #831 Dátum: 11 szep 30, 17:03:34 » |
|
-Lehet, hogy csak én maradtam le, de ugye Madarának a Danzou-Sasuke harcnál lejött a fél karja a bogarak miatt, mikor szerezte vissza? o.O - Sasori hogy tudta magát bábbá alakítani úgy, hogy ne haljon meg? Kibelezte magát, vagy mi? És ha csak a szíve van már meg, akkor 1) hogy van szeme 2) hogy beszél tüdő nélkül?
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #832 Dátum: 11 szep 30, 17:17:28 » |
|
Ez anime és nem anatómia oktató filim
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #833 Dátum: 11 szep 30, 17:22:22 » |
|
hehe a 2. dologhoz annyit hogy nem tűnt fel hogy a naruto világába mik vannak kb. minden dologba belelehetne kötni:D az elsőhőz talán mintha regenálodott volna bár én se tudom:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #834 Dátum: 11 szep 30, 18:21:51 » |
|
-Lehet, hogy csak én maradtam le, de ugye Madarának a Danzou-Sasuke harcnál lejött a fél karja a bogarak miatt, mikor szerezte vissza? o.O ...
Itt láthatjuk az ominózus jelenetet: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/486/6
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #835 Dátum: 11 okt 01, 12:00:13 » |
|
melyik részben adta oda itachi narutonak a verebet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #836 Dátum: 11 okt 01, 12:39:49 » |
|
Sasuke vs Ita elött, mikor Narutoék üldözték Saskét:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #837 Dátum: 11 okt 01, 20:11:49 » |
|
azt tudom ,de melyik fejezet / rész mert már nagyon régóta keresem csak nem találom:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa