Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #810 Dátum: 11 márc 14, 12:31:25 » |
|
LEGHAMARABB JÚNIUS ELEJÉN LESSZ LÁTHATÓ. Hamarabb biztos nem
Örömmel jelentem be hogy tévedtél (remélem :S) hogy ha a japánokat ért 4 katasztrófa nem befolyásolja se Kishimoto-t a manga írásába illetve az anime tervezőket a munkájukba akkor akár a következő epizódban vagy az az utániban benne lesz sakura szerelmet vallása is !!
Mondjuk és most azon a nézőponton vagyok a japcsikkal szemben hogy pedig nincs mákuk sajnálom a kis fickókat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #811 Dátum: 11 márc 14, 13:08:58 » |
|
Szerintem ha nem csinálnák narutot most 1 ideig azt már tudnánk  szerk.: szerintem ha anime nem is folytatodik 1 ideig(mert ugye ott több ember dolgozik mint mangánál gondolom),manga fog folytatodni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 13:09:43 írta hirariko »
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #812 Dátum: 11 márc 14, 13:24:01 » |
|
Pontokba foglalom az ellenvéleményem:
1. ha megfigyelted volna nem azt mondtam nem lesz se manga se anime csak hogy "befolyásolja"
2. amúgy meg igen tudunk róla mert cart-dono kilinkelte a honlapra hogy azon animéket pirossal jelölte amiket befolyásolhat a katasztrófa (ez pl: a naruto manga és anime) és pirossal áthúzva azok amik egy jó db-ig most nem lesznek
3. mert három a magyar igazság 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #813 Dátum: 11 márc 17, 17:51:54 » |
|
Hali, nem tudom hova írjam ezt a japánnal kapcsolatos infót, de a szakértők szerint 48 órájuk van az erőműbe és ha nem hűtik le akkor bumm  chernobil 2
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #814 Dátum: 11 márc 17, 17:55:03 » |
|
Ezt tényleg vigyorogva kellett benyögni? 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #815 Dátum: 11 márc 17, 18:01:04 » |
|
sorry ezt akartam :S * csak S és D egymás mellett van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #816 Dátum: 11 ápr 01, 19:23:06 » |
|
Hát ez a hónapokig tartó szünet kemény lesz.Miről lehet majd dumálni egyáltalán?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
 |
« Válasz #817 Dátum: 11 ápr 01, 19:44:51 » |
|
xDDD Kattints rá a "A hivatalos közlemény magyar változata elolvasható itt" feliratra és megvilágosodsz. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eszterke
Újonc
Nem elérhető
 Rejtett Homok Falu
|
 |
« Válasz #818 Dátum: 11 ápr 01, 20:38:59 » |
|
Ez egy nagyon sz-betűs vicc volt :'D Már a "nincs JUMP"-dolog  A fandom tele van pihentagyúakkal :'D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 20:39:49 írta eszterke »
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #819 Dátum: 11 ápr 02, 11:25:29 » |
|
Kajak senki nem vert át április elsején így nem is gondoltam, hogy itt megtörténhet!  OLTÁS! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #820 Dátum: 11 ápr 02, 11:33:42 » |
|
Lol milyen film nevet találtam : Sarutobi Sasuke And The Army of Darkness 1-4. (2004- 2005) hehe:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
 |
« Válasz #821 Dátum: 11 júl 04, 12:08:13 » |
|
Ebbe a plusz poén az hogy a naruto világában is volt egy ilyen nevű személy, méghozzá a harmadik hokage apjának a neve ez volt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/12Bár elkezdtem most egy érdekes dolgon gondolkozni, hogy sokan mondogatják, hogy tobi kiszedte a nagato szemeit és beoperálta magának! Bár nem lehetetlen mert ez a legvalószínűbb de elkezdtem agyalni hogy mégis miként tehette ha egyáltalán ez volt az a módszer, mivel ha csak sasuke esetét is nézzük, kellet neki pihenni rohadt sokat.. míg tobi egyből nézet vele a nagyvilágba, illetve neki kiműtötte volna be, mert hát egy e-féle szemműtétet saját magának az ember akárhogy próbálja szerintem lehetetlen. Meg ha nagatora gondolunk mivel tobi saját állítása szerint ő adta neki a rinnegan-t ugyebár ezt csak baba korába tehette meg, de nem tartom valónak hogy a szülei így belelegyeznek hogy egy nem shinobi gyerekbe "szem beültetős" műtéttel adjanak neki ilyen erőt! Én szerintem erre van vmi nagy trükkje, de hogy mi lehet azt nem tudom kitalálni! 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #822 Dátum: 11 júl 24, 20:54:32 » |
|
hellotok valaki segitsen kérlek a naruto mangát akarom olvasni csak nem az elejétől kb most melyik a anime melyik manga résznél tart?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
 Rejtett Levél Falu
|
 |
« Válasz #823 Dátum: 11 júl 24, 21:09:21 » |
|
Ha az anime végétől szeretnéd olvasni, akkor a 489-től kezd el. Ugyan a legutolsó anime rész ezt a fejezetet dolgozta fel, de a végén van egy rész, ami kimaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |