25 júl 18, 21:40:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 348768 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
Morause
Vendég
« Válasz #810 Dátum: 11 márc 14, 12:31:25 »

LEGHAMARABB JÚNIUS ELEJÉN LESSZ LÁTHATÓ. Hamarabb biztos nem

Örömmel jelentem be hogy tévedtél (remélem :S) hogy ha a japánokat ért 4 katasztrófa nem befolyásolja se Kishimoto-t a manga írásába illetve az anime tervezőket a munkájukba akkor akár a következő epizódban vagy az az utániban benne lesz sakura szerelmet vallása is Mosolyog !!

Mondjuk és most azon a nézőponton vagyok a japcsikkal szemben hogy pedig nincs mákuk sajnálom a kis fickókat.

Naplózva
hirariko
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #811 Dátum: 11 márc 14, 13:08:58 »

Szerintem ha nem csinálnák narutot most 1 ideig azt már tudnánk Nevet

szerk.: szerintem ha anime nem is folytatodik 1 ideig(mert ugye ott több ember dolgozik mint mangánál gondolom),manga fog folytatodni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 14, 13:09:43 írta hirariko » Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Morause
Vendég
« Válasz #812 Dátum: 11 márc 14, 13:24:01 »

Pontokba foglalom az ellenvéleményem:

1. ha megfigyelted volna nem azt mondtam nem lesz se manga se anime csak hogy "befolyásolja"

2. amúgy meg igen tudunk róla mert cart-dono kilinkelte a honlapra hogy azon animéket pirossal jelölte amiket befolyásolhat a katasztrófa (ez pl: a naruto manga és anime) és pirossal áthúzva azok amik egy jó db-ig most nem lesznek

3. mert három a magyar igazság Kiröhög
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #813 Dátum: 11 márc 17, 17:51:54 »

Hali, nem tudom hova írjam ezt a japánnal kapcsolatos infót, de a szakértők szerint 48 órájuk van az erőműbe és ha nem hűtik le akkor bumm Nevet  chernobil 2
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #814 Dátum: 11 márc 17, 17:55:03 »

Ezt tényleg vigyorogva kellett benyögni?  Gondolkozik
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #815 Dátum: 11 márc 17, 18:01:04 »

sorry ezt akartam :S * csak S és D egymás mellett van.
Naplózva

tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #816 Dátum: 11 ápr 01, 19:23:06 »

Hát ez a hónapokig tartó szünet kemény lesz.Miről lehet majd dumálni egyáltalán?
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #817 Dátum: 11 ápr 01, 19:44:51 »

xDDD
Kattints rá a "A hivatalos közlemény magyar változata elolvasható itt" feliratra és megvilágosodsz. :D
Naplózva
eszterke
Újonc
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #818 Dátum: 11 ápr 01, 20:38:59 »

Ez egy nagyon sz-betűs vicc volt :'D Már a "nincs JUMP"-dolog  Nevet A fandom tele van pihentagyúakkal :'D
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 20:39:49 írta eszterke » Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #819 Dátum: 11 ápr 02, 11:25:29 »

Kajak senki nem vert át április elsején így nem is gondoltam, hogy itt megtörténhet! Nevet OLTÁS! ikszdé
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #820 Dátum: 11 ápr 02, 11:33:42 »

Lol milyen film nevet találtam : Sarutobi Sasuke And The Army of Darkness 1-4. (2004- 2005) hehe:D
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #821 Dátum: 11 júl 04, 12:08:13 »

Ebbe a plusz poén az hogy a naruto világában is volt egy ilyen nevű személy, méghozzá a harmadik hokage apjának a neve ez volt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/12

Bár elkezdtem most egy érdekes dolgon gondolkozni, hogy sokan mondogatják, hogy tobi kiszedte a nagato szemeit és beoperálta magának!
Bár nem lehetetlen mert ez a legvalószínűbb de elkezdtem agyalni hogy mégis miként tehette ha egyáltalán ez volt az a módszer, mivel ha csak sasuke esetét is nézzük, kellet neki pihenni rohadt sokat.. míg tobi egyből nézet vele a nagyvilágba, illetve neki kiműtötte volna be, mert hát egy e-féle szemműtétet saját magának az ember akárhogy próbálja szerintem lehetetlen. Meg ha nagatora gondolunk mivel tobi saját állítása szerint ő adta neki a rinnegan-t ugyebár ezt csak baba korába tehette meg, de nem tartom valónak hogy a szülei így belelegyeznek hogy egy nem shinobi gyerekbe "szem beültetős" műtéttel adjanak neki ilyen erőt!
Én szerintem erre van vmi nagy trükkje, de hogy mi lehet azt nem tudom kitalálni!  Gondolkozik
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #822 Dátum: 11 júl 24, 20:54:32 »

hellotok
valaki segitsen kérlek
a naruto mangát akarom olvasni csak nem az elejétől kb most melyik a anime melyik manga résznél tart?
Naplózva
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #823 Dátum: 11 júl 24, 21:09:21 »

Ha az anime végétől szeretnéd olvasni, akkor a 489-től kezd el. Ugyan a legutolsó anime rész ezt a fejezetet dolgozta fel, de a végén van egy rész, ami kimaradt.
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #824 Dátum: 11 júl 24, 21:12:33 »

köszönöm a választ
Naplózva
Oldalak: 1 ... 53 54 [55] 56 57 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins