24 nov 27, 17:35:39 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 284267 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
greee123
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

(:::::-::::::)

« Válasz #645 Dátum: 10 jan 09, 19:48:32 »

Boccs hogy ideírom de nem tudtam meik topicba illene ez a kérdés.
A Naruto vs Pein fight meik résznél van?Vagy az csak valami rajongoi animáció?
Köszz a választ Nevet Nevet Nevet Nevet bye bye
Naplózva
Flash
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Don't mess...with the Uchiha

« Válasz #646 Dátum: 10 jan 09, 20:25:30 »

Csak rajongói változat van eddig , az anime még nem tart ott. Ha a most következő fillereket nem nyújtják el akkor hamarosan lesz animében is .
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #647 Dátum: 10 jan 09, 20:34:02 »

hát én filler nélkül 160-170 részek k9rnyékére számoltam, de ha fele fele arányban lesznek a fillerek, akkor viszont az is lehet, hogy csak ősszel, vagy télen, de mindenek előtt szerintem nyár előtt ne nagyon várjátok.
Naplózva

Hubsika-kun
Chuunin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

The Art is a BANG!!!

« Válasz #648 Dátum: 10 jan 10, 12:31:56 »

Üdv!
Nem tudjátok, hogy mikor lesz új manga?
Naplózva

http://kephost.hu/image-A430_4C091AD9.jpgA
Pulista-rend nem tom még mije           Urahara fan
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #649 Dátum: 10 jan 11, 08:24:59 »

Ha a WSJ nem szűnt meg közben, akkor csütörtök-péntek körül. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Soldierkun
Újonc
*

6

« Válasz #650 Dátum: 10 jan 12, 18:45:13 »

Hali, nem tudjátok honnan tudok letölteni sima narutos részeket?, gondoltam felelevenítek pár részt. Mosolyog Mivel az oldalon nemnagyon találok.
Naplózva
Nazarov
Újonc
*

« Válasz #651 Dátum: 10 jan 12, 21:40:43 »

Csá, itt van mind a 9 évad:
http://www.naruto-kun.hu/viewpage.php?page_id=402
Naplózva

Sasuboy
Chuunin
*

« Válasz #652 Dátum: 10 jan 31, 11:30:44 »

Lenne 1olyan kérdésem hogy az a fejezet mikor Shikamaru a csapatával üldözőbe veszi Sasukét és harcolnak a hang 4essel az  mettől meddig tart??
Naplózva
~Álomfejtő~
Újonc
*

Egy egyszerű fejvadász

« Válasz #653 Dátum: 10 jan 31, 14:34:58 »

A 108. rész környékén támadja meg Sasukét a hang 4es, és kb. ez az egész saga 130. rész környékéig tart ha jól emlékszek Mosolyog
Naplózva

bandee_26
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #654 Dátum: 10 márc 15, 19:28:21 »

Sziasztok !  Légyszi mondjatok ha tudtok valami információt arról, hogy a NS forditásokkal mi lesz a helyzet ? mert szeretném letölteni az összes TAKA verziót de sokhoz nem készítettetek magyar feliratot, hanem csak HS verzióhoz. Szeretném kiírni dvd-re a részeket, de csak taka verzióban, tudom hogy ezt szajkzom, de sztem megérthető hogy miért, a különbség a taka és HS között nagyon nagy. Egyébként a taka verzió is kijön mindig minden héten, szóval ne értsetek félre de szeretném megkérdezni, hogy például azokhoz már jó ideje miért nem készitetek feliratot ? hisz ugye erről volt is szavazás...   
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #655 Dátum: 10 márc 15, 19:49:30 »

A Subtitle Workshop-al meg tudod oldani a problémádat, csak átt kell időzítened ami kb fél perc. (magyar nyelv is választható)
Naplózva

Kolt
Gennin
*

« Válasz #656 Dátum: 10 márc 16, 13:03:01 »

Igenám, de ez a művelet egy duplarésznél már nem ilyen egyszerű főleg hogy ott a kivágott részek nincsenek lefordítva a HS verzióban
Naplózva
hgabor
Újonc
*

« Válasz #657 Dátum: 10 ápr 06, 18:10:33 »

Sziasztok!
Neji miért nem csinál semmit a Naruto Shippuudenben? Eddig csak magával harcolt kb, meg Kisamével. És mostmár olyan magasröptű harcok vannak, hogy már nem is lesz? Csak van olyan jó Neji, mint Sasuke, nem?  Hmm?

Más. Melyik Naruto és Naruto Shippuuden movie-kat érdemes megnézni? Én megnéztem az elsőt, az elég unalamas volt, és második is annak tűnt. Melyik movie-k igazán jók?
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #658 Dátum: 10 ápr 06, 18:40:07 »

Moviek igazából nem nagyon szeretem őket ,ezzel ezt a témát le is tudtok.neji olyan erős ,mint Sasuke?-.-
Közel sem nejinek csak a Naruto elején volt nagy szerepe ,akkor volt kiemelkedő ,gyakorlatilag most is kiemelkedő ,mert a Ninják nagy része TenTen szintű kb. olyan 70-75 % van a maradék kiemelkedőbb réteg ,mint Neji ,Lee ,Shika ,Raikage kísérői ,bár lehet nekik kéne még egy szint és a végső 10-5% az a Sasuke ,Naruto ,Pein szintű természetfeletti szint mondhatjuk "S" osztály.Szóval Nejinek már nem igazán lesz szerepe ,de ez így van jól mivel ez a manga nem róla szól.
Naplózva
hgabor
Újonc
*

« Válasz #659 Dátum: 10 ápr 06, 19:35:12 »

Aha, értem.
Mostmár tényleg semmi szerepe nem lesz, esetleg fillerben animében. Csak nem értem, hogy miért volt Nejinek mindenkinél kevesebb szerepe a Shippuudenben, mikor jounin. Ez azért foglalkoztat, mert én tökre bírtam a harcstílusát, tetszik a karaktere. És én tőle is elvártam volna a "természetfölötti" erőt, mivel Konoha legősibb és legdicsőbb klánjának legtehetségesebb tagja.  Mosolyog

Ja, és én azért nem tartom annyira erősnek Sasukét, hogy Peinnel összemérhető legyen. Lehet ebben is tévedek, de Itachi ereje nélkül azért nem akkor ász szerintem. Azelőtt meg egy átokpecsét segítette a harcban meg a benyelt Orochimaru.
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 06, 19:46:56 írta hgabor » Naplózva
Oldalak: 1 ... 42 43 [44] 45 46 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins