ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #630 Dátum: 09 okt 03, 21:29:02 » |
|
Amúgy csak úgy eszembe jutott, hogy még a sima Naruto-ban 129. részben Amikor Itachi-ra fogják, hogy megölte Shisui-t - ha jól toom így hívták - akkor Itachi akkor térdelt le meg ilyesmi, amikor Sasuke mondta, h hagyja abba. Annyira szerette Sasukét, hogy miatta térdelt le?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ali-G
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
MenőőMen
|
|
« Válasz #631 Dátum: 09 okt 04, 07:47:07 » |
|
Madara/Tobi azt mondja Szaszkének, hogy Ita probálta kiölni magából a szeretetet, és sztem probálta meggyözni magát arról, hogy klán kiirtása jó, és ezért is mondott olyanokat az Uchiha klánról. De Szaszke felszólalása vhogy visszahozta őt, és rájött, hogy amit mondott az rossz. Valami ilyesmi lehetett sztem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Matten
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D
|
|
« Válasz #633 Dátum: 09 dec 01, 20:04:00 » |
|
Egy CGI OVA? LOL Ez olyan PS3-ra emlékeztető grafika Bejön Kakashi kinézete, és az ÚJFAJTA Bocsánatkérése Áhh bejött a végén a Sasuke Tobi jelenet
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 01, 20:33:06 írta matten »
|
Naplózva
|
Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi
|
|
|
erminea
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #634 Dátum: 09 dec 15, 18:20:24 » |
|
Sziasztok! Most néztem az oldalon a karakterek japán szinkronhangját, és amikor megnéztem a youtube-on, hogy kik ők kicsit elált a szavam. Annyira fejbevágott, hogy Naruto japán szinkronhangja nő Eddig ezt nem is tudtam, ez annyira nonsense, nem találtak férfi hangot hozzá? Titeket ez nem hökkent meg? Amúgy imádom a hangját Tény ami tény nagyon jól passzol hozzá, jobb nem is lehetne. Csak a tudat....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #635 Dátum: 09 dec 15, 18:35:11 » |
|
Engem nem hökkent meg Ha minden igaz Son Goku hangja is nő akkor Narutoé miért ne legyen? ^^
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #636 Dátum: 09 dec 15, 20:01:40 » |
|
csak szólok már ott online nézhető szal nem kell letölteni:D gondoltam szólok
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #637 Dátum: 09 dec 15, 20:48:06 » |
|
remélem nem lesz belőle OFF mert muszáj megkérdeznem hogy nem tudja valaki hogy a mangában hányas részeknél van a Sasuke Deidara harc? később kezdtem el olvasni a mangát és még nem tudtam visszafelé is elolvasni... jelzem hogy már kérdeztem a sima Naruto manga topicban, de mivel átsiklottak a kérdés fölött gondoltam próbálkozok itt is
|
|
|
Naplózva
|
Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni! Walt Disney
Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy. Andrew Matthews
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #638 Dátum: 09 dec 15, 22:04:58 » |
|
356. rész végétől a 363. részig tart a Sasuke - Deidara harc. ^^
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #639 Dátum: 09 dec 18, 20:38:15 » |
|
hm nem tudom hogy a köszönömöm direkt lett a törölve ha igen akkor szóljatok mert most megint leírom hogy köszönöm, mert egyszerűen nem akarok bunkó lenni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #640 Dátum: 09 dec 19, 13:44:13 » |
|
Ha csak annyit tartalmazott a hsz, hogy köszönöm, akkor a 4 szavas szabály miatt lett törölve. De... Lenne 3 kérdésem. 1. Lehet tudni, hogy Minato kb. mennyi ideig volt Hokage? Kb. mennyivel választhatták meg a Kyuubi támadás előtt? 2. Rin-nek mi a vezetékneve? (Lehet-e egyáltalán tudni?) 3. Jól tudom, hogy Obito halála és a Kyuubi támadás között kb. 2 év telt el? Ha már lettek említve valahol a válaszok, akkor sorry. Mangában nem emlékszem, h lettek volna így konkrétan, Data Book-ot meg nem olvasok. Ha válaszol vki, annak előre is köszi! ^¸^ (Nehogy úgy járjak, mint Nauzika.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nauzika
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #641 Dátum: 09 dec 19, 20:31:21 » |
|
1. Szerintem nem sokkal előtte pedig nagyon fiatal volt de pontos adatra nem emlékszem 3. Nekem is úgy rémlik 2-3 év de persze nem biztos ^^ u.i.: valami hosszabb köszönetnyilvánítást kell kitalálnom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 20:02:04 írta Nauzika »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #642 Dátum: 09 dec 23, 09:35:36 » |
|
A Gaiden idején Minato még nem volt Hokage, az biztos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Temari-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #643 Dátum: 10 jan 09, 17:39:53 » |
|
Lenne egy olyan kérdésem, hogy a sima Narutonak hanyadik résztől kezdődik az utolsó évadja, és röviden miről szól? Ezek azok a részek, mikor Gaaráék jönnek Konohába harcolni meg minden, csak azt nem tudom, miért, mert nem néztem végig a sorozatot. Hát jah, elkezdtem nézni, eljutottam kábé a 110-ig, meg láttam a NaruSasu harcot, de meguntam, mert volt egy olyan soor, mikor a Gai csapat meg Naruto valami szellemet hajkurásztak vagy nem tudom, és a sokadik rész után már marhaunalmas volt. És azóta nem néztem tovább, de láttam képeket az utolsó részekből, mikor megint megjelenik a "ShikaTema", csak nem tudom, mikortól nézzem az epizódokat ha csak azt akarom megnézni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #644 Dátum: 10 jan 09, 18:37:38 » |
|
Kezdjük azzal, hogy az évad szó sorozatoknál az angol season szó magyarra változata. általában a sorozatoknál az évad egy évben leadott kb 22-26 epizód, és a szünet mellett általában a történetben is van egy kis ugrás, megújulás..stb. viszont a Naruto folyamatos cselekményszálal rendelkezik, így voltaképp az egész sorozatot tekinthetjük egy évadnak, ami így már helytelen kifejezés. Miután Narutó hazakerült Sasukéval vívott harc után, onnantól kezdve a történet egészen a végéig fillerekből áll. az utolsó 220. rész érdemes megnézni mert az csak félig filler és továbbiszi a történetet.
Mondjuk fillereknél a 203. résztől ajánlom. az első történe elmenne gy movinak is, a másik egyben az utolsó fillertörténet pedig gaarárol szól, a Shippuudenben van egy nagyon halvány utalás ezekre a részekre.
Na meg talán a csillagfalus részeket nézd meg, 178-183 az ost-je a híres Natsuhiboshi xD
na még a 186. rész is jó xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|