24 nov 24, 00:35:46 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 70
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto Duma téma  (Megtekintve 283336 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
ChroN
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Portgas D. Ace

« Válasz #630 Dátum: 09 okt 03, 21:29:02 »

Amúgy csak úgy eszembe jutott, hogy még a sima Naruto-ban 129. részben
Amikor Itachi-ra fogják, hogy megölte Shisui-t - ha jól toom így hívták - akkor Itachi akkor térdelt le meg ilyesmi, amikor Sasuke mondta, h hagyja abba. Annyira szerette Sasukét, hogy miatta térdelt le?
Naplózva

Ali-G
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

MenőőMen

« Válasz #631 Dátum: 09 okt 04, 07:47:07 »

Madara/Tobi azt mondja Szaszkének, hogy Ita probálta kiölni magából a szeretetet, és sztem probálta meggyözni magát arról, hogy klán kiirtása jó, és ezért is mondott olyanokat az Uchiha klánról. De Szaszke felszólalása vhogy visszahozta őt, és rájött, hogy amit mondott az rossz. Valami ilyesmi lehetett sztem.
Naplózva
Lili
Gennin
*

« Válasz #632 Dátum: 09 nov 30, 18:25:16 »

Megjelent egy új Naruto OVA.Innen tudjátok letölteni:http://www.shonenjump.com/e/animetour/ ,a hozzá szükséges programot pedig innen:http://www.shonenjump.com/file/browser/MangaBrowserforSHONENJUMP40th_ENU_Installer.msi .
Mondjuk nekem nem tetszett,a grafikájával nem tudtam kibékülni,ahogy szerintem a történet se valami nagy durranás.A vége tetszik,bár azoknak akik nem olvasnak mangát, jó nagy spoiler.
Naplózva

Matten
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Kritikus, Énekes, Parodista, miegymás :D

« Válasz #633 Dátum: 09 dec 01, 20:04:00 »

Egy CGI OVA? ikszdé LOL

Ez olyan PS3-ra emlékeztető grafika Nevet

Bejön Kakashi kinézete, és az ÚJFAJTA Bocsánatkérése ikszdé

Áhh bejött a végén a Sasuke Tobi jelenet Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 01, 20:33:06 írta matten » Naplózva

Ide most valami bölcsesség kéne, de nem jut eszembe semmi ikszdé
erminea
Újonc
*

« Válasz #634 Dátum: 09 dec 15, 18:20:24 »

Sziasztok!

Most néztem az oldalon a karakterek japán szinkronhangját, és amikor megnéztem a youtube-on, hogy kik ők kicsit elált a szavam. Annyira fejbevágott, hogy Naruto japán szinkronhangja nő  Wátdöfákk Wátdöfákk Eddig ezt nem is tudtam, ez annyira nonsense, nem találtak férfi hangot hozzá? Titeket ez nem hökkent meg? Amúgy imádom a hangját Ámor Ámor Ámor Tény ami tény nagyon jól passzol hozzá, jobb nem is lehetne. Csak a tudat....
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #635 Dátum: 09 dec 15, 18:35:11 »

Engem nem hökkent meg Nevet Ha minden igaz Son Goku hangja is nő akkor Narutoé miért ne legyen? ^^
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
jujguy
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Captain Teemo on Duty!

« Válasz #636 Dátum: 09 dec 15, 20:01:40 »

csak szólok már ott online nézhető szal nem kell letölteni:D gondoltam szólok
Naplózva

Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen kacsint
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #637 Dátum: 09 dec 15, 20:48:06 »

remélem nem lesz belőle OFF  mert muszáj megkérdeznem hogy nem tudja valaki hogy a mangában hányas részeknél van a Sasuke Deidara harc? később kezdtem el olvasni a mangát és még nem tudtam visszafelé is elolvasni...
jelzem hogy már kérdeztem a sima Naruto manga topicban, de mivel átsiklottak a kérdés fölött gondoltam próbálkozok itt is Nevet
Naplózva

Ha meg tudtad álmodni, meg is tudod tenni!
Walt Disney

Amíg nem adod fel, addig legyőzhetetlen vagy.
Andrew Matthews
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #638 Dátum: 09 dec 15, 22:04:58 »

356. rész végétől a 363. részig tart a Sasuke - Deidara harc. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #639 Dátum: 09 dec 18, 20:38:15 »

hm nem tudom hogy a köszönömöm direkt lett a törölve ha igen akkor szóljatok mert most megint leírom hogy köszönöm, mert egyszerűen nem akarok bunkó lenni  Mosolyog
Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
Nikkie
VIP

« Válasz #640 Dátum: 09 dec 19, 13:44:13 »

Ha csak annyit tartalmazott a hsz, hogy köszönöm, akkor a 4 szavas szabály miatt lett törölve. Nevet

De...
Lenne 3 kérdésem. Nevet

1. Lehet tudni, hogy Minato kb. mennyi ideig volt Hokage? Kb. mennyivel választhatták meg a Kyuubi támadás előtt?
2. Rin-nek mi a vezetékneve? (Lehet-e egyáltalán tudni?)
3. Jól tudom, hogy Obito halála és a Kyuubi támadás között kb. 2 év telt el?

Ha már lettek említve valahol a válaszok, akkor sorry. Mangában nem emlékszem, h lettek volna így konkrétan, Data Book-ot meg nem olvasok. Pirul

Ha válaszol vki, annak előre is köszi! ^¸^ (Nehogy úgy járjak, mint Nauzika.) Pojén
Naplózva
Nauzika
Chuunin
*

« Válasz #641 Dátum: 09 dec 19, 20:31:21 »

1. Szerintem nem sokkal előtte pedig nagyon fiatal volt de pontos adatra nem emlékszem Szomorú
3. Nekem is úgy  rémlik 2-3 év de persze nem biztos  ^^
 u.i.: valami hosszabb köszönetnyilvánítást kell kitalálnom Nevet
« Utoljára szerkesztve: 09 dec 27, 20:02:04 írta Nauzika » Naplózva

Walt Disney

Andrew Matthews
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #642 Dátum: 09 dec 23, 09:35:36 »

A Gaiden idején Minato még nem volt Hokage, az biztos... Gondolkozik
Naplózva
Temari-san
ANBU újonc
*

« Válasz #643 Dátum: 10 jan 09, 17:39:53 »

Lenne egy olyan kérdésem, hogy a sima Narutonak hanyadik résztől kezdődik az utolsó évadja, és röviden miről szól?
Ezek azok a részek, mikor Gaaráék jönnek Konohába harcolni meg minden, csak azt nem tudom, miért, mert nem néztem végig a sorozatot.
Hát jah, elkezdtem nézni, eljutottam kábé a 110-ig, meg láttam a NaruSasu harcot, de meguntam, mert volt egy olyan soor, mikor a Gai csapat meg Naruto valami szellemet hajkurásztak vagy nem tudom, és a sokadik rész után már marhaunalmas volt. És azóta nem néztem tovább, de láttam képeket az utolsó részekből, mikor megint megjelenik a "ShikaTema", csak nem tudom, mikortól nézzem az epizódokat ha csak azt akarom megnézni...  smirksweat
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #644 Dátum: 10 jan 09, 18:37:38 »

Kezdjük azzal, hogy az évad szó sorozatoknál az angol season szó magyarra változata. általában a sorozatoknál az évad egy évben leadott kb 22-26 epizód, és a szünet mellett általában a történetben is van egy kis ugrás, megújulás..stb.
viszont a Naruto folyamatos cselekményszálal rendelkezik, így voltaképp az egész sorozatot tekinthetjük egy évadnak, ami így már helytelen kifejezés.
Miután Narutó hazakerült Sasukéval vívott harc után, onnantól kezdve a történet egészen a végéig fillerekből áll. az utolsó 220. rész érdemes megnézni mert az csak félig filler és továbbiszi a történetet.

Mondjuk fillereknél a 203. résztől ajánlom. az első történe elmenne gy movinak is, a másik egyben az utolsó fillertörténet pedig gaarárol szól, a Shippuudenben van egy nagyon halvány utalás ezekre a részekre.

Na meg talán a csillagfalus részeket nézd meg, 178-183 az ost-je a híres Natsuhiboshi xD

na még a 186. rész is jó xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 41 42 [43] 44 45 ... 70
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins