pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #405 Dátum: 08 feb 15, 19:57:28 » |
|
Na én még a fordításokhoz akarok hozászólni: fantasztikus.szupper, jó hogy valaki ilyesmivel is foglalkozik, lementem tőle hídba de komolyan!!!!! NA meg én még csak a végére lennék kíváncsi nagyon...am az eddigi részek közül az utolsónak mi is a vége?
Aha szerintem is tök jó a fordítás, jobban szeretem feliratosan mint magyar szinkronnal, úgy nagyon rossz, szerintem. Mester: Nagyon klassz videó:D Halálra kacagtam magam:D ne tudjátok hol lehet ezt a kiegészítőt vagy mit letölteni?
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #407 Dátum: 08 feb 17, 16:02:12 » |
|
ember ... xD hmm ... ha volt kyuubi akkor ugye nem rombolta le az osztálytermet? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #408 Dátum: 08 feb 17, 16:27:00 » |
|
A miosztályunkból is nézik egy páran. Meg van egy csaj aki akkora láma a Naruto témában. Különböző dolgokat"bemagol" netről utána elmondja nekünk de azt nem tudja h mit jelent, amit mondott. ;D
|
|
|
Naplózva
|
Kócos kis romantika tejfogával a szívembe mart. Anyum: Zakuro Apum:Gangstakun Hugim:Tenchi Senseiem:Adachi CHPK 3-as számú tagja
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #409 Dátum: 08 feb 17, 16:36:54 » |
|
hááháh az szép... lehet csak menőzni akar
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pomegranate
Chuunin
Nem elérhető
Kabalababa XD
|
|
« Válasz #410 Dátum: 08 feb 17, 16:38:34 » |
|
Jah .. meglehet... Meg nem is látta az első kb 80 részt de ő már kéri tőlem a 150.től ;D Olyan szerencsétlen.. nem is ért belőle semmit.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BM5
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #411 Dátum: 08 feb 17, 16:41:19 » |
|
javaslom nézessétek vele végig az egészet :-\
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rock_Lee
Vendég
|
|
« Válasz #412 Dátum: 08 feb 18, 21:17:37 » |
|
Én is előőször csak az első évado láttam és a Shippuuden mind a 47 részét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #413 Dátum: 08 feb 25, 22:04:16 » |
|
Sziasztok! Akik olvassák a mangát, azokhoz lenne egy kérdésem: Akkor most hogyis van? Sasuke elnyelte Orochimaru szellemét, Kabuto pedig a testének a maradványait ülteti saját magába?
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
|
vash21
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #415 Dátum: 08 feb 25, 22:31:31 » |
|
Jaja emlékszem, csak az nemvolt tiszta, hogy akkor most kiben milyen része van... Meg mondjuk kicsit fura, hogy Orochimaru ennyire nemvolt ellenfél (Oké tudom, hogy le volt gyengülve, meg minden, de akkoris Sannin...) Szóval gondolom, hogy lesz még valami fontos szerepe...
|
|
|
Naplózva
|
Geeez...
|
|
|
baska
Akadémiai tanár
Nem elérhető
alsógatyát kivűl hordo superhero
|
|
« Válasz #416 Dátum: 08 márc 04, 21:43:52 » |
|
Valszeg átveszi kabuto testét vagymi...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dosu
Vendég
|
|
« Válasz #417 Dátum: 08 márc 04, 23:43:15 » |
|
Az én osztályomban vagyunk vagy 5-en akik nézik.ebböl ketten néztek végig a simát.Plusz a shippudenböl ami van. De mi azzal ütjük el a szünetet hogy bonyolult kérdéseket teszünk fel egymásnak.Mondjuk hány kunait dobott el.Melyik jutsunak mi a neve.Meg kézjelekböl ha felismerhető melyik technika :DHozáteszem én nagy unszolásra néztem meg először jetixen :nugget:Kicsit röhögtem rajta .Na mondom inkább megnézem fent van-e valahol japánul :DDe ez már off Kabuto még rejtély de nagy rá az esély hogy Orochimaru átveszi az irányítást.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #418 Dátum: 08 márc 05, 20:46:35 » |
|
Srácok, valaki meg tudná-e mondani, mi Konannak, a családi neve? Wikin nics fen, csak azért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zakuro
Chuunin
Nem elérhető
|