Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1575 Dátum: 13 okt 11, 19:53:13 » |
|
Belenézek, de majd meglátjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1576 Dátum: 13 okt 11, 19:59:34 » |
|
Heuráka! Nem nem most nem ezt ajánlom attól függetlenül, hogy van ilyen.
A Gosick. Gondolkodos, nem horro némikép korhatá... (shounen) és nem school li... habár nem nem scool life.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Wellin
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1577 Dátum: 13 okt 12, 20:16:00 » |
|
Szép napot ! A Code Geasshoz hasonló mély történetű , hasonlóan érdekes főszereplővel és némi szerelmi szállal megfűszerezett animét keresnék.Természetesen hasonlóakat láttam , mint a Death Note , illetve a Gundam sorozat ( elsősorban a 00 , aminél elég sok hasonlóság is van). Mégis viszonylag hosszú keresgélés után se találtam hasonlóan megérintő sorozatot , így remélem tudtok segíteni ebben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Duuu
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1578 Dátum: 13 okt 12, 23:34:05 » |
|
Shiro: kösz Wellin: Ha ugyan olyan zseni karaktert keresel, akkor "One Outs", bár ez sport anime és túl sok szerelmi szál nincs benne. Mély történetre, a: "C - The Money of Soul and Possibility Control"-t ajánlom, bár a szerelmi szál itt sem erős annyira. Illetve a jó öreg "Heroic Age"-nek is azért elég mély története van szerintem. Bár azt valószínűleg már láttad. Talán ez passzol leginkább ahhoz amit leírtál. Esetleg még a "K-Project" vagy a "Phantom: requiem for a phantom" érdekelhet. Nehéz bármit is, mert a Code geass az nállam is viszi a pálmát
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 12, 23:51:03 írta Duuu »
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1579 Dátum: 13 okt 13, 14:48:57 » |
|
Szóval ilyen régi ami újonnan készült.
Berserk sorozat, kitalált európai középkord, kardoznak, meg véreznek (ez kicsit régebbi) Claymore ez is, csak kicsit több fantasy elemmel. Utawarerumono. Ez inkább japán középkor meg némi fantasy. Seirei no Moribito ez ilyen kitalált japán középkor szerűség, ebben némileg kevesebb a harc. Sword of Stranger. Ez movemovie, ez új, ebben is kardoznak nagyon vagányul. Brave 10. sengoku kor, nindzsák szamurájok, meg ilyenek Guin Saga ez is fantasy középkor, seinen harcolnak, kalandoznak.
Ha viszont a mondern technológiák közé nem sorolod az ilyen iparosodás kori állapotokat. 19sz, vagy 20sz eleje. Akkor még tudom ajánlani a következőket.
Fullmetal Alchemist Brotherhood (de gondolom már láttad) Allison to Lillia kitalált 20.sz eleji környezet, kaland Gosick 20.sz eleje, nyomozós, krimi, dráma Egyéb modern technikától mentes,amihez már nincs kedvem írni. Wolfs Rain Spice and Wolf Shinsekai Yori Tears to Tiara Ikkitousen (ez modern, de kütyüket nem igen használnak)
Ezek így nagyjából megfelelnek, talán a komorság egy kicsit változó.
Berserk kész. Nem volt rossz, hiszen végignéztem. De kedvenc nem lesz. Az eleje uncsi volt picit, a közepe erős, a vége nem passzolt hozzá (tudom, a manga pedig pont ezekről szól). Azt hiszem a fantasykat hanyagolom. Nézzünk bele a Seirei no Moribitoba
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 okt 13, 16:44:24 írta zoldkabatos »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1580 Dátum: 13 okt 13, 16:49:47 » |
|
Berserk manga nem arról szól, mint amiről az anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Janee1990
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1581 Dátum: 13 okt 15, 19:01:12 » |
|
Valaki tud valamit az Ao no Exorcist animéről? Csak az első évadot találtam meg. (25 rész) Ismert még Blue Exorcist vagy magyarul A kék ördögűző címen.
|
|
|
Naplózva
|
Én leszek a 17852361788652957646278937526783652776574295546287. Hokage!!
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1582 Dátum: 13 okt 15, 20:38:51 » |
|
Tudtommal csak 25 rész van.
Egy vicces, school life vagy slice of life feelinges animét keresek. A poénok ne legyenek eltúlozva, de lehessen sokat nevetni. Jöhet hasonlóból is mint a Boku wa tomodachi. A lényeg hogy nem kellenek szupererők bele, semmi harc csak átlagos minden és teli jó poénokkal. Romantika is lehet benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1583 Dátum: 13 okt 16, 08:57:53 » |
|
Pár vicces-mókás School Life, Slice of Life anime: (egy kettő tartalmaz nyomokban fantasy-t, de ez nem igen változtatja a műfajt valami szuperhősös izébizére.
Tora Dora Love Hina Clannad Baka to Test to Shoukanjuu Little Busters Tari Tari Special A Hanasaku Iroha K-On Hentai Ouji to Warawanai Neko. Ore no Kanojo to Osananajimi ga Shuraba Sugiru
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zoldkabatos
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1584 Dátum: 13 okt 22, 11:47:28 » |
|
Szóval ilyen régi ami újonnan készült.
Berserk sorozat, kitalált európai középkord, kardoznak, meg véreznek (ez kicsit régebbi) Sword of Stranger. Ez movemovie, ez új, ebben is kardoznak nagyon vagányul. Brave 10. sengoku kor, nindzsák szamurájok, meg ilyenek Guin Saga ez is fantasy középkor, seinen harcolnak, kalandoznak.
Ha viszont a mondern technológiák közé nem sorolod az ilyen iparosodás kori állapotokat. 19sz, vagy 20sz eleje. Akkor még tudom ajánlani a következőket.
Fullmetal Alchemist Brotherhood (de gondolom már láttad) Allison to Lillia kitalált 20.sz eleji környezet, kaland Gosick 20.sz eleje, nyomozós, krimi, dráma Egyéb modern technikától mentes,amihez már nincs kedvem írni. Wolfs Rain Spice and Wolf Shinsekai Yori Tears to Tiara Ikkitousen (ez modern, de kütyüket nem igen használnak)
Ezek így nagyjából megfelelnek, talán a komorság egy kicsit változó.
Sword of the Stranger nem volt rossz, de semmi extra nem volt benne, ami miatt megragadna Lássuk a következőt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SweetDemon
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1585 Dátum: 13 nov 01, 11:51:32 » |
|
Hello mindenkinek . Tudnátok ajánlani fantasy animét/animéket, amibe egy kevés szuper képesség van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zitagirl
Legendás Sannin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1586 Dátum: 13 nov 01, 12:12:11 » |
|
Fairy Tail (bár gondolom ezt már ismered), Magi, Shaman King. Ezek eléggé fantasy kategóriájúak (tán a harmadik nem annyira) és jó animék, bár a Maginál a mangát ajánlanám jobban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1587 Dátum: 13 nov 01, 14:59:32 » |
|
Fantasy és kevés benne a super képesség?
Natsume Yuujinchou Air xxxHolic Mirai Nikki Bakemonogatari Clannad Shuffle Ookami Kodomo no Ame to Yuki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1588 Dátum: 13 nov 01, 22:49:35 » |
|
Valaki tud egy hunter x hunter-hez hasonló animét amibe az eszüket is használják a harcnál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hakuu
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Puding erőmű vezető
|
|
« Válasz #1589 Dátum: 13 nov 02, 08:53:02 » |
|
Arcana famiglia Ez is kissé fantasy jellegű igaz nincs sok "szuper képesség" benne de én mondjuk imádtam meg talán a Beelzebub bár ehhez kell egy fajta türelem mert eléggé fárasztó de nagyon vicces. Bár annyira nem mondanám fantasynak Viszont tudtok jó never endingeseket? (op,naruto,bleach, ezeket már láttam) csak mert inkább az ilyen hosszabb animék jönnek be, ha nem is never endinges de valami hosszút mint pl a reborn, csak ne ilyen nyálas-romantikus cuccost
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|