|
nemmind1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1486 Dátum: 13 jún 29, 11:44:51 » |
|
Valaki tud ajánlani olyan animét amibe sokat harcolnak és nem olyan hogy kis miska dühös és level uppol hanem megdolgoz az erejéért és magyar felirattal megtalálható
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1487 Dátum: 13 júl 01, 21:19:44 » |
|
Lányok és Fiúk! Egy olyan 45 perces "Movie-t" szeretnék ajánlani, melyet ismertetője alapján a depis lányokon kívül kb senki sem nézne meg (nekem ajánlották!! ). A besorolása is mindössze ennyi: romantic, DE és ez egy nagyon nagy de, hatalmas hiba lenne kihagyni! Elképesztő rajzolás (kb a csúcs!), jelenleg szebbet lehetetlen találni, nagyon szép romantikus és érdekes történet, bónuszként az OST is ott van a szeren! Egy másik magyar animés oldalon (Titan fordítói) letölthető akár Full HD-ban is. A csapat ennél a munkájánál is odatette magát, emiatt érdemes minél jobb minőségben megtekinteni a Movie-t. Végül pedig a remekmű címe: Kotonoha no Niwa (angolul: The Garden of Words)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 01, 21:20:54 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1488 Dátum: 13 júl 01, 21:24:29 » |
|
Én is láttam. Nagyon szép anime, remek történettel. Shinkai Makoto ismét nagyot alkotott. A neve már magában garancia a szép romantikus , kicsit keserédes történetre. Én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Tőle ajánlanék én is egy kis rövid filmet: Hoshi No Koe címmel. nagyon szép, szomorú történet, a végén egy gyönyörű dallal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1489 Dátum: 13 júl 04, 20:39:38 » |
|
Most kezdtem bele nemrég a Shiki ( élőhalott ) című animébe és nagyon megtetszett. Na most én ilyen kategóriában mint ez keresnék animét / mangát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1490 Dátum: 13 júl 04, 21:37:05 » |
|
Mármint zombis?
Akkor High School of the Death.
Vagy ha ilyen pszichós véres dolgot keresel, akkor Mirai Nikki és Dead Man in Wonderland
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pawa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1491 Dátum: 13 júl 05, 22:09:14 » |
|
Hello.
Tudna nekem valaki ajánlani valami olyan vígjáték/iskolai élet/slice of life típusú animét mint pl a Mitsudomoe ,A Channel,Acchi Kocchi? (aranyos graf ,idióta karakterek ,semmiről nemszóló történet)
Előre is köszi.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1492 Dátum: 13 júl 06, 23:27:54 » |
|
Ezt a Kotonoha no Niwa moviet én is kinéztem már pár hete magamnak, akkor megjegyzem így külön És tudnátok nekem a tervezett listámról valami NAGYON jó, kellemes vidám/kicsit hülyülős animét mondani? A Nichijou-ról ki mit tud? Ja és előny, ha nem szerepel a címben a 'Gargantia' szó betűi közül egy sem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 06, 23:36:27 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1493 Dátum: 13 júl 06, 23:59:19 » |
|
Ennyire nem tetszett? :DD Hát ízlések és pofonok =D
Mindenesetre én a helyedben ezeket nézném meg:
Kamisama no Memochou Natsume Yuujinchou Gankutsuou
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1494 Dátum: 13 júl 07, 00:07:12 » |
|
Az volt a szörnyű, hogy(főleg a vége felé) rengeteg jó csavar benne, amivel ha törődnek is, akkor rohadt jó anime lehetett volna, de mivel nem tették ezt meg, sablonos maradt az egész. A legvégén meg nem tudtam hogy sírjak vagy nevessek, még mindig fáj konkrétan a fejem. Szerintem lefekvés előtt nézek pár fasza AMV-t attól hátha lenyugszom Mondjuk meg is érdemlem, már az elején éreztem hogy nem leszünk jóban, csak én voltam ekkora hülye hogy végignézzem ennek ellenére. 5/10. Azóta lett pár ötletem mit nézzek(Nichijou, Clannad OVA, Sayonara Zetsubo Sensei, Kertvárosi Gettó, Needless), de ha egyikkel se vagyok most kompatibilis, akkor azokat fogom. szerk: na végül egy GTO lett a dolgoból, de sebaj
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 00:19:44 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1495 Dátum: 13 júl 07, 08:20:18 » |
|
A GTO kötelező, alap a humor kategóriában!
Tény, hogy a Gargantia lehetőségek tárháza volt, de csak egy nagy besülés lett belőle. Lehet a kevés (13) rész volt az oka, de láttunk már 12 részben bonyolultabb és komolyabb animét is (pl Madoka). Már a 4-5. részben érezhető volt az erős Slice of life beütés, így én is másképp néztem. Nagyon gyenge 8 pontot adtam rá.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1496 Dátum: 13 júl 07, 10:39:49 » |
|
Ezt sem a bishik miatt nézik a lány nézők ha valaki látta az első részt és valami értelmes dolog akkor szóljon, mert belenézek, de ez 1. látásra tipikusan lányoknak szánt anime.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1497 Dátum: 13 júl 07, 11:26:14 » |
|
Belenéztem... Egyik szemem lehunyva, a másik csak félig nyitva és háttal a monitornak. Eddig semmi "vészes" nem volt, sőt, semmi értelmes dolog sem történt. Az 1. rész kb 100%-ban Slice of Life volt, az úszásról is csak beszéltek. Az tény, hogy a férfi testeket vetkőzés közben minden oldalról mutogatták. Itt az összefoglaló :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 júl 07, 11:26:46 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1498 Dátum: 13 júl 07, 14:02:17 » |
|
Ez az amit úgy hívnak hogy lányecchi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1499 Dátum: 13 júl 12, 21:36:48 » |
|
Olyan animét keresek ami mellett a Fairy tail manga is elbújhat, olyan sok ecchi van benne vagy a másik lehetőség ami még érdekelne az a bátyó-hugi szerelmi páros. Hogy miért éppen az utóbbi? Nem tudom. Ilyen kedvem van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|