dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1470 Dátum: 13 jún 25, 15:37:00 » |
|
D.Gray-man jó anime? Mi a véleményetek róla, megéri belekezdeni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1471 Dátum: 13 jún 25, 15:53:11 » |
|
Szereted az ao no exorcistet? (Akkor nagy valószinűséggel tetszeni fog) Amúgy igen,nem rossz kis anime...Szerintem megéri megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1472 Dátum: 13 jún 25, 17:09:00 » |
|
Ao no exorcist az egyik nagy kedvencem Sajnálom is hogy már vége
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1473 Dátum: 13 jún 26, 07:05:29 » |
|
Azt esetleg meg tudod mondani hogy hol tudnám megnézni HD minőségben és feliratosan? szinkronosan nem olyan jó...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1474 Dátum: 13 jún 26, 12:40:52 » |
|
HD-minőségben sajnos nincs fent indán,de feliratosan igen, csak elég gyér a képminőség... Szóval ha annyira akarod jó minőségben megnézni akkor lekell tölteni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1475 Dátum: 13 jún 26, 17:21:39 » |
|
Tudnál 1 értelmes oldalt ajánlani ahol az összes részt megtalálom? nem csak egyet-egyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1476 Dátum: 13 jún 26, 17:36:21 » |
|
Persze,pü-be küldök linket ,meg hogy honnan töltsd le a feliratot. Ahj,annyi animét néztem meg mostanában és egyik se éri el a jó szintet.. (nálam) Psycho-pass meg a shinsekai yori volt a favorit tavaly,kiváncsi vagyok hogy lesznek-e ilyen animék idén... Esetleg valami "jót" tudtok nekem mondani ? Ami megfelel a kényes izlésemnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 17:47:46 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1477 Dátum: 13 jún 26, 19:17:57 » |
|
Egy MAL-t ilynkor jó lenne ha linkelnél, hogy tudjam mit láttál már... Ezek nálam mind 8-9-10 pontos animék: Fate/Zero Black Lagoon Durarara Code Geass Chuunibyou demo Koi ga Shitai! Gintama Inu x Boku SS Katekyo Hitman Reborn! Hajime no Ippo Bakemonogatari Sengoku Basara Shiki Sámán Király UN-GO Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 19:18:40 írta Sabaku »
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1478 Dátum: 13 jún 26, 19:34:51 » |
|
Bake/Nise/Nekomonogatari ha szereted a kicsit elvontabb animéket =) Arararagi (Bocsánat dadogtam ) nagyon nagy figura =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1479 Dátum: 13 jún 26, 20:39:21 » |
|
Láttam pár részét a monogatariknak ,de nem fogott meg... 1-2-őt még nem láttam a listádból Sabaku (de ismerem őket) pl; a Code Geass-t ,azt azért nem néztem meg eddig mert mecha meg sci-fi ami annyira nem az én stílusom,pedig mindenki odavan érte...(inkább a horror,thriller) De a többit akkor megnézem.Köszi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 26, 20:42:10 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1480 Dátum: 13 jún 26, 21:50:43 » |
|
Ó a mecha ne zavarjon, én se vagyok oda érte, majdnem hogy a Code Geass az egyetlen amit láttam, de ezt tényleg megéri. A rajzolása is kicsit furának hathat elsőre, nekem legalábbis időbe telt megszokni, de mindenképp megéri, az egyik legjobb történetvezetése+lezárása van amit valaha láttam.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
Zirig
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1481 Dátum: 13 jún 28, 18:06:41 » |
|
Szép Napot ! Nem vagyok teljesen biztos benne ,hogy ennek itt a helye , de nem igazán találtam ehez hasonló témát. A kérdésem az lenne ,hogy a Rave Masters manga megtalálható-e valamelyik oldalon magyarul , internetet böngészve egyelőre nem találtam meg csak angolul és ,hogy őszinte legyek , bár az angol szövegek 70-80 %-át megértem ,mégis magyarul olvasnám el . Mivel egy elég régi mangáról van szó , így lehet ,hogy már nincs fennt sehol, de azért bátorkodok rákérdezni mégiscsak ti talán sokkal jobban informálva vagytok ez ügyben. Köszönöm előre is a válaszokat , amennyiben pedig a kérdésemet rossz helyre írtam ahoz meg elnézést kérek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1482 Dátum: 13 jún 28, 18:21:30 » |
|
Rossz helyen van, de engem nem zavar =D
Nem tudok róla, hogy lenne fordító csapat aki fordítja a Rave-t de majd utánanézek és ha találok valamit küldök egy pü-t.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Groxika
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1484 Dátum: 13 jún 28, 21:16:25 » |
|
Nos én tudnék ajánlani egy mostani animét Nem tudom h ismeritek-e... A neve Shingeki No Kyojin, horror-fantasy szerű. Nekem nagyon bejön, csak hát nehéz, úgy beszélni róla, hogy ne spoilerezzek, szal ha érdekel akkor nézzetek bele C:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|