dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1455 Dátum: 13 jún 15, 17:32:03 » |
|
Nagy bajom van.. = / A listám egyik pillanatról a másikra üres lett szóval arra kérnélek, hogy ha tudtok ajánljatok vmi jó animét. Műfaj: akció, fantasy, iskolai élet, romantikus, sci-fi, shounen Téma: barátság, jövő, középiskola, virtuális valóság, ördögűzés, párhuzamos világ, természetfeletti Igazából bármi más is jöhet amit ti jónak gondoltok, csak a lényeg, hogy szépen kidolgozott legyen mert ha nem az akkor az 1. résznél tovább nem szokásom nézni Pár anime amit láttam már: (ezekhez hasonlót ha tudtok az is megfelel) Maoyuu Maou Yuusha Bleach From the new world Eureka Seven + Ao Druaga no Tou: The Aegis of Uruk Druaga no Tou: Sword of Uruk Chrno Crusade Rosairo to Vampire Ragnarok, the Animation Puella Magi Madoka Magica Vampire Knight Guilty Crown Mirai Nikki Kyoushirou to Towa no Sora Busou Renkin Dusk Maiden of Amnesia Zero no Tsukaima Shakugan no Shana Dakara Boku wa, H ga Dekinai Codebreaker Psycho Pass Zetsuen No Tempest Angel Beats Vividred Operation 11eyes Ookami Kakushi Isekai no Seikishi Monogatari 07-Ghost Senran Kagura Deadman wonderland Hiiro no Kakera Little Busters Blue Exorcist Gosick Da Capo III Chrome Shelled Regios Kyoukai Senjou no Horizon Date a Live Arata:The Legend Infinite Stratos Valvrave the Liberator Accel World High school of the dead Medaka Box Highschool dxd Sankarea Magi: The Labyrinth of Magic Naruto Devil Survivor 2 The Animation Shingeki no Kyojin Suisei no gargantia Persze ezek között vannak olyanok is amik még futnak, de lényegtelen Ha tudtok vmit akkor azt megköszönném, most h itt a nyár elég sok szabadidőm lesz és kellene vmi jó dolog
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1456 Dátum: 13 jún 15, 18:03:03 » |
|
Áldassék az Excell és az ő sorba rendező mágiája. Próbáltam olyanokat amik nincsenek a listán, meg úgy nagyjából hasonlókat. Szerintem ennyi elég lesz, többet nincs kedvem gondolkodni. Basilisk Clannad Code Geass Darker Than Black Detroit Metal City Elemental Gelade Full Metal panic FulMetal Alchemist Brotherhood Higurashi no Naku Koro ni Ikkitousen kara no Kyoukai Kaze no Stigma Negima Rainbow Seirei no Mibito Tower of Druaga
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1457 Dátum: 13 jún 15, 18:37:03 » |
|
Egy Black Lagoonnal próbálkozz meg.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1458 Dátum: 13 jún 15, 19:51:07 » |
|
Én is megnéztem a listámat...a kedvenceim : Shiki Another Claymore Blood+ Stein;s gate Mnemosyne D.Gray man SAO Fate-Zero Canaan Meg a to aru-ból az összes...(Persze van amit kihanytam,mert már megemlítették:)...)És ez kb nálam 150 anime közül a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dranny
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1459 Dátum: 13 jún 16, 00:19:53 » |
|
Köszönöm a segítségeteket, azt hiszem most elleszek 1 darabig
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1460 Dátum: 13 jún 19, 19:07:34 » |
|
Hello!Valaki tudna Mondani 1 Slice of life animét Valami Sulis történet ,Fiúk főszerepben. Legyen humoros ,Szomorú talán 1 kis szerelem is belefér..
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1461 Dátum: 13 jún 19, 22:09:19 » |
|
Majdnem azt mondtam, hogy szinte csak hárem animek vannak a kategóriában... De aztán eszembe jutott egy nem is olyan régi sorozat a Little Busters, ami minden feltételednek eleget tesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1462 Dátum: 13 jún 19, 23:09:03 » |
|
Ismét Köszi, Shiro!Rád lehet Számitani mindig Most elkezdtem már nézni a Chihayafuru-t Ha azt befejezem sort keritek Little Busters-re is.
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1463 Dátum: 13 jún 22, 14:49:17 » |
|
Nem tudom, mennyire tartozik ide, de fele királyágom adom annak, aki szerez nekem Code:Breaker mangát angolul, a 220. fejezettől fölfelé... Ugyanis csak egyvalakik fordítják(illetve 6 hete valamiért elment a kedvük), és baromi viccesnek találták a két kedvenc karakterem plusz a legjobb szál szerepletetése előtt szüneteltetni a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1464 Dátum: 13 jún 22, 16:40:26 » |
|
Tudtok olyan Shounen Fight animéket, amelyben egy Edward Elrichez hasonló karakter a főszereplő, és nem egy 130. Son Goku utánzat?
Olyasmikre gondolok, hogy legyen érdekes képessége, ne csak ilyen erős vagyok híró vagyok ellenségnek nekirohanok,ha az lever és power uppal felkelek. Viszonylag legyen értelmes s ne csak egy ilyen jószívű idióta. S a harmadik a tettei azért legyenek hatással a történetre.
Ha tudtok ilyen animét, akkor írnátok egy pár címet? Vagy egyszerűbb lenne a "shounen"-t "seinen"-re cserélni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1466 Dátum: 13 jún 22, 19:01:57 » |
|
Ami nem a megszokott shounen fight kategória, abból talán a Houshin Engi-t ajánlanám, vagy a Kekkaishit. Én csak a mangákat olvastam, az animék eltérnek valamiben azoktól, de nem a tipikus főhősökről van szó, a harcrendszer mindkettőben viszonylag különleges. Inkább már seinen, de a JoJo's Bizarre Adventure-t mindenképp meg kell említeni. Az elején még nem mutatkozik meg annyira, hiszen alapvetően más képességeket használnak a szereplők, de valójában a legkreatívabb harcolós manga/anime ami létezik. A régebbi OVA-t leszámítva ugyanis csak a manga első két részét csinálták még meg animében, ez a két rész még valamiképp elüt a többitől, a harcok itt még kicsivel mainstreamebbek, főleg az első 9 részben. Power-up azonban viszonylag kevés van benne, és azok sem a tipikus lever a sokkal erősebb ellenfél, de erőt ad a harag/barátaim típusúak. Később pedig ha a manga többi részét is elkészítik nyoma sem lesz semmilyen shounen főhősnek, shounen módra zajló harcoknak. A rajzstílus meg a történet hossza azonban talán nem jön be mindenkinek, de akkor sem adom fel a hirdetését, az egyik legrégebbi és igen népszerű japán mangát, amiből már anime is van, több embernek kéne ismernie
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 22, 19:04:24 írta Jama-Dharma »
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1468 Dátum: 13 jún 24, 19:25:20 » |
|
Kicsit bonyolult, de a helyzet a következő:
A manga 8 részből áll (a 8. még most megy) amik laza kapcsolatban állnak egymással. Viszont a megfilmesítésük (azaz animálásuk) nem sorrendben történt.
A manga 87-ben kezdődött, annak a 3. része, a Stardust Crusaders a legnépszerűbb és legismertebb, amiből 93-ban csináltak egy OVA sorozatot, de csak a második feléből (azt hiszem annyira népszerű volt, hogy feltételezték az emberek úgy is tisztában vannak az előzményekkel). Végül azonban 2000-ben elkészítették az első felét is, úgyhogy ez az OVA sorozat az egész 3. részt lefedi (valószínűleg kihagytak belőle azért dolgokat).
Japánban mindig is sokkal népszerűbb és ismertebb a sorozat, ennek az oka, hogy a szerző szereti a szereplőket, képességeket nyugati együttesekről (főleg rock) elnevezni, viszont ezek meg nyugaton szerzői jog alatt állnak, ezért problémás nyugaton a terjesztése, és ezért is kevésbé ismert.
Aztán 2007-ben a 20. évforduló alkalmából készítettek a legelső részből, a Phantom Blood-ból egy filmet.
Majd a 25. évfordulóra 2012-ben elkezdték animében megcsinálni az egész mangát, kezdve ismét a Phantom Blood-tól. már befejezték a 2. részt, a Battle Tendency-t is. Most ősszel pedig ismét jön a 3. rész, a Stardust Crusaders, és remélem majd a manga többi része is.
Az új anime azért jó, mert elég hűen követi a mangát (persze kicsit kevésbé erőszakos, de még így se egy shounen szintű "blood and gore" tekintetben.) Valamint szerencsére megőrzi a mangaka rajzstílusát is.
Az első két részen még érződik a shounenesebb beütés, de szerintem már azok is nagyon jók lettek (vége a reklámnak).
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 24, 19:33:45 írta Jama-Dharma »
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
dtatar
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1469 Dátum: 13 jún 25, 01:16:43 » |
|
Szeretem ezt a témát (bár eddig még nem írtam ide). Ad szabadidős (amiből nektek hogyan van ennyi? ) tevékenységet. Egyelőre köszönöm nektek a Steins; Gate-et és a D.Gray man-t (és így előre a Fate Zero-t).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|