Lew
|
|
« Válasz #1320 Dátum: 13 márc 06, 17:55:51 » |
|
A Gantz elég jó. Nekem tetszett. Elég véres és klisé mentes. De nem dolgozza fel végig a mangát. Szóval ha elkezded olvasd el a mangát is utána. Van is hozzá magyar fordítás. Deadman Wonderland. Hentelős, véres shunen, jó harcokkal. Ez is jó de szintén félbe van hagyva a story. A manga jelenleg is fut. Tiger & Bunny: Most nézem és elég jó Bár nem véres és inkább poénra veszik de annak tökéletes. Egyébként elég jó animék vannak a várólistádon a nagy részét ajánlom RN-be bele kezdtél már? Vagy megvárod míg befejezik?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1321 Dátum: 13 márc 06, 18:27:05 » |
|
A Mardock Scramble-t és a Deadman Wonderland-t ajánlom. A látvány és a gyilkolászás is elég jóra sikerült. Előbbi csak egy movie, illetve egy 3 movieból álló sorozat, amiből a második rész is kint van. Szerintem azzal várd meg, amíg kijön a harmadik is, úgy ütni fog. A Ga-rei és a Berserk is jó szerintem, de az elég emberfüggő, hogy bedarálják-e. A Berserk mangája szerintem neked még tetszene is. S ha már itt vagyok, akkor ajánlanék egy mangát is, hiába anime ajánló ez. A mű címe Vagabond. A rajzolása elképesztően különleges. Mindenkinek ajánlom. Az egyetlen dolog, amit meg kell említenem, hogy egy 16-os karikát raknék rá azért. Erősen seinen a cucc, de azok között is kiemelkedő darab.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1322 Dátum: 13 márc 06, 18:34:09 » |
|
Darálós alatt itt azt értettem, hogy nagyon nézeti magát Tehát pl. a Steins;Gate második felét, a Fate/Zerot, a Hellsinget és a Darker Than Blacket abba se tudta hagyni az ember. Vlaami nagyon különlegeset szeretnék a maga nemében, mint a Madoka volt például, hogy visszahozza a kedvem animézni. RN-bőlnéztem egy részt azóta, szerintem ma fogok is még egyet... tudnál róla pár motiváló szót szólni? Manga nekem tökéletes, azokat alapból jobban is szeretem. Vagabondról már hallottam, illetve láttem belőle pár nagyon szép képet, de ha te is ajánlod belenézek akkor.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1323 Dátum: 13 márc 06, 19:58:12 » |
|
Kedvtől függően szerintem ezeknek érdemes esélyt adni: - senien: Berserk, Gantz - shounen: Hunter x Hunter (2011) (teljesen más mint a Naruto - Bleach - FT szint) - dráma: Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai - nevetős: Great Teacher Onizuka (nagyon alap a kategóriában) Listád és az én pontjaim: - Great Teacher Onizuka -> 10 pont - Ano Hi Mita Hana no Namae wo Bokutachi wa Mada Shiranai -> 9 pont - Bakemonogatari -> 9 pont - Berserk -> 9 pont - Hunter x Hunter (2011) -> 9 pont - Ichiban Ushiro no Daimaou -> 9 pont (nagyon jó ecchi + cselekmény) - Tiger & Bunny -> 9 pont - Deadman Wonderland -> 8 pont - Gantz -> 8 pont - Shion no Ou -> 8 pont (téma: Shougi + gyilkos keresése) - Kurokami -> 8 pont (komolyabb Shana )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 06, 19:59:15 írta CsukiIce »
|
Naplózva
|
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1324 Dátum: 13 márc 06, 20:00:16 » |
|
Én a Saint Seiya: The Lost Canvas - Meiou Shinwa-t ajánlanám így hirtelen , vagy a C nevezetű animét .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1325 Dátum: 13 márc 06, 21:09:51 » |
|
Natsuyuki Rendezvous, nagyon nézeti magát ha valaki szereti ezt a műfajt. Én imádtam, szerintem nagyon aranyos. Uraboku és Togainu no Chi engem egy kicsit fárasztott pedig én aztán imádom a BL-t. Deadman Wonderland-et én is ajánlom, és persze Gantz
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1326 Dátum: 13 márc 07, 15:04:30 » |
|
RN-bőlnéztem egy részt azóta, szerintem ma fogok is még egyet... tudnál róla pár motiváló szót szólni?
Napviharok, Emberiség 5/6-ának kiírtása, bizarr halál eset, emozás, utalás a Steins Gate-re
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1327 Dátum: 13 márc 07, 15:20:50 » |
|
Már a 3. rész is sejtetett pár nagyobb dolgot, plusz amit írtál.. jól hangzik Csak be kéne osztani a maradékot 3 hétre. Az ajánlásokat meg köszönöm, már meg is van, mit fogok nézni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
DenTeK
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1328 Dátum: 13 márc 07, 19:44:42 » |
|
Gantz Animének a Mangáját hol tudnám nézni? vagy olvasni???
|
|
|
Naplózva
|
Dobj a farkasok közé, és zárd be az ajtót én csak attól félek,hogy a farkasoknak bajuk esik, és Amikor eszedbe jut az, hogy aligátorverembe dobsz, jusson eszedbe az is, hogy kivagyok éhezve.
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1329 Dátum: 13 márc 13, 15:49:16 » |
|
Shinsekai Yori nagyon tetszik,egyhuzamban megnéztem az egészet,esetleg ehhez hasonló animét tudna valaki mondani? Lényegében,szupererőről,démonokról,és a múltban játszódik,persze van benne romantika (mind2 fajtából )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 13, 17:21:41 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1330 Dátum: 13 márc 13, 18:04:51 » |
|
Shinsekaihoz hasonló a Ergo Proxy, de a jövőben játszódik. Viszont én úgy tudom, hogy a shinsekai is, legalábbis nekem így jött le a történet alapján
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1331 Dátum: 13 márc 13, 18:11:31 » |
|
Azt hiszem nevezhetjük fordított jövőnek .. Az elejét láttam pár héttel ezelőtt ,de aztán leraktam.Most ráértem és egy huzamban végignéztem annyira jó volt,főleg amíg éltek a főszereplők,egy kicsit túloztak ,hogy annyi fontos szereplőt megöltek benne,jó mondjuk egyedül a barna hajú csaj mondható igazán főszereplőnek,nekem már az elején leesett. Magyarosítást mikor fejezik be végre? ( nem csak fiú-lány kapcsolat volt,vagyis érdekessé tette a dolgokat xD) Végére megutáltam azt a kétszínű meztelen pockot,minden amiatt történt.Na de ő neki köszönhetőek az események.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 13, 19:32:53 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1332 Dátum: 13 márc 15, 17:24:33 » |
|
Satorou is életben van még. Maria sem biztos hogy meghalt. A barna hajú csaj alatt meg Sakit érted? edit: Bár az hogy Maria meghalt majdnem 100 % Tekintve hogy megtalálták a csontjaikat. edit2: Az anime egyébként a távoli jövőben játszódik, azonban a most élő emberiség szándékosan nem akarja fejleszteni a technológiáját. Egyrészt mert veszélyes, másrészt mert nincs rá szükség. A szörnypatkányok meg ugye tudjuk hogy a múlt technikáját használták fel. Bombák, csapdák, puskák , gáz stb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 15, 17:30:03 írta Lew »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1333 Dátum: 13 márc 15, 18:29:06 » |
|
Ja egyedül Satoru,Maria meg az a gyerek (mamoru) tuti hogy meghaltak,az a meztelen pocok megölte őket. Most kiváncsi leszek mi lesz Shun-nal ,mert feltűnt,de nem tudom hogy most ember vagy szellem? (A Szellem valószínűbb) A végére meg lehet kapunk egy olyan happy end-et ahol meghal mindenki aztán a mennyországban együtt lesznek . Tényleg happy end xDD Igen,a végére rájöttem a dolgokra. Hm,viszont megnéztem a mangát,hát hogy is mondjam,eléggé elüt a 2 ,mintha nem is ugyanarról a műről beszélnénk.És most fordítva van,az anime van jobban megcsinálva. Eddig mindig fordítva szokott lenni. Ehhez hasonló anime ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 márc 15, 20:23:46 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Yorkk
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #1334 Dátum: 13 márc 18, 17:39:47 » |
|
Sziasztok,a durarara!!-ba érdemes belekezdenem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|