Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1290 Dátum: 13 feb 26, 15:41:13 » |
|
Nekem SG első fele volt kb. 5-7 nap mire megnéztem, de utána szerintem szünetet sem tartottam Kb. négykor feküdtem le aznap. Remélem akkor a RN-ból is egy hasonló anime lesz, bár első rész alapján nagyon nehezen tudom elképzelni.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
rondár
|
|
« Válasz #1291 Dátum: 13 feb 27, 22:52:17 » |
|
az amerikai focit nemszeretem. Az jó, mivel a Slam Dunk kosárlabdás. xD
|
|
|
Naplózva
|
"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1292 Dátum: 13 feb 28, 09:30:41 » |
|
Én csak a Tsubasa kapitányt láttam a sport animék közül,amikor még ment az RTL-en,azt is azért néztem mert a fociról szólt,meg mert akkor még fociztam.A többi nem igazán tudja lekötni a figyelmem.Na meg a Saki Mahjong,ha azt vehetjük sportnak.xD Most az olyan animék érdekelnének,mint pl:Psycho pass,canaan,Darker than black,Mnemosyne.Ilyen lövöldözős,esetleg lehet benne egy pici maffia,terror.Vagy mondjuk valamiféle szövetségek közti háború.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 28, 20:48:12 írta dreamfolow »
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1293 Dátum: 13 feb 28, 10:00:04 » |
|
Sport animék közül az Overdrive egész tűrhető. Bár szenvednem kellett a sorozat első felében a retardált főszereplő miatt és majdnem dobtam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #1294 Dátum: 13 feb 28, 16:57:25 » |
|
dreamfolow, próbáltad már a full metal panicot? Bár az egy kicsit má
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
|
|
« Válasz #1295 Dátum: 13 feb 28, 18:02:11 » |
|
Most az olyan animék érdekelnének,mint pl:Psycho pass,canaan,Darker than black,Mnemosyne.Ilyen lövöldözős,esetleg lehet benne egy pici maffia,terror.Vagy mondjuk valamiféle szövetkezetek közti háború. A kategória egyik legjobbja a Phantom: Requiem for the Phantom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1296 Dátum: 13 feb 28, 21:50:15 » |
|
Terveztem megnézni a katekyo hitman reborn-t és D.graymant de khr-ről rosszakat olvastam, szóval nem tudom érdemes e belekezdenem. Kosárlabdás vagy sportos animét keresek. Legjobbak érdekelnek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1297 Dátum: 13 feb 28, 22:00:54 » |
|
Kenton a D.Gray-mant mindenképpen nézd meg A hugim nézett egy teniszeset, mahd ideküldöm
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1298 Dátum: 13 feb 28, 22:07:23 » |
|
Bele is fogok, csak a kék őrdogűző után már unalmasnak találnám. Nem szoktam 2 animét egymás után a hasonló kategóriából nézni. Még várok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #1299 Dátum: 13 feb 28, 22:12:44 » |
|
A khr szerintem zsír anime, bár egyelőre le van zárv, de úgy tudom van esély, hogy befejezik. Viszont a mangájának a végéről én is azt hallottam, hogy ratyi lett, de szerintem mindenképp érdemes belekezdeni.
|
|
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #1300 Dátum: 13 feb 28, 22:42:50 » |
|
Na megtudtam. Tennis Prince, de a tesóm szerint inkább lányoknak való
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1301 Dátum: 13 feb 28, 23:02:01 » |
|
Kosárlabdás vagy sportos animét keresek. Legjobbak érdekelnek. Kuroko no basket-t láttad/olvastad már?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1302 Dátum: 13 feb 28, 23:18:04 » |
|
Igen, épp tegnap. Amúgy horror és thriller-ből melyik a legjobb?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #1303 Dátum: 13 feb 28, 23:27:06 » |
|
A Kuroko no basket mangája még most is tart, az animéjét nem nagyon nézem, így nem tudom, hogy még folytatják-e, de a mangáját átszoktam nyálazni, mert egész érdekes, de semmi több Ja, és ha kell sportos anime, akkor a jó öreg Tsubasa kapitány a legjobb ezek közül, vagy a Hajime no Ippo Horrorból nem sokat tudok ajánlani, mert igazándiból szeretem a horrort, de nem vagyok az az ijedős fajta. Animén keresztül meg aztán főleg Talán próbálkozz meg a Cage of Eden vagy Highschool of the Dead mangájával vagy animéjével. Thrillerből mondanám inkább a Death Note-ot, de az inkább krimis, meg eléggé death metal feelingje van az animéjének
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1304 Dátum: 13 feb 28, 23:28:42 » |
|
Horror és thriller?
Higurashi, Hell Gril, Ghost Hunt, Umineko.
Ezeket tudom amik jók.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|