Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1275 Dátum: 13 feb 22, 19:02:33 » |
|
Én még csak az első részt láttam. De annak én sem fogok örülni. De akkor nagyon durván ráhibáztam az ánusszaggatásra.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 22, 19:03:31 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #1276 Dátum: 13 feb 22, 19:51:48 » |
|
Akkor majd nézed besunyt szemmel. Aszem én is adok neki még egy esélyt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
pawa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1277 Dátum: 13 feb 23, 20:52:49 » |
|
Hy. Olyan animét keresek amiben a főszereplő "rossz fiú" ( pl:Hei (Darker Than Black),Zwei ( Phantom),és valamilyen szinte ugye Luffy ) A lényeg hogy az alvilághoz,maffiához kapcsolódjon , legyen benne lövöldözés ,vagy valamilyen képesség. Hasonló animéből még láttam a Black Lagoont de Rock lényegében semmit sem csinált. (Psycho Pass megvolt) És ha esetleg lenne valamilyen Sport anime a Kuroko No Basketball,Cross Game,Area no Kishi,Captain Tsubasa,Major,Prince of Tennis-en kivül akkor azokat is szivesen fogadnám. (A Giant Killeren Gondolkoztam de ott a főszereplő nem játékos , Az Inazuma Eleven meg túl meseszerű)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1278 Dátum: 13 feb 23, 21:05:54 » |
|
Hellsing OVA, Black Cat (bár ez speciel nem tetszett, de egy bérgyilkos szerűség a főszereplő), Kaiji az végig ilyen alvilági szerencsejátékos cucc, kemény főszereplővel, de természetfeletti/lövöldözős jelenetek nélkül, aztán ott van a Berserk amiben Guts ugyan nem kifejezetten rossz fiú, de egy brutális vadállat. Meg talán ott van a Hunter X Hunter, amiben az egyik főszereplő bérgyilkosként indul, és vannak jelenetek ahol ez igen jól elő is fog jönni. Sportnak a One Outsot tudom mondani.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 23, 21:06:45 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
pawa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1279 Dátum: 13 feb 23, 21:22:20 » |
|
Köszi,A Black Cat-et láttam és a Hunter x Huntert pedig most értem be. Viszont a One Outs-ba belekezdek.
OFF: A Hunter x Hunter-ről lehet tudni hogy never ending lessz e ? Remélem a Green Islandos arc után nem hadják abba.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 23, 21:23:07 írta pawa »
|
Naplózva
|
|
|
|
Pitor
Vendég
|
|
« Válasz #1280 Dátum: 13 feb 23, 21:31:23 » |
|
Az új sorozatot végig akarják vinni, úgy tudom. meg a manga is tart még, csak beteg a mangaka, vagy valami ilyesmi ezért ritkán van fejezet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnxTheOne
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A világ leendő teljhatalmú ura.
|
|
« Válasz #1281 Dátum: 13 feb 23, 21:45:40 » |
|
Dreamfollow, szerintem a fate/zero jobb mint a fsn (bár még nem láttam végig, most tartok a 21. résznél) Zero komolyabb, és sötétebb a hangulata. Fsn főszereplői meg se közelítik Kiritsugu vagy Kotominét. Servantokrol pár szó, spoilerbe írom, de egyáltalán nem nagy infok, szoval nem irom le hogy melyik fog meghalni, vagy a nevüket, csak azt hogy fontos szerepe van e, vagy mayx egy kicsit a jelleméröl Lancer ugyan az lesz, de a 21. részig nem volt fontos szerepe, Saber is ugyan az, főszereplő, de most sokat szerepel, de zeroban sokkal jobban tetszett, az itteni Rider meg se közelíti Nagy Sándort, és sokkal inkább illik rá az assassin jelző, (bár nagyon dögös) Archer nagyon kemény Berserker hát pont ilyenek képzelek el egy berserkert Assassin meg inkább sabernek tünik, a zeros casternak jobban tetszett a képessége (idézés)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Jama-Dharma
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1282 Dátum: 13 feb 23, 22:00:26 » |
|
Hy. Olyan animét keresek amiben a főszereplő "rossz fiú" ( pl:Hei (Darker Than Black),Zwei ( Phantom),és valamilyen szinte ugye Luffy ) A lényeg hogy az alvilághoz,maffiához kapcsolódjon , legyen benne lövöldözés ,vagy valamilyen képesség. Hasonló animéből még láttam a Black Lagoont de Rock lényegében semmit sem csinált. (Psycho Pass megvolt) És ha esetleg lenne valamilyen Sport anime a Kuroko No Basketball,Cross Game,Area no Kishi,Captain Tsubasa,Major,Prince of Tennis-en kivül akkor azokat is szivesen fogadnám. (A Giant Killeren Gondolkoztam de ott a főszereplő nem játékos , Az Inazuma Eleven meg túl meseszerű) Az Ichi the Killer Episode Zero (OVA) is többé-kevésbé megfelel a kritériumaidnak (rosszfiú főszereplő tekintetében biztosan), de a manga ismerete nélkül nem érdemes megnézni szerintem (habár ha azt olvastad, akkor mindenképp ). Sport animéből én a Hajime no Ippot, vagy a Slam Dunk-ot ajánlanám, meg talán az Eyeshield 21-et ajánlanám (azt még nem láttam/olvastam de elméletileg jó).
|
|
|
Naplózva
|
White Album Gently Weeps + Space Ripper Stingy Eyes
|
|
|
pawa
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1283 Dátum: 13 feb 23, 22:27:25 » |
|
Ty
A Hajime No Ippot elkezdem a Slam Drunk nemigazán jön be ismertető olvasása után,az amerikai focit nemszeretem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1284 Dátum: 13 feb 24, 22:03:10 » |
|
Hy. Olyan animét keresek amiben a főszereplő "rossz fiú" ( pl:Hei (Darker Than Black),Zwei ( Phantom),és valamilyen szinte ugye Luffy ) A lényeg hogy az alvilághoz,maffiához kapcsolódjon , legyen benne lövöldözés ,vagy valamilyen képesség. Hasonló animéből még láttam a Black Lagoont de Rock lényegében semmit sem csinált. (Psycho Pass megvolt) Esetleg Death Note? A főszereplő igencsak rossz fiú, van benne lövöldözés és ha jól emlékszem a maffia is valahogy képbe kerül legalábbis valami bűnszervezet, de régen láttam szal lehet, hogy keverem, de az anime nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1285 Dátum: 13 feb 24, 22:37:08 » |
|
Olyan animét keresek amiben a főszereplő "rossz fiú"
Jormungand, Code Geass, Mirai Nikki, Gankutsou, Hellsing ova , Chaos;Head, Shiki Ezekben valamelyik főszereplő (első látásra ) rossz fiú. Továbbá asszem Sabaku írta hogy dobta a Robotic note's-ot. Neki mondanám hogy folytassa mert kb a 10. rész után úgy beindul hogy szóhoz sem jutok Oo Akinek tetszett a Steins Gate az nézze meg ezt is. És ne tévesszen meg az elsőre gyerekesnek tűnő történet, mert egyáltalán nem az.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #1286 Dátum: 13 feb 24, 23:13:30 » |
|
A Death Notenak az az egyetlen hibája, hogy már mindenki látta. Kezdem azt hinni, hogy az emberek úgy születnek, hogy már tudják az egészet. Hozzák előző életükből vagy ilyesmi. De kétségtelenül az egyik legjobb anime valaha.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 feb 25, 20:02:32 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1287 Dátum: 13 feb 25, 16:42:39 » |
|
@EnxTheOne
Hát igen,nem hiába csinálták meg utána a zerot.Sokkalta jobb volt mint a stay night .Zerora adok egy 8-ast,a stay nightra meg max jó indulattal 4-est...Death Note-ot tényleg szinte mindenki látta,én azért annyira nem vagyok oda érte,ha már a 2007-es animéket nézzük a Claymore jobb lett. Steins:Gate-be belenéztem de elsőre nem igen nyerte el a tetszésemet,de talán ha nagyon unatkozom ráveszem magam. Black Lagoon hasonlít a Canaan-hoz? Mert akkor azt is megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1288 Dátum: 13 feb 25, 19:26:43 » |
|
A Steins Gate-et ne írd le az első 10-11 rész után. Ha végignézed tuti tetszeni fog. Olyan mint a Madoka magica, az első pár rész félrevezető.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hédi
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Tesco Gazdaságos Kage Bunshin
|
|
« Válasz #1289 Dátum: 13 feb 25, 21:52:06 » |
|
A Steins;Gate nekem is kicsit sántított az első pár rész alatt de aztán jön a fordulópont és onnan egyszerűen nem lehet leszakadni róla. Nagy kedvencem lett szóval szerintem adj neki még egy esélyt
|
|
|
Naplózva
|
"Dissect me 'til my blood runs down into the drain My bitter heart is pumping oil into my veins" ------------------------------------------------------- ::MAL:: ::TUMBLR::
|
|
|
|