24 nov 22, 22:21:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391455 alkalommal)
0 Felhasználó és 25 vendég van a témában
Hédi
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Tesco Gazdaságos Kage Bunshin

« Válasz #1110 Dátum: 12 dec 07, 19:26:31 »

Te most a pedofilokhoz és a zoofilokhoz hasonlítottad a melegeket? Eddig csak nem értettem egyet veled, de ez már nevetséges, sok mindent tudnék most írni, de látom, hogy ezt a vitát folytatni teljesen felesleges. Ja és a yaoi 18+nak van jelölve mindenhol, szóval nem tudom mi a probléma.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 19:28:19 írta Hedi-usagi » Naplózva

"Dissect me 'til my blood runs down into the drain
My bitter heart is pumping oil into my veins"
-------------------------------------------------------
::MAL::
::TUMBLR::
dert
Gennin
*

« Válasz #1111 Dátum: 12 dec 07, 19:54:58 »

.
« Utoljára szerkesztve: 15 feb 10, 21:34:20 írta dert » Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #1112 Dátum: 12 dec 07, 20:00:43 »

Okééé... Szóóóóóóval, Gaburieru eszembe jutott még egy anime: Katekio hitman reborn (remélem jól írtam le) amit nagyon szoktak szeretni, bár én még nem láttam, de fent van a megnézendő listán Mosolyog

Nekem tudnátok ajánlani valami igazán drámai művet? Olyat ami mentes fanservice-től és tényleg megérinti az embert, de nem fárasztó Mosolyog
Naplózva

Pitor
Vendég
« Válasz #1113 Dátum: 12 dec 07, 20:02:46 »

Air, az nagyon fasza anime, vagy esetleg angel beats ami még drámai.
Naplózva
Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #1114 Dátum: 12 dec 07, 20:19:50 »

Putir ajánlásai közül Angel Beats-et mindenképp érdemes megnézni, de a témában legalapabb mű a Clannad. Ha drámát akarsz látni az kötelező. Nagisa karaktere kezdetben kicsit fárasztó lehet, de olyan erős érzelmeket képes kiváltani a cucc az emberből, hogy az ő karaktere is teljesen kedvelhető lesz egy pár rész után. Plusz jó drámai cucc még az ef - a tale of melodies/memories is, hirtelen nem tudom melyik volt előbb. A betűs animés oldalon keress rá ha gondolod. Mosolyog

Valami jó pszichológiai seinen cuccot tud dobni valaki? Legyen keményebb, elgondolkoztató mű, mély mondanivalóval, de ne legyen túl sok harcolós jelenet benne. Plusz ne is szezonos cucc. Köszöntem.

----------------------------------

A Rainbowot már láttam, de egyébként tényleg olyasmire gondoltam. Tud még valaki ilyeneket?
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 20:36:10 írta Mistich » Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #1115 Dátum: 12 dec 07, 20:25:46 »

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin
A leírásra is illik amit kértél és az én top 10-es listámon a dicsőséges első helyet foglalja el.
Naplózva
Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #1116 Dátum: 12 dec 07, 21:54:48 »

Köszönöm az ajánlásokat Nevet Én neked mondok egy Ergo Proxy-t. Van mondanivalója, kicsit darkos, nincs benne túl sok harcolós jelenet és igencsak elgondolkodtató bár közel nem olyan zseniális mint a Rainbow és helyenként zavaros lehet, de szerintem egy próbát megér Mosolyog 100%-os pszichológiai seinen Mosolyog

És zárójelesen egy Zetman-t is megemlítenék Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 21:56:30 írta Hedi-usagi » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #1117 Dátum: 12 dec 07, 22:10:26 »

Valami jó pszichológiai seinen cuccot tud dobni valaki? Legyen keményebb, elgondolkoztató mű, mély mondanivalóval, de ne legyen túl sok harcolós jelenet benne. Plusz ne is szezonos cucc. Köszöntem.

A Monster ilyesmi, de azt a listád alapján nézed is, talán még az Aoi Bungaku Series is jó lehet, mert azért vannak kemény dolgok a Japán klasszikus irodalomban (nekem nem tetszett, bár még adok majd esélyt neki) és még a Ghost in the Shell: Stand Alone Complex-et is ajánlanám. Ez utóbbiban minden meg van, jó adag nyomozással megspékelve.

Egyébként látom, hogy elkezdted a Kamisama Dolls-t, mely besorolásánál nem véletlenül van ott a senien. Nekem tetszett, főleg a visszaemlékezős részek és az OST-k. A Mobile Suit Gundam 00 is bőven belefér ebbe a kategóriába, ráadásul szerintem kimagasló helyet foglal el. Az 1. évad 8-10. részétől kezdve a 2. évad végéig komolyan jelen van a pszichológia is.

Ja igen, majdnem elfelejtettem még 2 animét. Egyik a Gankutsuou, melyet már csak a látvány miatt megéri megnézni, de agyalni is kell rendesen. Kicsit dark-os érdekességnek még a Speed Grapher-t ajánlanám.
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 07, 22:15:17 írta CsukiIce » Naplózva

Hédi
Osztag Vezető
*

« Válasz #1118 Dátum: 12 dec 07, 22:14:26 »

Az Aoi Bungaku Series-nek az első története valami hihetetlenül jó, azt tényleg mindenképpen nézd meg  bow A többi már sajnos nekem nem annyira tetszett.
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1119 Dátum: 12 dec 08, 07:35:55 »

No mivel abbahagytátok a kis vitátok, és visszatértetek a helyes útra, így kaptok mindannyian egy virtuális buksisimogatást.  ikszdé

De ha folytatni meritek én aktiválom a kis kobakotokra helyezett tapadó gránátot, oksika?  Mosolyog
Naplózva

Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1120 Dátum: 12 dec 11, 20:53:16 »

Legújabb kedvencem a senguko basara. A zene hihetetlen jó a grafika is és ez a fajta műfaj is bejött. Tudtok esetleg ehez hasonló jó minőségű animét? Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1121 Dátum: 12 dec 11, 21:00:45 »

Rurouni Kenshin, Ninja Scroll (Ebből van sorozat is, az is jó ám.), Kuro Shishi, Basilisk, Berserk (Ehhez kicsi vagy még.), Samurai Champloo, Samurai Deeper Kyo, Sword of the Stranger és talán még az Otogi Zoshi.

Ha ezt mind megnézed, akkor egy időre eleged is lesz az ilyesmiből. Nevet
S persze ne hagyd ki a Sengoku Basara kettőt sem.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #1122 Dátum: 12 dec 11, 21:02:22 »

A második évad ma lett kivégezve Nevet Megnéztem mind a 24 részt Nevet Köszi a tippeket Mosolyog
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #1123 Dátum: 12 dec 12, 07:12:13 »

A Basilisknek van élő szereplős változata is. Kicsit lájtosabb de jó kis nindzsás eksön.
Naplózva

Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1124 Dátum: 12 dec 18, 20:15:13 »

Shiro, még egy régebbi hsz-edre: A Code Breaker heti manga, nem havi és nagyon is megéri olvasgatni:D

Na mostanában elég sok animét néztem, szal a köz érdekében leírom a benyomásaim:

Code Geass R2:
Igazából ide nem tudok újat írni, akit érdekel nézzen be a témájába, ott már agyondícsérték százan százféle módon, teljesen jogosan. 10-es skálnán kb. 15-20as anime. Legjobb lezárás amit valaha láttam könyvben/filmben/animében, akárhol.

Mahou Shoujo Madoka★Magica:
Már a címe is 'ijesztő' az átlagembernek, plusz ha az ember még meg is látja a tündi-bündi karakterdesign-t, akkor lehet bele se kezd az egészbe, ahogy én tettem volna valószínűleg. De igazuk volt azoknak akik azzal ajánlották, hogy egy komolyan pszichológai anime, és bár a végén Madoka döntésével nem értettem egyet, a lezárás is teljesen megállja a helyét. Gondolkodtam, hogy 10-et vagy 9-et adjak rá, mert én nagyon szigorúan pontozok, de azán arra jutottam, hogy már csak azért is megérdemli a maximumot, mert egy ilyen köntösbe volt képes egy ilyen tartalmat bújtatni. Olyan, mint egy rózsaszín mázás süti, amibe ha beleharapsz, széperzseli a torkod a mexikói chili. Kyubey karaktere a leginkább ilyen, először cuki, de aztán a hideg kiráz az élettelen kis gombszemeitől. Nevet

No.6:
Meglepő pozítívum volt az egyik főhős, Shion karaktere, aki bár ránézésre az életképtelenségen túl naív, Orihime férfi változatainak sorát gyarapítja, a körülményekhez képest igenis talpraesett és intelligens sejttársulás, Nezumi is teljesen korrekt. Maga az alapszori nem különösebben kreatív, de azért ki volt dolgozva annyira, hogy ne maradjon az emberben hiányérzet a végére. A lezárás mondjuk eléggé idegesített, de nem is vártam túl sokat ettől az animétől. Az enyhe BL persze főleg lányoknak ajánlom, de szerintem ilyen kis mérétkben még a fiúkat se nagyon zavarná. 11 részt mindneképpen megér, élvezhető darab és akár egy délutután alatt meg is nézheti az ember. 7/10

Inu x Boku SS:
Első pillantásra egy átlag, lány-fanservice animének tűnik, de a megnézés után állíthatom.... hogy tényleg az, egy részében legalábbis. Legnagyobb pozítívuma, hogy már az első epizódtól nagyon határozottan(és jól) parodizálja a kétdimenziós sablonkaraktereket, pl.: a tsunderét, a főhősnő bishi fiúját, a mindentudó cselszövőt, az aberráltat, a 'megvédem-a-nőt' -mánis gyenge srácot, a kawaii de igazából ilyesztő kiscsajt, stb. Ha jól számolom, az összes szereplő egy ilyen paródia, ezért a maguk módján elég egyediek és viccesek. Persze van egy 'komolyabb' vonal is, a nyílvánvaló szerelmi szál. Jó szórakozás ez az anime, aki a sok vérengzés és dráma után egy kis kikapcsolódásra vágyik, annak tökéletes. 7/10 ez is, jó anime.

Dogs: Bullets & Carnage:
Ez a 'Dogs', vagy máshol 'Stray Dogs Howling in the Dark' nevű, 6 fejezetes manga alapján készült, 4 részes OVA, ami a 'Dogs: Bullets & Carnage' című, még futó seinenmanga előzménye. Magyarul itt is variálták a címekkel, mint az FMA esetében. Egy rész 15 perc, és alapvetően egy-egy karakter mutat be mindegyik, de rövid jelenetekre a többi főszereplő is feltűnik. Sajnos kicsit cenzúrázva van, még ha nem is komolyan. MAL-on nem pontoztam, de olyan 7 körül van ez is (most úgy tűnhet mindenre ezt adok, de mostanában tényleg jókat láttam), mindneképp érdemes megnézni.

Guilty Cronw:
Na ez pont nem volt jó. Fájdalmas sablokarakterek és sablonsztori, ami egy eredeti fordulatot nem tudott felmutatani. Az egyetlen, amire tényleg nem tudok beszólni az a grafika, majdnem akkora eyecandy mint az idei [K]-Project. Ami még úgy ahogy elvitte(egy ideig) a hátán, az Gai karaktere, volt benne pár egyedib vonás(pl. az álcázás lvl. fuckinglikeaboss, ha feltett egy szemüveget és összefogta a haját, már a kutya sem ismerte meg), de belőle se hoztak ki végül felennyit sem, mint amit oszáytársnőm kisebbik húga kitalált volna az első oszályos olvasásórán ücsörögve. Akit később úgy ahogy bírtam, még az a Darly vagy ki volt, tetszett ami az utolsó részben történt vele, de őt meg alig láttuk. A férfi főszereplőt kifejezetten utáltam a 15-16. résztől kezdve, a csaj csak idegesítően átlagos volt, a lezárást meg kitalálta aki már láttott animét életében. Igazából egy kegyelemhatot adtam rá, de csak mert minden hibája ellenére nézette magát, ennyit sem érdemelne. Annak mondjuk tetszet, akinek benne van az első 10-20 animéjébe, de ez már nem az én véleményem:D

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins