24 nov 22, 18:03:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391295 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1140 Dátum: 12 dec 25, 22:37:24 »

Angel Beats!
Durarara!! (bár itt szerelmiszál zárójelesebb)
Guilty Crown (itt is, de a durararával ellentétben ez még béna is)
Inu x Boku SS
Phantom: Requiem for the Phantom
Steins;Gate (ez az utolsó kettő seinen, nem könnyű darabok)

moviek:
Sen to Chihiro no Kamikakushi
Howl no Ugoku Shiro 
Toki wo Kakeru Shoujo 

Hotarubi no Mori e --> ez csak szerelmes, de (sajnos) csak 45 perc, és ebben a műfajban a legjobb amit láttam eddig
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 22:45:18 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #1141 Dátum: 12 dec 25, 22:59:18 »

Kéne valami "elborultabb" anime (ilyen horrorisztikus, de ha lehet akkor ilyen fantasy jellegű)
Amiket láttam hasonlókat az: Jigoku Shoujo, Death Note, Shikabane Hime, Mirai Nikki, Shiki, Basilisk, Elfen Lied  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1142 Dátum: 12 dec 25, 23:00:31 »

Hali x) vmi olyan animét keresek, amiben van romantika, és nem csak ilyen elhanyagolható elemként, hanem tényleg, de azért akadnak benne shounen elemek is, harc meg hasonlók. Tehát, hogy férfi ember számára is élvezetes legyen. : D Előre is köszi a segítséget.

Bounen no Xamdou
Zetsuen No Tempest
Druaga no To: the Aegis of Uruk
Druaga no Tou: Sword of Uruk
Eureka 7

Hirtelen ezek jutottak eszembe.

Ayumi:
Mahou Shoujo Madoka Magica - Ne tévesszen meg az első pár rész, elég durva cucc.
Higurashi/Umineko No Naku Koro Ni
Psycho Pass
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 25, 23:02:51 írta Lew » Naplózva

Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Silent shadow

« Válasz #1143 Dátum: 12 dec 25, 23:04:58 »

Köcc.  Nevet am a Higurashit is láttam (az Uminekut még nem)  Gondolkozik
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1144 Dátum: 12 dec 26, 00:25:31 »

Köszönöm a válaszaitokat, ezek között biztosan bőven lesz olyan, amiben megtalálom amit kerestem és be is jön. : D
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #1145 Dátum: 12 dec 26, 04:29:14 »

Mahou Shoujo Madoka Magica mozifilmről tudtok mondani valamit? Miről szól, érdemes-e megnézni és hol tudnám megnézni angol, jobb esetben magyar felirattal?
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1146 Dátum: 12 dec 26, 11:57:36 »

Megnézni még egy jó ideig sehol sem.
A filmek egy trilógiát alkotnak. Az első film az anime első 8 részét dolgozza fel újra és állítólag nincs szó újraanimálásról és egyebekről, szóval elég ismerős lesz a dolog. A második film pedig az utolsó négy epizódot dolgozza fel újra. A helyzet ugyanaz, semmiféle érdemi változás nem várható. Mivel az első filmet 2012 október 6-án mutatták be a mozikban, így még nem igazán van belőle semmiféle DVD/BD kiadás, amit feltöltenének valahova, a második filmet pedig rá egy hétre adták ki okt. 13-án, a helyzet itt is ugyanaz. Letölthető verziók nem igazán állnak rendelkezésre, semmilyen nyelven sem.
A harmadik film pedig majd 2013-ban, valamikor fog megjelenni, arról semmit sem találni még.

Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 1: Hajimari no Monogatari
Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 2: Eien no Monogatari
Mahou Shoujo Madoka★Magica Movie 3: Hangyaku no Monogatari

Némi ANN-es forrás
Egyébként itt érdemes keresgélni, általában vannak friss infók. Na és persze ha érdekel ez a franchise, akkor keresgélj ez után is: Manga Time Kirara Magica Ez egy két havonta megjelenő magazin, ami csak a Mahou Shoujo Madoka Magica-val foglalkozik. Van benne sok dolog, többek között a filmekről is. Itt egy link pár részletért belőlük. (Biztos tudod, de a tartalom felsorolásban a kékek linkek. Nyelvesít) Némi plusz infó a filmek tartalmáról.

S ha tetszik az anime, akkor egy jó hír. Ok 1, ok 2
Tehát elvileg a harmadik film után is lesz még valamiféle folytatás.
Egyelőre ennyit tudni a dologról, asszem. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #1147 Dátum: 12 dec 26, 22:18:52 »

Zárójelben kijavítanám heo-t egy cseppet, mind a két filmet újraanimálták, új hátterek, effektek, stb. Ez például a movie openingben nagyon szépen látszik is, sokkal szebb lett az egész. (itt meglehet nézni) Ezzel egyetemben újra szinkronizálták, de természetesen a hangok maradtak a régiek. Zenék közül is kerültek be új darabok, Mami háttérzenéjéből is adtak ki egy japán, 4 perces verziót, elvileg az van használva a régi helyett. Mosolyog (Kalafina - Mirai)
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 26, 22:24:15 írta Rikan » Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1148 Dátum: 12 dec 26, 22:39:17 »

Zárójelben köszönöm, én is csak fórumokról vettem az infókat, a teljes újraanimálást kétlem ugyan, de remélem. Sőt, elvileg a második filmbe plusz jelenetek is kerültek, de majd akkor hiszem el, ha látom. Nevet Kíváncsi leszek a Recapok színvonalára, hátha felülmúlják az előítéleteket.

Illetve volna itt egy anime, amit a nagyérdemű figyelmébe szeretnék ajánlani. A címe Shion no Ou, ez egy 22 részes anime a Studio Deen jóvoltából. Főszerepben Shionnal, akinek a szüleit a szeme láttára ölték meg, s ennek hatására elveszítette a beszéd képességét.
Leginkább dráma és pszichológia van benne. Itt-ott némi humorral, hogy még mélyebbről rántsanak be a drámába. A történet egy táblajáték a Shougi mentén bontakozik ki. A kis Shion ugyanis játszott egy partit szülei gyilkosával, miután az végzett velük. A folyamatos mérkőzések alatt pedig egyre több részletre emlékszik vissza arra a bizonyos éjjelre. Közben persze többen is nyomozásba kezdenek a rendőrség mellett, hogy bonyolítsák a gyilkoshoz vezető utat.

Nekem nagyon tetszett az anime, hangulatos, a drámai helyzetek jól el vannak találva, a feszültségek szintén ott vannak, ahol és amikor kellenek, illetve ameddig kellenek. 10-ből 9-es a darab. Vérrel nem spórolnak itt sem, szóval nem kifejezetten a shougi imádóknak szól, de arról is lehet tanulni ezt-azt a történet folyamán. Némely játékbeli kifejezés miatt gyakran kell sokat olvasni a feliratokból, de azt a pár gombnyomást megéri, amíg szünetelteted, hogy elolvasd a játékinfókat. Viszont, ha nem érdekel a shougi része, akkor ágyból nézősnek is kifejezetten jó. Nevet
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1149 Dátum: 12 dec 27, 14:59:00 »

Jelenleg a MAL szerint több mint 60 tervezett animém van, de ha te ajánlod akkor meg fogom nézni Nevet
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1150 Dátum: 12 dec 27, 18:13:16 »

Jó animékre lennék kíváncsi,ahol legyen 1-2 csaj fő/mellékszereplő,ne robotos ikszdé... Szóval tök mind1 milyen,mondjuk lehet véres,dráma,romantikus,vigjáték müfajú.Ilyenekre gondoltam,vagy egyszerűen lehet horror is (Fontos hogy újszerű legyen pl:Shiki)..Mosolyog
Naplózva

Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1151 Dátum: 12 dec 27, 19:01:00 »

Kéne valami "elborultabb" anime (ilyen horrorisztikus, de ha lehet akkor ilyen fantasy jellegű)
Amiket láttam hasonlókat az: Jigoku Shoujo, Death Note, Shikabane Hime, Mirai Nikki, Shiki, Basilisk, Elfen Lied  Gondolkozik

Another.
Nekem hirtelen csak ez ugrik be, mert a horrort nem szeretem annyira.xD Illetve... inkább csak nem bírom.Hehe
Ezt is elkezdtem... hát igen. Elkezdtem. De amúgy jó, meg nekem a grafikája is tetszik.
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
Eszter4
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Sajt.

« Válasz #1152 Dátum: 12 dec 27, 19:07:04 »

(Szép zöld szííín!*C*)
Amúgy Miyazaki bármelyik művét jó szívvel ajánlom!^-^
A legtöbbnél a magyar szinkron is tűrhető, ha valaki lusta olvasni.:3
Itt van pár jó kis movie, amiket én nagyon szeretek:
~ Laputa - Castle in the sky
~ Mononoke Hime
~ A vándorló palota
~ Totoro
~ Földtenger varázslója
~ A szél völgye
~ Porco Rosso
~ A könyvek hercege
~ Ponyo
~ Kiki - a boszorkányfutár
~ Chihiro szellemországban

Lehet, hogy már említették őket, valamelyiknek a magyar címét se tudom, de tényleg érdemes megnézni őket!:)
Naplózva

"Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt!"
nclearu
ANBU újonc
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #1153 Dátum: 12 dec 28, 18:10:22 »

Tud nekem vki olyan shounen harcolós szériát mondani, amiben lány a főszereplő vagy esetleg olyat, amiben nincsenek cselekmény-védett karik mint pl Sasuke vagy Naruto akikről hihetetlen módon tudjuk, hogy úgysem halnak meg a végső harcig amit vagy egymás ellen vagy együtt valami nagyon felpoweruppolt vki ellen fognak lenyomni...
Szóval...?
Naplózva

dreamfolow
Elit Jounin
*

« Válasz #1154 Dátum: 12 dec 28, 18:30:58 »

Csaj legyen a főhős...Hát a Blood+ talán Mosolyog nagyon jó történet,egy kicsit véres de nem olyan durva.(Mondjuk a cime is az ikszdé)
« Utoljára szerkesztve: 12 dec 28, 18:33:48 írta dreamfolow » Naplózva

Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins