Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #75 Dátum: 07 dec 25, 18:25:36 » |
|
Hány részes az Elfen lied?
Egyébként full metal alkemits adjon már valaki egy jó torrentet mert az eddigeik (vagy 15) mind rossz volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #76 Dátum: 07 dec 25, 19:13:01 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #77 Dátum: 08 jan 08, 21:03:26 » |
|
Phűűű.... szóval, aki nem akar hónapokat tölteni egy anime nézésével, annak ajánlanám a Samurai 7-t (már megint ezt emlegetem xD), a Fate/stay Night-ot vagy a Kino no Tabi - the Beautiful world-öt, de ha ennél is rövidebbet akarsz látni, akkor Shinigami no Ballard(6 rész) vagy Himiko-den (bár ez ugyanannyi, mint a Kino no Tabi). Ha ismertetőre vágytok, katt a www.aoianime.hu -ra, a Samurai 7+Shinigami no Ballard kivételével minden megtalálható rajta, de ha érdekel a kettő közül vmelyik, tudok ismertetőt nyújtani, csak dobj meg egy mailel.^.^
|
|
|
Naplózva
|
Jelenleg agyilag zápult, kifacsart felmosó rongy, akit a WCben áztattak ki...
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #79 Dátum: 08 jan 15, 19:31:30 » |
|
MushishiNem éppen egy friss darab, 2006os termés. De ennek csak előnye van, befejezték a sorozatot és van hozzá felirat. Ez pedig elengedhetetlen, mert ha elkezdi az ember nézni vhogy az anime hangulata beszippantja az embert. Vagyis nagyon nehezen állok fel mellőle, pedig minden rész különálló történetet dologoz fel. Bővebben itt: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.714
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 20, 15:45:25 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #80 Dátum: 08 jan 15, 20:37:06 » |
|
Mushishit én is ajánlom, bár még nem fejeztem be, igencsak különleges darab, engem nagyon is megnyugtatott és elgondolkodtatott... legalább belepillantani már érdemes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
DeatH
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #81 Dátum: 08 jan 15, 21:38:49 » |
|
loll ebben benne van Ichimaru Gin bácsi :DXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #82 Dátum: 08 jan 16, 18:06:19 » |
|
Újabb szerzemény a mágia rajongóknak: Rental Magica
Kössz, Shiro az ajánlást, 3 rész után totálisan beleszerettem!!!*.*
|
|
|
Naplózva
|
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #83 Dátum: 08 jan 20, 09:22:44 » |
|
Mindenkinek ajánlanám a "The Melancholy of Haruhi Suzumiya" című remekművet. Ennél senki se lepődjön meg, hogy a részek nem egymás után vannak, ez így jó.
A történetről: Az animének valójában nem Haruhi a főszereplője, hanem Kyon (a neve nem is derül ki) akit mindenbe belerángat (valamint ő a narrátor is). Az anime egy átlagosnak mondható iskolában játszódik. Ott kezdődik minden, hogy évelején az osztályban mindenki bemutatkozik, Haruhi egyből kitűnik az osztályból, mert az kijelenti, hogy ha vannak földönkívüliek, időutazók vagy varázslók (bocsi, de nem jut eszembe hogy hívták), akkor nehabozzanak és csatlakozzanak hozzá, ígyhát nem csoda, hogy egyedül marad. Kedvenc narrátorunk próbálkozik kapcsolatot teremteni vele több kevesebb sikerrel, közben Haruhi minden klubban eltölt egy-egy napot, de mivel egyik sem nyeri el tetszését mindegyikből kilép. Ekkor Kyon elkövet egy hatalmas hibát és létrejön az SOS Brigád. Az SOS lényege, hogy felkutassanak földönkívülieket, időutazókat és varázslókat. Innen beindul a történet, Haruhi egy nagyon "komoly" csapatot szed össze, valamint érdekes módon mindíg az történik amit akar. A sok marhaságot amit a csapat végrehajt Kyon hosszú gondolatbeli monológjai kommentálják (ő a narrátor).
Az anime szinte csak sablonszereplőkkel dolgozik (nagymellű, félénk; hiperaktív; csendes könyvmoly;......) talán még az egyedüli normális szereplő Kyon, egyébként leginkább a FMP Fumoffura hasonlít (poénok, hasonlók).
Mindenkinek csak ajánlani tudom, akinek tetszett a FMP Fumoffu, vagy csak nevetni akar egy jót.
Kösz, hogy elolvastad!
szerk: El is felejtettem: 14 része van, az egyik az általuk készített film.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 20, 09:24:25 írta kasztor »
|
Naplózva
|
|
|
|
narutofan 13
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #84 Dátum: 08 jan 20, 10:07:30 » |
|
nekem lenne egy kérdésem a főoldalon mindig letölthető egy ujj naruto rész most a 43 de a 42 ről azt mondták hogy lesz magyar felirat is de az most hol van???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #87 Dátum: 08 jan 20, 15:44:48 » |
|
Egy egészen jó kis animére bukkantam, bár még az elején járok, de nálam tarol. Akomolyabb témákat kedvelőknek ajánlanám, vagyis nincs benne mágia, szupererő, harc, hanem valósághű krimi a javából!!! Monster Na megyek is vissza és nézem tovább, ja többet itt: http://animeaddicts.hu/animecontent.php?id.365Szerk.: most járok a 4. résznél, de már leesett az állam > > Teljes döbbenet a köbön, bár egy jó kis krimitől mit vár az ember, de ilyen jóval egyelőre csak könyvekben találkoztam... > > > 8) Szerk.2.: Jobb mint a DN!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jan 20, 19:27:39 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Tems
Gennin
Nem elérhető
Bakanda! Cehh... xD
|
|
« Válasz #88 Dátum: 08 jan 21, 19:03:33 » |
|
Hümm... 2007es csemege, Zombie Loan^.^ Szerintem egész jó, csak elég rövid, s picit nehéz megérteni^^
xxxHOLIC rajongóknak meg mondom, hogy állítólag áprilisban jön a második évad^^
|
|
|
Naplózva
|
Junjou Romantica! (L)
|
|
|
|
|