24 nov 26, 04:55:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 392931 alkalommal)
0 Felhasználó és 19 vendég van a témában
Shiro
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #840 Dátum: 12 jan 23, 23:38:15 »

Pár javaslat:

- slice of life, kicsi dráma --> Hanasaku Iroha (kategóriájában kiemelkedő, aránylag befejezett és ilyen szintű "rajzolást" szerintem még nem láttál)

Alaból elvárt grafika egy 2011-es animénél.
Egyéb ként  jónak tűnik, ha lesz időm, megnézem. Mosolyog

Visszaajánlás a kategóriában:
Ano Hi Mita Hana no Namae o Bokutachi wa Mada Shiranai.

szerk, válasz fentre:

Igen a moviekat kell keresni.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 12:03:09 írta Shiro » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #841 Dátum: 12 jan 24, 11:06:15 »

Ennek a Hanbun-osnak nagyon tetszetős openingje van, már csak ezért is megnézem. Mosolyog A Kara no Kyoukai-nak nincs anime szériája? AA-n nem találtam róla ismertetőt, csak mangájáról meg 1 részes moviekról/ovákról. Vagy azt is kell keresni? Nevet

A Kanon-nak egyszer már nekiálltam, de az első 2-3 rész nem nagyon fogott meg, talán később adok még neki egy esélyt.

A Tengen Toppáról már elég sok jót hallottam, csak a mecha miatt nem nagyon tudtam rávenni magam. De ha tényleg olyan jó, akkor lehet nekiesek majd valamikor, végül is a Code Geass-nél se bántam meg a dolgot.

A Tiger&Bunny leírás alapján tényleg elég egyedinek tűnik, nem nagyon találkoztam még hasonló alaptörténettel. PÜ-ben valaki tud adni hozzá letöltési linket? FTP-n nincs fent, bakabt-s verziót meg nem hogy lejátszani, de megnyitni se nagyon tudnám szerintem. Nevet Animea-s feltöltések nagyrésze meg MU-s...

Az Ano hana meg tényleg jó, aki nem látta nézze meg! Meg az Angel Beats-et is, jó ideje az egyetlen 10/10-es anime amit láttam.

Köszi az ajánlásokat!
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 17:47:54 írta Mistich » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #842 Dátum: 12 jan 24, 12:56:50 »

Shiro:

Lehet hogy ez a szint az alapból elvárt grafika, de akkor a Fate Zero nem éri el a 2011-es szintet. Na jó, ez kicsit túlzás de a Hanasaku Iroha rajzolása (főleg a szálló és a táj) tényleg gyönyörű. Mihelyst kijött az összes Blu ray lemez szerintem elkezdem újranézni 1080p-ben mert úgy még szebb.
Az Ano Hana-t még akkor néztem mikor japánban is adták. Röviden és tömören szerintem 10/10-es anime. Nevet 

Mistich:

A Kanon-t még nem láttam, csak a Clannad miatt anno betettem a tervezettek közé. A Tiger & Bunny tényleg egyedi, próbaként letöltheted az AA-ról az első 5 részt, aztán ha tetszik akkor jöhet a többi. Mivel 25 részes ezek még csak bevezető részek, az igazi izgalmak pont a 6. résztől indulnak. Ha torrent is jó akkor azt tudok adni, többet is.

A Tengen Toppa pedig kötelező darab. Ha a CG tetszett és nem zavart a mecha, akkor itt is ez lesz a helyzet.
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 24, 13:00:35 írta CsukiIce » Naplózva

kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #843 Dátum: 12 feb 01, 16:30:40 »

Sziasztok ! Hanasaku Iroha-ért egy nagy puszi Nevet Nagyon be jött,írhatna valaki random animéket amik tetszettek neki? Mecha-n kívül jöhet bármi,pl. amiket láttam/nézek http://www.anime-planet.com/users/kristian1112/anime?include_types=8,2,7,4,1,6,3,5&include_tags=none&exclude_tags=none&include_status=1,2,3
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #844 Dátum: 12 feb 01, 16:38:30 »

Ez most kérdés volt? xD
Amúgy:
Another Ilyen horroros anime még csak 4 része van kin nekem nagyon tetszik.
BLACK ROCK SHOOTER Még csak 1 OVA van kinn ,de mostanság fog indulni egy sorozat is.
Mást nagyon nem találtam amit nem nézel/néztél meg és jó. Nevet
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #845 Dátum: 12 feb 01, 16:46:06 »

Black rock shootert láttam is Nevet De várom az animét,remélem jobb lessz mind az ova,az sokat nem mondott. De nem gond,keresgélek Nevet Lucky star-t töltöm,nem tudom tetszeni i fog. K-on nagyon tetszett,le is töltöttem a második évadot-az még talán jobb is. Továbbá Durarara,Angel beats,Tengen toppa,Myself yourself,Zero no tsukaima második évada,Kenichi,Tegami bachi,Yosuga no Sora,Kamen no maid guy-ezek csücsülnek a gépemen Nevet + Bakemonogatari-t nézem,az is nagyon tetszik de még csk a 6. résznél vagyok úgyhogy nem nagyon tudom mi a lényege.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 01, 16:48:07 írta kristian1112 » Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #846 Dátum: 12 feb 01, 16:54:35 »

Hát nekem tetszett az ova is nagyon ,de ezt ne itt beszéljük meg. Nevet

Amúgy nekem egy ecchi kéne.
Egy jó kis sekirei féleség.
Naplózva
kristian1112
Chuunin
*

« Válasz #847 Dátum: 12 feb 01, 17:44:51 »

Hyakka Ryouran: Samurai Girls-t láttad? Szerintem az hasonlítt a leg jobban a Sekirei-hez.De gondolom tudod Sekireinek van 2 évada is, a sekirei pure engagement,esetleg ecchi,verekedés-freezing
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #848 Dátum: 12 feb 01, 17:48:54 »

Persze tudom hogy van 2. évad és ha jól tudom idén lesz 3. .
Akkor azt a samurai girls-t megnézem köszi.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #849 Dátum: 12 feb 04, 11:22:43 »

Sziasztok ! Hanasaku Iroha-ért egy nagy puszi Nevet Nagyon be jött,írhatna valaki random animéket amik tetszettek neki? Mecha-n kívül jöhet bármi,pl. amiket láttam/nézek http://www.anime-planet.com/users/kristian1112/anime?include_types=8,2,7,4,1,6,3,5&include_tags=none&exclude_tags=none&include_status=1,2,3

Szívesen, bár a puszira nem tartok igényt. Hideg van de azért ennyire ne melegedjünk Nevet

Elég sok 5 csillagos animéd van és így nehéz belőni a megfelelő irányt. Milyen stílusúakra gondolsz, persze leszámítva a mechákat?

Putir:
Majd még írok csak most nincs időm keresgélni de érdemes lenne elkezdened a High School DxD-t. Eddig 5 rész ment le és elég kemény. Mosolyog
Naplózva

Rikan
Elit Jounin
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

right now, it's girls' generation

« Válasz #850 Dátum: 12 feb 04, 19:05:01 »

Jó kis ecchi például a Highschool DxD, most tart az 5. résznél. Meg ott van a KissxSis, kicsit furcsa, de én imádom.Nevet És van egy két évados,a To-Love-Ru, ez viszont nagyon beteg.
Naplózva

Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg.
Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo  Tesóim: Sabaku és Bogi  Nagyszüleim: Ritli és Hiei  Nagynénim: hanii
Putir
Vendég
« Válasz #851 Dátum: 12 feb 04, 19:07:24 »

Highschool DxD-ről hallottam bár nem a legjobbat azt mondták hogy sablonos az egész ,de azért majd teszek egy próbát. Nevet
KissXSis-et meg már elkezdtem csak nem tudom mért ,de abbahagytam.
Ja és köszi a tippeket.
Naplózva
Markuskuska
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #852 Dátum: 12 feb 05, 18:37:34 »

A High School DxD tényleg jó kis anime. Bár az a kár, hogy csak 12 részes lesz. Nekem még a Phi Brain: Kami no Puzzle jön be. Abból áprilisban jön a 2.évad. Akik szeretik a Pokémon-t, nézzék meg a Best Wishes-t, az új szériát. Tudom még ajánlani a Cardfight!! Vanguard-ot, kicsit hasonlít a Yu-Gi-Oh! alapjaihoz, tehát manapság már minden kártyás anime alapja az lett. Más most nem jut eszembe.
Naplózva
Sosi16
Chuunin
*

« Válasz #853 Dátum: 12 feb 07, 00:00:31 »

Hali!Tudtok mondani jelenleg futó jó animekat, ami hétfőn,szerdán,pénteken jelenik meg? Így minden napra lenne valami  Ördögi (Kedden Bleach, csütörtökön Naruto, szombaton Fairy Tail, vasárnap One Piece)
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #854 Dátum: 12 feb 07, 00:56:01 »

Péntek Doraemon? Jó lesz?  Egyébként pedig Guilty Crown.  Nevet Mást nem tudok. Vagy még a Fate/Zero-t de az most téli szünetet tart.

----

Ano Natsu de Matteru és High School DxD tervbe véve, mert A korábban látottakkal hasonló cím miatt.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 55 56 [57] 58 59 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins