24 nov 22, 22:19:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 391445 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Hiei D. Legend
Moderátor
Nem elérhető Nem elérhető

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #795 Dátum: 11 júl 10, 20:42:24 »

Ergo proxy örök number one. Annál több modnanivalója soha egyetlen animnek se lesz. Buta embereknek nem ajánlom. A Dolgok mögé kell látni, mert könnyen a rendszer áldozata lehetsz.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ecklair
ANBU újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #796 Dátum: 11 júl 10, 20:44:02 »

Igenis, főnök! Nevet Ezentúl a cyberpunk szót aktívan fogom használni ^^
Nekem utoljára az Appleseed volt meg (cyberpunk az is Nevet) de valszeg ráveszem magam hogy befejezzem a hellsing ultimatet (már ami eddig kijött ugye) Mennyire más a másik hellsinghez képest... Oo
Hiei: Hát tudod...inkább hülyén akarok meghalni ^^"
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #797 Dátum: 11 júl 10, 21:03:20 »

Tegnap és ma megnéztem még a frissen indultak közül a Kamisama Dollst, Kamisama no Memochou-t, Ro-Kyu-Bu-t és a Sacred Sevent. A két Kamisama anime tetszik és ajánlom is. A Kamisama no Memochou-t azoknak javaslom akiknek a Gosick bejött vagy csak annyi bajuk volt vele, hogy Kujo állandóan azt kiabálja, Victorique!  Nevet Ez kicsit komolyabb, nincs kiabálás és a szereplők is halandók. A Kamisama Dollsban van néhány klisé, ennek ellenére szerintem érdekes lesz.
A Ro-Kyu-Bu és a Sacred Seven kevésbé jött be. Eleve nem vagyok az a loli fan, így az előbbiből szerintem még meglesek 1, max 2 részt. Ja, kosarazó lolikról szól Gondolkozik Gondolkozik. A Sacred Sevenhez hasonló animékből pedig már jópárat láttam. Tipikus visszahúzódó srác aki szupererővel rendelkezik. Még 2-3 rész és akkor már többet fogunk tudni.  Nevet
A két kedvenc továbbra is az Usagi Drop és az Ikoku Meiro. Ezekből meglesz a nyári kawaii adag. Mindkét kislány nagyon aranyos, főleg Yune (Ikoku Meiro).
Még hátra van az Isuka Tenma, Blood-C és elkezdem én is a Natsume 1. évadát.
Naplózva

rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #798 Dátum: 11 júl 10, 21:23:43 »

Most már kezdem átlátni, milyen anime ez az Ergo Proxy. Lassú sodrású, kissé elvont. Tipikusan az a fajta sorozat, aminek a nézéséhez kell egyfajta kedv, és nem fogod élvezni, ha ez nincsen meg. Nem úgy kell megtekinteni, hogy ez majd leköt. Ezt úgy kell megnézni, hogy tudod: nem fog lekötni, nem azért van. Éppen ezért én napi három epizódnál többet nem is nézek meg belőle. Nem rontom el a varázst azzal, hogy az egészet egyszerre lenyomom.  Mosolyog
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #799 Dátum: 11 júl 11, 10:22:41 »

A Kamisama no Memochou-t azoknak javaslom akiknek a Gosick bejött vagy csak annyi bajuk volt vele, hogy Kujo állandóan azt kiabálja, Victorique!  Nevet

Akkor asszem meg van a következő anime ami nagy kedvenc lesz =D

Vége a Gosicknak. Nagyon szép vége lett =)

Spoiler: Csak kár hogy Brian meghalt :S mondjuk annak örülök hogy Kujo nem =)

Szerk: Valaki tudna mondani valamit Usagi Drop címet viselő animéről? AA-n láttam hogy fenntvan első 2 rész de gondoltam előtte megkérdem miféle cucc ez érdemes-e letöltenem.

Ergo Proxyt elkezdtem nézni de nem kötött le. Nem feltétlen azért mert nemjó hanem valószínüleg ennek a mondanivalójához még kicsit éretlen vagyok :S Ez van. Mindenesetre ha elkezdtem már végignézem és megprobálom majd fejtegetni kicsit. " hogy elűzze unalmas óráimat " =D
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 16, 11:57:12 írta Lew » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #800 Dátum: 11 júl 26, 22:39:54 »

Kissé megkésve, de sikerült észrevennem a módosítást  >.<#.
Szóval szerintem érdemes megnézni az Usagi Drop-ot. Egyébként egy férfiről (Daikichi) és egy 6 éves kislányról (Rin) szól, aki a nagypapa halála miatt kerül Daikichihez. Végülis az ő életüket mutatja be a sorozat. A rajzolása kissé furcsa, de könnyen megszokható. Most már más stílusúval nem is tudnám elképzelni. Nagyon aranyos anime és a karakterek is szerethetők. Egy próbát szerintem megér.

Másik őszi sorozat az Ikoku Meiro, ami hasonlóan Slice of Life, de ez is nagyon bejön. Yune-chan hihetetlenül kawaii!!! Soha sem szerettem az ilyen stílusú animéket, de ez a kettő + a Hanasaku Iroha nagyon tetszetős.

Ebben a szezonban eddig 2 animét dobtam, mert egyszerűen nézhetetlenek. Az egyik a Blood-C, a másik pedig a Dantalian no Shoka. Semmi értelmet nem sikerült eddig felfedeznem, sőt az eddigi részek ugyanarról szóltak és ugyanaz történt. Még a Sacred Sevenben csalódtam (semmi összefüggés a dolgok között), talán majd a hosszú téli estéken rá tudom magam venni. Ezt a 3-at nem javasolnám senkinek sem mert nem érnek annyit, hogy vki letöltse.
Ezzel szemben a Kamisama Dollsban kellemeset csalódtam (nem hiába van ott a Senien jelző) és a Kamisama no Memochou is nézhető. A humor + kevés ecchi kategóriában pedig érdemes megnézni a Mayo Chikit. Sok és jó poénok vannak benne.

« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 22:41:32 írta CsukiIce » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #801 Dátum: 11 júl 26, 22:57:03 »

Köszi a választ, el fogom akkor kezdeni és megnézem miféle.

Az Ikoku Meiro is jónak hangzik, ezzel is tenni fogok 1 probát.

Ami a nemrég indult animéket illeti a No.6 eddig nagyon igéretes animének igérkezik. A története érdekes,  és a grafika is szép. Bátran ajánlom.

+ Most fejeztem be a Tower Drauga nevü 2 évados Fantasy sorozatot és ezis egész jó kis cucc , leszámitva az első részt mert az egy baromság ... az elsőrész egy fantasy paródia de igen jól lehet rajta szórakozni csak nem kell komolyan venni.Az első rész után beindul a cselekmény és az már normális nem baromság. Ezt is bátran ajánlom olyan 8/10-es.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 26, 22:58:07 írta Lew » Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #802 Dátum: 11 júl 27, 10:57:09 »

A No.6 tényleg ígéretesnek tűnik, remélem nem rontják el.

Én a Fractale-t néztem most.
A történet egy olyan korban játszódik, ahol az embereknek nem kell dolgozni, tulajdonképpen semmit sem kell csinálniuk, mert a Fractale nevezetű rendszer mindent megad nekik ami nem haladja meg a  havi keretüket. Az emberi kapcsolatok eléggé felszínesek, az emberek a nagy szabadságot kihasználva vándorolnak a világban és kivetüléseken keresztül tartják a kapcsolatot egymással.
A főhősünk Clain, egy fiatal fiú, aki megszállottan gyűjti a fractale előtti idők gépeit (pl. digitális fényképező, projektor.).
Egyik nap Clain szemtanúja lesz egy üldözésnek. Az üldözött fiatal lány, hogy üldözőit lehagyja a vízbe veti magát és Clain látja el a sebeit az otthonában. A lányt Phryne-nek hívják, de nem árulja el, hogy miért üldözték. Másnap mire Clain felébred, Phryne már eltünt, de egy 10 éves forma lány (Nessa) kivetülését hagyja Clainre. A furcsa az egészben, hogy a kivetüléseket nem lehet megérinteni, Nessát azonban igen. 

Nekem nagyon tetszett ez az anime. Jól bemutatja, hogy mennyire lehet függni egy olyan rendszertől, ami könnyebbé teszi az életet. Bátran ajánlom mindenkinek. Csak 11 részes, szóval az is belevághat, aki nem szereti a hosszú animeket. Mosolyog

« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 10:58:11 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #803 Dátum: 11 júl 27, 16:09:02 »

Megnéztem a Fractale-t és egész jó volt. Tetszett a rajzolás , és bár volt benne 1-2 klisé attól még nagyon jó volt olyan 8/10es.

Egy kérdés: Akkor a végén Phryne és Nessa eggyévált ugye? És akkor most elpusztult a Fractale vagy nem?

Én arra jutottam hogy nem pusztult el de sok embernek ígyis benőtt a feje lágya és már nem függnek tőle, úgy mint régen.

sterk: Ez az Usagi Drop nagyon király kis anime =D Fiú létemre ilyeneken gondolkodtam hogy "milyen ari ez a kislány" meg "jaj de cuuuki" sőt ilyen dolgok futottak át az agyamon hogy remélem egyszer nekem is ilyen gyerekem lesz =D Nagyon jó kis sorozat ,még csak az első 3 rész jött ki már most imádom =D

Köszi az ajánlást.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 18:51:25 írta Lew » Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

« Válasz #804 Dátum: 11 júl 27, 19:32:07 »

Ha Rinre azt mondod, hogy aranyos, akkor nézd meg az Ikoku Meiro-t. Na az kawaii a legfelsőbb szinten  ikszdé ikszdé. Még a Hanasaku Iroha az ami meglepően élvezhető ebben a stílusban.

Ja és ha még nem láttad volna akkor ajánlanám az Ao no Exorcist-ot, de csak az uccsó két rész (14-15) miatt.  kacsint
Naplózva

shiranai
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #805 Dátum: 11 júl 27, 19:54:43 »

Egy kérdés: Akkor a végén Phryne és Nessa eggyévált ugye? És akkor most elpusztult a Fractale vagy nem?

Én arra jutottam hogy nem pusztult el de sok embernek ígyis benőtt a feje lágya és már nem függnek tőle, úgy mint régen.
Phryne és Nessa eggyé váltak. Így lettek újra az a Phryne, akit Istennek vagy Kulcsnak hívtak (akiről a videót látták). Mindenesetre érdekes személyisége lett Mosolyog.
Én úgy vettem ki, hogy a Fractale-t most újraindították, tehát még műkszik kb. 1000 évig vagy meddig ment javítás nélkül, de nem lehet többször újraindítani, mert a templom megsemmisült. Tehát a következő összeomlás végleges lesz. Az emberek meg elkezdtek magukról gondoskodni egy kicsit. Így az elveszett évezred is megnyerte a "háborúját".
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 19:55:54 írta shiranai » Naplózva

"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon."
"Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #806 Dátum: 11 júl 27, 20:21:42 »

Ha Rinre azt mondod, hogy aranyos, akkor nézd meg az Ikoku Meiro-t. Na az kawaii a legfelsőbb szinten  ikszdé ikszdé. Még a Hanasaku Iroha az ami meglepően élvezhető ebben a stílusban.

Ja és ha még nem láttad volna akkor ajánlanám az Ao no Exorcist-ot, de csak az uccsó két rész (14-15) miatt.  kacsint

Nézd meg a profilképem és az aláírásom =D Asszem ez elmondd mindent arról követem-e az okumura testvérek kalandjait =D

Amit én most néztem az az Arakawa Under the bridge címet viselő, hát nem is tudom micsoda =D Poén de értelmet kár keresni benne =D mert úgy ahogy van hülyeség ( jó értelemben ) ha le akarod magad fárasztani ezt meg kell nézned =D Azért nem ajánlom mert nekem pl tetszett de ennyire elvont idiota , hülye animét nemsokat látni =D
Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #807 Dátum: 11 júl 28, 22:30:54 »

Megnéztem Ikoku Meirot és Yune tényleg aranyos de Rin szerintem valahogy aranyosabb =D A legjobb az volt amikor japán létére kanállal probálta enni a levest =D Követni fogom tetszetős darab. Ráadásul úgynézki beindul végre a cselekmény is.

Kösz az ajánlást.
Naplózva

Hestiana
Gennin
*

Fairy Tail & Fantasy Fan - Selymes Durbincs

« Válasz #808 Dátum: 11 júl 29, 07:59:57 »

A Lew által említett Tower of Druaga sorozatot én is csak ajánlani tudom, nekem az első idióta rész is nagyon tetszett meg az egész sorozat, sajnálom is, hogy nem lesz több rész. Fantasy hangulat, szimpatikus karakterek, humor, izgalom, kaland, dráma és szerelem: minden benne van, ami kell.

Yamato Nadeshiko Shichi Henge - valamelyik borús estén egy kis nevetésre vágytam, ezért gondoltam belenézek. A grafika borzalmas, sőt rettenetes! DE kicsit olyan Ouran High School Host Club jellegű, tele poénokkal. Úgy voltam vele, hogy egy részt megnézek, hogy érdemes-e kínozni magam ezzel a rajzolási stílussal, de nem bírtam abbahagyni, a hét folyamán 10 részt néztem meg lassacskán, nagyon-nagyon szórakoztató, ugyanakkor kicsit paródia szagú is.

Az AA projekt animék közül az Ao No Exorcist tetszik a legjobban jelenleg, de már meg is bántam, hogy belekezdtem, mert így mindig várni kell a következő részre.  Nevet A No.6 is egész jó, de azt egyenlőre pihenővágányra teszem a sorozat végéig. Ami még nagyon aranyos, az a Nyanpír.  ikszdé A többibe még nem néztem bele, majd ha lefutottak.

A Fractale jónak tűnik az ajánlásotok alapján, azt hiszem ez lesz a következő áldozat. Majd beszámolok, hogy tetszett.

« Utoljára szerkesztve: 11 júl 29, 08:00:51 írta Hestiana » Naplózva

Lew
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #809 Dátum: 11 júl 29, 21:59:09 »

Wáá annyira jó ez az Usagi Drop =D Aki még nem kezdte el , az mindenképp nézze meg, mert véleményem szerint kihagyhatatlan =D

Bár már régebben láttam de nekem a Sacred Blacksmith is nagyon tetszett, mind az anime mind a manga. 12 részes ha jól emlékszem , szép grafika, kedvelhető karakterek, érdekes történet.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 52 53 [54] 55 56 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins