ChroN
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Portgas D. Ace
|
|
« Válasz #615 Dátum: 10 aug 30, 19:43:32 » |
|
Katekyou Hitman Reborn egy isten :D Egyik kedvencem. Megéri megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #616 Dátum: 10 aug 31, 12:26:11 » |
|
Oks majd megnézem de előbb végzek a Trigunnal Trigun ismertető:jó vicces akciódús anime
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #617 Dátum: 10 szep 01, 13:35:19 » |
|
Aki egy jó horror animét akar ajánlom a hell girl-t!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #618 Dátum: 10 szep 05, 20:37:15 » |
|
Katekyou Hitman Reborn egy isten :D Egyik kedvencem. Megéri megnézni. Nagyon erősen tervezgetem, hogy elkezdem nézni csak végezni akarok az FMA: BH-val meg az Appleseed 2004-el, na de majd meglátom Meg egy ilyen gyors unaloműző animeként ajánlom a Ju oh Sei-t (hirtelen nem tudom hogy kell leírni )
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #619 Dátum: 10 szep 07, 16:16:53 » |
|
Aha am miről szól a Ju oh Sei vagy micsoda ?
Ha minden igaz(ismerősöm kérte) régen nézett egy anime sorozatot amiből annyira emlékszik hogy volt egy nagy kertszerűség ami televolt répaültetvénnyel és annak a közepibe van egy szinpad én még ilyen animét nem láttam de esetleg ha valakinek van tippje h mi lehet annak az animének a neve pls irja le!
Jah meg még 1 kérdés a Katekyou Hitman Reborn miről "híres" ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 16:41:28 írta dgeri9 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Harag
Elit Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #620 Dátum: 10 szep 07, 17:12:12 » |
|
Az ismerősöd a Nerima Daikon Brothersre gondolhatott. A Reborn miről híres? Hát nagyjából arról, hogy az első, 20-22 rész remek vígjáték, azután pedig mégjobb shounen fight, időnként visszatérő vígjátékelemekkel. Más szavakkal arról, hogy egy nagyszerű anime.
|
|
|
Naplózva
|
Nem számít milyen rögös út visz föl a hegyre, biztos, hogy van még rögösebb! Az interdimenzionális térkapuk, és ketyeréik biturbinális reppentyűi!
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #621 Dátum: 10 szep 07, 18:47:43 » |
|
thx ^^ már ajánlották nekem a FMP:fumoffut meg ti ajánljátok a Katekyou Hitman Reborn de ha röhögni szeretnék meiket nézzem meg előbb? Jah és nemhiszem h arra gondolt elolvastam a wikin mit irnak róla "anime jópár szexuális, homoszexuális, és fajtalankodó utalást tartalmaz"hát lol nemtom lehet h arra gondolt de akk sztem elirták a wikin aki láttaezt a sorozatot irjon pls h ez igaz róla vagy sem mert nemakarok hülyeséget küldeni haveromnak.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 18:57:26 írta dgeri9 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #622 Dátum: 10 szep 07, 19:09:25 » |
|
Ha röhögni akarsz,akkor az FMP-t,de ne csak a Fumoffut,hanem az sima rendes Full Metal Panicot először. Anélkül fele olyan vicces nem lenne a Fumoffu. Amúgy dgeri,ment egy üzenet^^
Nem láttam hogy írtál,de ha ezt az FMP-ről írták,akkor gratulálok a gyereknek,mert velem is osztott meg új információkat xD Én semmi ilyenről nem tudok hogy lett volna benne...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 19:23:55 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
dgeri9
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Freezbeeeee
|
|
« Válasz #623 Dátum: 10 szep 07, 19:20:08 » |
|
Háát nemigazán szeretem az ilyen stílusú háborús animéket de lehet elkezdem nézni és hátha megtetszik ^^ az előző commimban még van kérdés arramég várom a választ ^^Jah és az üzenetedre válaszoltam^.-
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 szep 07, 19:22:16 írta dgeri9 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #624 Dátum: 10 szep 07, 19:50:07 » |
|
Olyanra ne gondolj, hogy nem tetszika műfaj, vagy a stílus, mert nálam is pont az ilyenek lettek a favoritok.
ui: de gondolom megérted, hogy a yaoui az mégis csak kivétel és tabu részemről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #625 Dátum: 10 szep 07, 20:15:53 » |
|
Detto. Szoktam mondani magamban, hogy "ezt biztos nem fogom megnézni", mert az ilyen műfajú filmeket/animéket nem igazán csipázom... még is nagyon jó szórakozásnak bizonyultak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #627 Dátum: 10 szep 08, 19:10:21 » |
|
Szerintem így láthatatlanban max egy kis ecchi lehet a poén kedvérét, de mivel még ennyit sem írnak az anime adatbázisok a kategória a besorolásnál, így kb túlzás lehet a 18+. de "Amit még fontos megemlíteni: az anime jópár szexuális, homoszexuális, és fajtalankodó utalást tartalmaz (persze szintén csak a kifigurázás kedvéért), melyek miatt hivatalos (nemzetközi) besorolása is a 18 éven felüli korosztálynak ajánlja megtekintését."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #628 Dátum: 10 szep 08, 19:37:15 » |
|
Max: Bocsi, hogy most írok^^' kicsit kiment a fejemből az NK amióta suli van...
A Ju oh sei: 11 vagy 13 részes nem ugrik be. Van egy űrállomás kicsit ilyen utópisztikus jellegű, hogy már csak olyanokon élnek az emberek és az egyiken van egy család. Ebbe a családba van egy ikerpár és nekik a szüleiket megölik őket meg egy bolygóra száműzik. Arra a bolygóra leginkább bűnözőket küldenek, meg a bolygón ilyen "törzsi rendszer" van pl.: vannak az okkerek, sárgák stb. és az egyikhez csatlakoznak és innen kezdődik a kalandjuk ^^ Talán még annyit, hogy mindegyik "törzsnek" van vezetője és az lesz a Ju oh aki legyőzi a vezetőket és ez által elhagyhatja a bolygót
Nem nagyon akarok többet mondani, egyszer érdemes megnézni, a végét (utolsó 2 részt) már untam de attól jó.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 10 szep 08, 20:13:19 » |
|
Tegnap plázáztam egy kicsit... Megérte... Aprópénzért találtam egy jó kis anime dvd-t, megvettem, megnéztem, és tetszik! Ninja Scroll a címe. További infók az animéről: http://animeaddicts.hu/encyclopedia.php?anime.116Szerintem királyság! Nézzétek meg!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|