Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #585 Dátum: 10 júl 27, 15:24:09 » |
|
Hmm... High School of DeadMost kezdtem bele, de már szakadok a röhögéstől xDxDxD Én ilyen lélek nélküli állat vagyok, a nagyon nyálas romantikákon is röhögni szoktam, meg az "ownolós" jeleneteken is. Pont az ilyen anime való nekem, kellemesen csalódtam, ajánlom mindenkinek ezt a szuper zombis animét. To Aru Majutsu no IndexNah igen, én először a Railgunt néztem meg, azután meg kiderült, hogy az a mellék sztorija ennek xD De szerencsére nem volt benne spoiler, így tovább tudtam élvezni ezt a nagyszerű animét kedvenc szereplőimmel... belopta magát a szívembe 1-1 rész, mert nagy misaka fan vagyok. A railgun szinte csak róla/róluk szólt, de ott alig volt némi drámai és az se őt helyezte előtérbe. Viszont itt, ahol jóval kevesebb szerepet kapott, végre láthattunk ilyet is. Nagyon tetszik a sztori is. Aki nem látta, az mindenképp lesse meg.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #586 Dátum: 10 júl 27, 17:12:23 » |
|
To Aru Majutsu no Index Ez nem lenne rossz anime, de a magyar felirat megint Us gyöngy szemeinek egyike. Szóval 8-9 rész utána abba hagytam mert nem bírtam végig nézni. Egyszer befogom fejezni angolul. Van benne egy sexi fekete sunaXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #587 Dátum: 10 júl 27, 17:46:07 » |
|
Nos én végig néztem ezt az animét, de valahogy nem fogott meg. Valaki ajánlhatna valami mágiával foglalkozó animét .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #589 Dátum: 10 júl 27, 19:34:46 » |
|
Tudom ajánlani a 11eyes című animét, ha még nem láttad... visual novel alapján készült a legjobb tudomásaim szerint, és az pedig nem egy rövid időtartamú. 12 részbe sűrítették bele, szal akciódús, tömör és lényegretörű. Kellemes kikapcsolódást nyújt, egész jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #591 Dátum: 10 júl 27, 20:49:50 » |
|
Train ajánlom a Bastardot . Szerintem egész jó anime , nekem bejött. Csak rövid sajna
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #592 Dátum: 10 júl 27, 21:00:00 » |
|
Hát aki sok sok animét néz és szeretne sok sok referencián röhögni és szereti a fárasztó humort annak a Hayate no Gotoku-t tudom ajánlani.
Aki inkább csak a fárasztó humort annak a Gintamát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #593 Dátum: 10 júl 27, 21:12:53 » |
|
Hayate az a kk hajú csicskár srác? Akkor én is ajánlom. Elég jó anime. Érdemes a háttérben figyelni a szereplőket:D érdekes emberek köszönnek vissza:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #594 Dátum: 10 aug 03, 09:01:46 » |
|
Pandora HeartsKaraj sztori fantasyval fűszerezve. Kár, hogy nem csináltak belőle egy After Story szintű drámát... Nem mintha nem lenne benne dráma. De nekem nem jött át. Az egészet erre kellett volna koncentrálni, hisz az alap sztori és a szereplők hátterei szomorúak. Persze ez csak az én meglátásom, emiatt kár rágódni. Egy 10es skálán 8 pontot adnék neki, ajánlom mindenkinek. ui: az első epizód alapján ne ítélje meg senki
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #595 Dátum: 10 aug 05, 23:03:46 » |
|
számításaim szerint holnapra kivégzem a full metal panicot,szóval megint anime nélkül vagyok xD most valami Gantz-hoz és Elfen Lied-hez hasonló maximum 40 részes valamit keresek szerintem aki akár egyiket is látta az tudja nagyjából mire gondolok^^ szerintetek ilyen műfajban mit érdemes még megnézni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #596 Dátum: 10 aug 05, 23:12:30 » |
|
Gondolom arra italst , hogy vérben és erotikában gazdag animet akarsz...Vagy tévedek? Nah ha eltaláltam akkor ezeket ajánlom : Afro Samurai Basilisk Dante's Inferno Highlander: Vengeance Ninja Scroll(szerintem a Movie jobb de kinek mi tetszik ugyebár...) Kurozuka Mugen no Juunin Perfect Blue(nah ez egy Epic film !!!) Shigurui Tokko Ezekben van Ecchi , Akció és Vér. Többsége csak Movie szal nem kell megijedni nem sok ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #597 Dátum: 10 aug 06, 00:08:42 » |
|
hát igen,valami olyasmit:D mindjárt nézek róluk ismertetőket,köszi^^ szerk.: nah nagyjából átfutottam őket,jópárhoz megjött a kedvem,úgy látom megvan a holnap esti programom is esetleg olyat tudsz még ami nem movie,de kicsit hosszabb?tehát olyan 30 rész körüli? az Ecchi része annyira nem fontos,persze sose árt^^:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 06, 00:22:08 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #598 Dátum: 10 aug 06, 00:49:50 » |
|
Akkor Gungrave , Berserk , Requiem for the Phantom , Tatakau Shisho , Tenjou Tenge ... Fekszem le kicsit fárasztó volt a kersgélés x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #599 Dátum: 10 aug 06, 01:07:58 » |
|
köszi,ilyesmikre gondoltam^^ holnap szerintem végignézem az első hsz-edben leírtakat,aztán egy ideig elleszek a többivel is szerintem xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|