Nah, 2 nap alatt végignéztem
To Aru Kaguku no Railgun című animét:
24 részes szupererős cucc. Mondhati korabeli anime, mármint úgy értve, hogy nem rég készült. Először is jöjjenek a negatívumok, felsorolás szerűen:
Számomra volt 1 szinkronhang, amit volt kb 6-7 rész megszokni, első hallásra pedig rémes volt. -.-
Rakhattak volna bele egy kevéske romantikát is, mivel férfi főszereplő egyáltalán nem volt, mellékszereplőként se akadt egy túl sok...
Elég sok unalmas rész az anime elején, irodalmilag epizódoknak tűnhetnek...
Na de amikor már megismertették velünk a szereplőket nagyjából, és a történet is valamennyire beindul:
Váratlan fordulatok
Jó soundtrackek - itt meg kell jegyezni, hogy nem csak az opera-féle muzsikák mentek!
Nagyon jó drámai érzékeltetések a zenei aláfestéssel
Néha sok a pofázás ahogy említettem,
(Spiral vagy Death Note szintű, de ott az pozitívum, itt negatívum) de ettől eltekintve egészen akciódús
Amit elsőként kellett volna megemlítenem, hogy
nagyon jó a grafikája. Bár már láttam egy "kevéske" animét, ez könnyedén bent van ebből a szempontból a Top3-ban. (Az epic shippuuden 167 kevesebb képkockából áll, mint itt 1 rész. Csak azért, hogy érveljem is...)
Lájkolható karakterek, humor, kevés trollkodás
A főszereplőnek az egyik támadása az egész sorozat alatt letudott nyűgözni, nagyon nagyot üt az az effekt, mindig megmosolyogtatott
Összefoglalóban és zárószóként:
nagyon jó kikapcsolódást nyújtott ez az anime főleg képi világban. Agyat nem megerőltető sztori, eszméletlen jó jelenetek, amikért érdemes megnézni ezt a sorozatot.
Ichigo 100%:
Eléggé uncsinak tűnik, talán majd később adok neki még 1 esélyt...
Shuffle:
Első látásra nem volt a legjobb, viszont a rész folyamán volt 1-2 jó dolog, szóval érdemes tovább nézni. Majd ha megnéztem természetesen írok róla véleményt