24 nov 26, 13:44:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 132
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Anime Ajánló  (Megtekintve 393463 alkalommal)
0 Felhasználó és 9 vendég van a témában
kazumi
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #435 Dátum: 10 jan 22, 15:13:11 »

Olyan animet keresek amiben nagyobb szerepe van az állatoknak.Egyszer láttam egy amv-t amiben kutyák vagy farkasok voltak (nem a wolf rain!) és nagyon megtetszett, de nem tudtam beazonosítani. smirksweat
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #436 Dátum: 10 jan 22, 15:17:05 »

Akira talán 500 éve láttam szal má nem tudok biztosra modnai címet:D.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #437 Dátum: 10 jan 22, 15:34:18 »

Én az ezüst nyílra tippelnék.
Az Akirát viszont szerintem kevered valamivel, mert az egy cyberpunk-scifi.
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #438 Dátum: 10 jan 22, 18:00:50 »

Nem a Wolf's Rain lenne az, amiben farkasok a főszereplők és ilyen akció kaland fantasy a műfaja? Ja meg Sztréééj.

Hiei meg nézd meg a Sword of Urukot is.

Na meg ha mindenki megnézte amit akart, akkor nézzétek meg a "Witch Hunter Robin" c animét. Pontosan xD
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 22, 20:58:04 írta Shiro » Naplózva

Gabesz
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #439 Dátum: 10 jan 22, 18:36:11 »

"Nem a Wolf's Rain lenne az, amiben farkasok a főszereplők és ilyen akció kaland fantasy a műfaja?"

De azaz! Pontosan Jó anime, ajánlani tudom! Mosolyog
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #440 Dátum: 10 jan 22, 21:57:41 »

Már meg néztem^^. Mi van vele?xD

Akkor nem az Akira... nem tom mi a címe:D

u.i. csak nekem volt Neebától Sóska filingem?ikszdé.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 22, 21:58:52 írta Hiei » Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #441 Dátum: 10 jan 25, 15:29:28 »

Én tegnap fejeztem be a School Days-t és hát....ehh és uhh. Technikai KO
Asszem az Elfen Lied és a Saishuuheiki Kanojo óta nem láttam ilyen megrázó és beteg animét. (Bár igaz a Saishuuheiki Kanojo nem igazán nevezhető betegnek de a maga módján az is az szerintem)
Az egész történet első láttásra egy átlagos "school life" cuccnak néz ki egészen a közepéig mert aztán az anime fogja magát és átvált egy fajta psycho-drámába, és ami a végét illeti NA az rakja fel az íre a pontot és egyben az is emeli ki az átlagos "school life" animék közül, legalábbis nálam biztosan. Mert tényleg amik az utolsó részben történtek olyat még ilyen fajta animébe nem is láttam főleg olyanba ami elég vidámnak és viccesnek indul, és lehet hogy most hülyének néztek de az uccsó rész lett végül a kedvencem, és egyátalán nem azért mert én ilyen dolgokra élvezkednék csak egyszerűen az a szadista hangulat amit az a rész megteremtett az valami elképesztő volt (plusz még a zene ami alatta ment az is hozzá tett a hangulathoz), pedig én már sok ehez hasonló jeleneteket láttam animékbe de ez még engem is sokkolt.(főleg miután láttam a cenzúrázatlan verzíót). Bár megkell mondjam kb a 6.résztől elég nagy erőfeszítést kellet vegyek hogy végig nézzem, egyszerűen totál írritáltak a szereplők főleg Makoto aki felkerült nálam a "Legutáltabb anime szereplők" listára, néha tényleg úgy éreztem hogy péppé tudnám verni az agyát a fejében (bár nem volt ő olyan rossz ember és szerintem nem érdemelte meg a végén amit kapott csak sajnos nem a feje irányította hanem a hormonok ezáltal könnyen elcsábult és kb a féliskolát tuti hogy megizélte bár azt nem értettem hogy a csajok mit láttak benne mert hát tényleg elég sz*ralak volt, hmm na mindegy ennyit erről), a csajokra külön nem térnék ki mert akkor már tényleg regény hosszúságú lenne ez a post Nevet csak annyit hogy ők se voltak jobbak Makotonál, egyedül csak Katsurát tudtam sajnálni az egész animébe, mert ahogy bántak vele, nem csodáltam, hogy megzizzent a végére.
Én a School Days-t nem nevezném se jónak se rossznak, ezt láttni kell és aztán mindenkinek magának kell levonnia a következtetéseket. Tényleg nem mindennapi animéről van szó. Bár olyanoknak tényleg nem ajánlom akik egy vicces és romantikus animét akarnak láttni mert ez határozottan nem az, gyenge idegzetűeknek meg főleg nem ajánlom.
Ja és bocs hogy ilyen hosszúra sikeredett. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 16:56:12 írta Pein95 » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #442 Dátum: 10 jan 25, 16:19:04 »

Valamelyik éjjel néztem meg a Andersen Douwa Ningyo Hime-t nagyon jó ajánlom mindenkinek xD

spoiler (habár szerintem mindenki látta már xD)
érdekes hogy pl ebben a verióban a tengeri boszorkány nem gonosz, inkább semleges jellem (vagy talán gy kicsit pozitív) a kivánság(ok)ért pont olyat kér cserébe amik ugyan annyit jelentenek a tulajdonos számára (még ha nincs is vele tisztában), mint maga a kívánság teljesülése. S a karakter úgymond nagyon hasonlít Yuukora a dimenziók boszorkányára (xxxHolic, Tsubasa Chronicles) sőt talán arra is mérge vennék, hogy a Clamp alkotói valamelyest őról mintázták.

----

Pein95 School Days-ből melyik az uncensored relase?

Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #443 Dátum: 10 jan 25, 17:27:24 »

Shiro: itt egy youtube link: http://www.youtube.com/watch?v=fKsJunlsgFk
Annyi a különbség az censored verzsönhöz képest hogy a -SPOILER- vér nem fekete és van benne szúrás effekt meg még egyéb apróság, szerintem így sokal nagyobb a hatás, bár engem a cenzúrázott is pofán vágott.

« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 17:28:24 írta Pein95 » Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #444 Dátum: 10 jan 25, 18:07:45 »

Gyönyörüen megrajzolt piros vér ^_____^ NIRVANAAA!!

tetszeni fog az anime xD
Naplózva

Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #445 Dátum: 10 jan 25, 18:37:27 »

LOL Nevet Ördögi

Bár mondom elsőre tényleg csak egy átlagos animének tűnhet, de nem minden az aminek elsőre látszik.
« Utoljára szerkesztve: 10 jan 25, 18:38:35 írta Pein95 » Naplózva
milanbert
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

otaku-kun

« Válasz #446 Dátum: 10 jan 26, 06:41:37 »

Scool days főszereplőjét anyira megutáltam pár rész után, hogy nem tudtam végignézni az animét, pedig az elején még tetszett. Egyszerűen annyira ellenszenves a viselkedése és a változás amin átmegy, hogy nem tudtam befejezni csak az utolsó részre tértem vissza, hogy legalább tudjam mi történt. De szerintem megérdemelte, én csak a csajt sajnáltam.
Naplózva
Pein95
Kezdő Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Monster

« Válasz #447 Dátum: 10 jan 26, 21:25:39 »

Én se tudtam sajnálni a csávót, inkább csak szánalomra méltattam. Hisz amiket tett az anime során az a végére szépen visszaütött rá. És amikor láttam a vérbefagyott fejét, akkor éreztem hogy mégse igazán érdemelte meg hisz végülis ő is csak egy emberi lény volt (még ha egy utolsó sz*rházi is), el lehetett volna másképpen is végezni a dolgokat, de akkor nem lett volna olyan hatásos a befejezés.
Naplózva
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #448 Dátum: 10 feb 07, 04:05:02 »

Nem rég néztem végig az Erementar Gerard című animét, csak ajánlani tudom szerintem hatalmas. Nos az volna a kérdésem, hogy aki látta esetleg tudna ajánlani valami hasonló kaliberűt?
Naplózva
Shiro
Moderátor

« Válasz #449 Dátum: 10 feb 07, 05:09:58 »

Én láttam xD
 hát nézzük csak mit ajánljak neked, milyen mappáim is vannak hmm.
Tsubasa Chronilces ezt nézd meg ha még nem láttad xD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 28 29 [30] 31 32 ... 132
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins